Vegyünk sorra néhány kitűnő ételt, mely segít a stressz és a szorongás legyőzésében. Osztriga: A cink és a réz rossz aránya egyes kutatások szerint szorongáshoz vezethet. Az osztriga kiválóan pótolja a kiürült cinkraktárunkat. Ezzel az étellel kiválóan tudjuk szabályozni az imént említett nyomelem-egyensúlyt.

Feltöltő: Szépségklinikák
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
Nem tudtam ilyen jótékony hatásairól, de ezekből 7-8-at ösztönös rendszerességgel fogyasztok. Kipihenten ébredek. Az utcán megállítanak ismerősök, és fanyaron gratulálnak "jól nézek ki". Ennek a városnak szervi baja az irigység. Akik itt élnek, egy ember középszerű állapotát nem bírják sárgaság nélkül elviselni. :)
JAJMÁR
@verőce21: Ezzel én is így vagyok, sőt, én aludni is tudok :)
Az aszparáguszt nézegetem, éppen behoztam, jó nagyok. Ilyet még nem ettem, nem ittam, valahogy nem is kívánom. Lehet, hogy ennek a nézegetése fiatalít?
verőce21
@JAJMÁR: Hogy ébrednék kipihenten, ha "sőt" én is nem aludnék jól? (És azt mondják, nagyon csendesen .) :)

Aszparáguszt még én sem ettem, de ilyen lehetett a Paradicsomkert illata, egy perccel a bűnbeesés után.
JAJMÁR
@verőce21: 20.47 Nem szokott megcsalni az emlékezetem, tudom, hogy sokszor írogattál éjszaka. Téged elkönyveltelek "nem jó alvó"-nak, bocs. Az is lehet, hogy "szuper" génjeid vannak, és pár óra alvás is elég. Ezt nagyon irigylem :)
(Izgalmas hasonlataid vannak)
verőce21
@JAJMÁR: (Nekem tényleg elég a kevés alvás.)
Az aszparágusszal vigyázni kell, és még néhány nagyládás pálmával, stb., hogy a ki-beszállítással megroppanhat az ember "lyánának" a gerince! Vigyázz vele, mert nemcsak fiatalít! Hagyd valami férfiemberre.
Szépségklinikák
Nekem az osztrigával még gondjaim vannak... brrr...
JAJMÁR
@verőce21: 12:21 Szeretem érezni az izmaimat :)
(A "nehéz" holmikat nem én cipelem.)
Sokáig bűntudatom volt azért, mert ébredés után "kómás" vagyok, minimum 15-20 percig. Csak nézek, az ébrenlét és az álom határán "lebegek". Lustálkodok. Nem is vagyok ilyenkor használható :) Aztán megszületett az unokám, - aki gyönyörű, okos, jól nevelt, és a minden nagymamák kedvence, - de örökölte tőlem ezt a kómásságot. Ébredés után elfekszik valaki vállán, vagy csak ül és néz... aztán hipp-hopp, életre kel. Vagyis, ez genetika... nekem ez jutott :)
verőce21
@JAJMÁR: (16:01) Ha egy kávé helyrehoz a kómádból, akkor minden rendben van. Alacsony vérnyomás. Esetleg vérszegénység lehet az oka, ha szédelegsz is kezdetben. Vashiány.
És a "gyönyörű, okos" unokáidról természetesen mindig van nálad kéznél néhány tucat fotó? :)
JAJMÁR
@verőce21: 17:54 Köszönöm doktor bácsi. Tényleg logikus következtetés, akár én is írhattam volna, ha nem rólam lenne szó :) Pedig van ilyen, és akkkor isss ... nálam ez genetika :)))
Toby
Ami valójában csökkenti a stresszt, az a kaviáros homár, füstölt sajttal, sült banánnal, langyos kókuszolajjal, lazac feltéttel és párolt mangóval !
Hogy miért ? Mert aki ezt megengedheti magának, az már nem stresszel az anyagiakat illetően !
Szimba
Ez mekkora hülyeség! Nem az étel segít, hanem a stressz és a szorongás okának feltárása és annak orvoslása. De nem kajával.
verőce21
@JAJMÁR: (19:05) Te tényleg "születési hibás" vagy akkor, mint korábban írtad magadról. :)
pbalage
ha mind a tízet egyszerre megeszem, akkor nem fog problémát okozni?
JAJMÁR
@verőce21: 21:45 Na, most írom, amit a Des szokott: elnézést, véletlenül kattintottam a tetszik gombra.

Nem kis herceg, a genetika nem születési hiba ! (Azt a titkot pedig, hogy ez a köztes állapot -ébrenlét és álom határán- mi mindenre jó, megtartom magamnak.)
verőce21
@JAJMÁR: Áruld el légyszi! - mire jó ez az alfa állapot? :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.