Sorsdöntő választásnak nevezte a közelgő önkormányzati voksolást a Jobbik Magyarországért Mozgalom elnöke csütörtöki devecseri sajtótájékoztatóján.

Vona Gábor szerint az a tétje az október 12-ei választásnak, hogy az adott település "pang, stagnál vagy elindul felfelé". A politikus hozzátette: felméréseik szerint jól állnak, és mindezt tisztességes kampánnyal érték el.

Ferenczi Gábor, a Jobbik (a Somló Környékiek a Nemzetért Egyesület és a Kisgazdapárt által is támogatott) devecseri polgármesterjelöltje kijelentette: szemléletváltásra van szükség, amelynek az a lényege, hogy a döntések előkészítésébe vonják be az embereket.

A Jobbik olyan programot kínál, amelynek legfontosabb elemei a munkahelyteremtés, az egészségügy rendbetétele, a közösségben gondolkodás, valamint az idősek megbecsülése – mondta.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nena
Sajnos nem lesz az, minden, mindenki marad...
Csak a Jobbik !
moiszikf
@nena: Egy vezetőnek az a dolga, hogy ilyeneket mondjon. Úgy nem lehet kimenni a pályára, hogy "Esélyünk sincs gyerekek, úgyis veszítünk!"
Csak a Nemzet!
bakegya
Tisztesség ne essék-de a kérdés ez a-kutyavilág marad néppártostul-vagy minket menesztetek a keleti frontra-ezt jól összekombináltátok a vicctorral!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.