Holnaptól folytatjuk tovább Szeged építését – mondta Botka László, akit az MSZP-DK-EGYÜTT-PM-Összefogás Szegedért jelöltjeként negyedszerre választottak meg a csongrádi megyeszékhely polgármesterének vasárnap.

A politikus sajtótájékoztatóján négy évvel ezelőtti szavait felidézve úgy fogalmazott, Szeged csodát tett. Hozzátette: ma több történt, Szeged maga a csoda.

"A szegediek igazi európai polgárok és demokraták, akiket nem lehet zsarolni és akiknek a szavazatát nem lehet megvásárolni" – hangsúlyozta a polgármester.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
Pedig Orbánt Szegedről mutatta a TV és biztos volt a Fidesz sikerében.
Egy pofon volt Orbánnak ,hogy Botka maradt.
Szegeden tisztán látó emberek élnek akik nem a hazugságnak hisznek,hanem a két szemüknek.
silber13
@JAJMÁR: Híztam is Nyanyuska! Ha majd hazautazom, biz' Isten megyek a Fogadalmi Templomba, hálaadásra, és örömmel sétálok végig a Kárász utcán!
JAJMÁR
@silber13: Köszönöm a kedves megszólítást :-D
Nem tudtam, hogy szegedi vagy, de akkor neked is jár a gratuláció! Sajnos Pécs,s nem merte bevállalni, amúgy Baranya jól szerepelt. 3 Fideszes kivételével, szinte mindenütt független polgi lett :)
mate03
@Desischado: Azt sem felejtsük el hogy Botka nagyon sokat tett Szegedért,még ellen szélben is, Az édes anyja Szolnokon volt polgármester,ő is sokat tett a városért! De az az igazság ,hogy nem véletlenül hívják Szolnokot kis Moszkvának ,Nyolc éve (fideszes) polgármesterünk van! Az itt lakok többsége,szinte igényli a diktatúrát! Sokszor szégyenlem hogy szolnoki vagyok!
Desischado
@mate03: Sajnos, az én városomban is ez a helyzet, és én is ugyanúgy érzek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.