A magyar kormány úgy tűnik minden áron ki szeretné csikarni az amerikaiaktól a kitiltott személyek nevét, ám ezt az USA azért sem fogja kiadni, mert nemzetközi egyezményt is sértene vele - derült ki André...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
@nemzeti_nyugdíjas: A kormány azért nem keresi a korruptakat,
mert önmagát az ember nem keresi.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
Az a fő probléma, hogy az USA jobban aggódik a magyar romló helyzet miatt, mint a sokkal közelebbi unió, ahol pedig még el is zárhatnák a haveroknak időnként osztott uniós milliárdokat !
Ez lenne az igazi politikai koki és saller !
human
@Csizmás Kond: És e miatt a kis szarkavarás miatt a NAV elnöke és elnökhelyettese már külföldre is utazott. Nahát.
Csizmás Kond
@human: Most történetesen arra írtam a szarkavarást, hogy nem hiszem az amcsik aggódását...ugyanis nem aggodalomból kavarják a szart hanem politikai húzásból.
human
@Csizmás Kond: Politikai, nem politikai. Ha ettől kitisztul a NAV és milliárdokat nyer az ország, akkor csak jól járhatunk. A bizonyítékokat előbb-utóbb megmutatják, csak hagynak egy kis időt, hogy talán a kormány magától utána jár az egésznek.
csip-csop
melyik helyzet? az emberekè, vagy a fizetès, vagy a kormànytagoknak? ezt kell megoldani az Amcsiknak! nem kell itt talàlgatni, jojjenek ide megnèzni, hogy mi a helyzet! mert miszter pinki hazudik ès a tobbi tàrsai is!
Csizmás Kond
@human: ...én már rég nem hiszem, hogy felhőszakadás után azért lesz árvíz mert bűnüsük bagyunk...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.