A Fidesz frakcióvezetője a Hír TV P8 című műsorában a köztisztviselői életpályamodellről is beszélt.

A Magyar Nemzet összefoglalója szerint Rogán Antal azt mondta, folytatódik a pedagógus-életpályamodell, valamint jövő év júliusától jön a rendvédelmi szervekre szabott életpályamodell, mely akár 30 százalékos bérnövekedést is magával hozhat. 2016-ban pedig a köztisztviselői életpályamodell bevezetését tervezik – tette hozzá. A szférában a közelmúltban bejelentett elbocsátásokkal kapcsolatban kiemelte: az állam segíteni fog az embereknek elhelyezkedni a versenyszférában.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Továbbra is kiváló a kapcsolat az Egyesült Államokkal

Az USA-val kialakult helyzetre reflektálva kifejtette: továbbra is kiváló a kapcsolat az Egyesült Államokkal. Hozzátette, hogy méltatlannak érzi a jelen szituációt, majd kijelentette: az USA-nak meg kellene osztania információit a magyar hatóságokkal.
Hogy nem szakadt le a pofád !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Levendula
Gondolom, hogy tóni nem rájuk gondolt:
"Mintegy egymillió olyan munkavállaló van, aki a KSH által számított létminimum alatti összeget visz haza 8 órás, teljes állású munkával – írja a Napi.hu."
Hofipisti
"... a szolgáltatók ne tudják átterhelni a költségeiket." Mintha már hallottam volna ilyent néhány éve. Akkor volt szó a telefon-adóról, a banki műveletek adójáról, a sárgacsekk-adóról, de hát tovább sorolni kár, hiszen ez a balga nép mindet lenyelte éppúgy, mint a rezsicsökkentést és más kacskaringós hülyeségeket. Jó emésztést kedves nép-társaim!
nyanya001
Továbbra is kiváló a kapcsolat az Egyesült Államokkal

Az USA-val kialakult helyzetre reflektálva kifejtette: továbbra is kiváló a kapcsolat az Egyesült Államokkal. Hozzátette, hogy méltatlannak érzi a jelen szituációt, majd kijelentette: az USA-nak meg kellene osztania információit a magyar hatóságokkal.
Hogy nem szakadt le a pofád !
coni
Goodfriend: csalódtunk a magyar kormányban, nem biztos, hogy szövetségesek akarunk maradni
Rogán: nagyon jó a kapcsolatunk Amerikával

Lázár: elbocsájtjuk az állami alkalmazottak 20%-át
Rogán:komoly béremelések jönnek

2010 óta 30 új adót vezettek be és most a világ legmagasabb ÁFÁ-ja mellé bevezetik az internetadót ami a világon sehol nincs, Amerikában egyenesen tiltja a törvény.
Annyiban jogos, hogy 2 Millióan megszavazták.
pbalage
a béremelés aláírásakor egy kussolási nyilatkozatot is alá kell írni?
kamazuka
Csak hogy egyértelmü,és világos legyen!
Nem magam miatt aggódom net adó nál.A szolgáltatóm mérdekeit védem,hogy annak még a látszata sem merűlhessen fel a jövőben,hogy egyébb fondorlatos módon bármit is rám hárathassanak,mint a tranzakciós adónál.Életpálya modellről nem kell halandzsázni.Az elmúlt 8 év politikája is IMF hitelből emelte a nyugdíjakat anno.A dolog egyszerű.Kiszolgáltátok a szocializmust,most azt hiszitek a politikus úgy játszik az emberekkel ahogy neki tetszik.Szinte hihetetlen,magam sem hiszem el.Sem amit mond legfőképpen azt amit gondol.Egyáltalán a demokratikus jogállamiságban rendült meg a hitem!Szappan adó!Egyáltalán szül világra anya ilyen embereket?Szégyenlem azt a pillanatot,amikor ezekre a tetvekre és itt a tetvektől a nagy bocsánat kérés,mikor ezekre adtam voksomat!
kkalman
Komoly béremelés?
Ezt talán maga, Arrogáns Tonyó se hiszi el.
Törölt felhasználó
Ha rogán szájából hallom ezt akkor már veszem is fel a hitelt a házra:)
szandokan
@coni: 6 800 ezren szavazták meg...Egyébként meg ebben a marha nagy szegénységben több, mint 6 millió internet előfizetés van.
m.macskosz
@kkalman: Ezt most miért mondod?!
Eddig még minden évben telt ház mellett, gyakorlatilag tartózkodás és ellenszavazat
nélkül megszavazták a parlamenti képviselők >>>maguknak. Most miért lenne másként?
m.macskosz
@szandokan: Ez kb. annyira valós, mint a 4,1milliónyi munkavállaló.
Azért átlagosan 3 főt számítva családonként ez azt jelentené, hogy
minden családban két internet előfizető van.
Ez a 6 millió,--ha egyáltalán igaz--, akkor a cégeket is beszámolja,
így már több a számítógép, mint a WC-csésze.
nezelodo
Na megnyugodtam! Vagy mégsem? Az internetadó nem hoz áremelést, hasonlóan a távközlési adóhoz. Csak azt nem tudom, mi a franctól lett egyik hónapról a másikra az előfizetésem változatlan használata mellet dupla a telefonszámlám, mint annak előtte! Basszus, hogy megértsem ezt az egyszerű igazságot, alighanem a Pasa parkba kell költöznöm! Tóni vegyél nekem is egy ilyen kicsi putrit, mint a tied, ott abban a parkban!
coyote3
Komoly béremelések. Mint eddig is...

Más. Nem akarok hinni a szememnek! Az érv , hogy rengeteg az internet előfizetés???
whatthefuck
Kinek arogáns tóni, nektek? A magatok béremelését megszavazzátok, az biztos.
Grafix69
Elmehet a sunyiba az összes bőrnyúzó semmirekellő politikus inyenélő tolvaj banda.
Grafix69
@szandokan: Ez olyan apám mintha azt mondtad volna ebben a bazi nagy szegénységben mindenkinek van tévéje ráadásul még színes is .
joopapa
@Horizont: Na most a patkányokat jól meg sértetted, már írják a tiltakozó petíciójukat a és kikérik maguknak ezt a számukra magalázó hasonlatot :-)))))
Senara
Tettünk is érte kirúgunk pár száz embert a közszférából a felszabadult összeget elosztjuk magunk közt ! Véletlen maradna azt rábízzuk a kitiltottakra :-(((
joopapa
"a rendvédelmi szervekre szabott életpályamodell, mely akár 30 százalékos bérnövekedést is magával hozhat" Te anyád majma tényleg 30 százalékos bérnövekedést akartok nekik adni! A szegényektől meg a nyomorultaktól,segélyesektől, rokkantaktól, minimálbéresektől meg elvettetek! Annyi emelést kel nekik adni mint a segélyeseknek,igaz ezek tudnak tüntetni! Vagy annyit mint egy minimálbéresnek!
magyarbakancs
Melyik ország bér színvonalát fogod elérni ?
coni
@szandokan: @coni: 6 800 ezren szavazták meg...Egyébként meg ebben a marha nagy szegénységben több, mint 6 millió internet előfizetés van.

1. 2 millióan szavaztak egy olyan kormányra amelyik 30 új adót vezetett be az előző ciklusban, tehát előre tudni lehetett jön a következő 30.

2. Szerinted a 6millió előfizetés hogy oszlik meg? Hány előfizetés van egy havi több millióból élő családnak és hány a borsodi nyomortelepen?
Ha ezek a gyerekek támogatással számítógéphez is jutnak az előfizetést már nem engedhetik meg maguknak. Pláne adóval.
1magyar
A gazdagoknak, cégeknek, kereskedelmi üzleteknek (ami kötelezővé lett) van 5,8 millió, a lakosságnak meg 200 ezer.
Gondolom erre gondol szandokan.
Gyuri Géderről
Életpálya modellhez alap követelmény, vagy szárnyad legyen, vagy elég hosszú nyelved.
mecseki111
Neked pajtás igen----a nagy többség marad a nagy szegénységben,ugye így is akartátok.Hol a van a keresztényi erkölcs---Jézus lejönne szétvágna köztetek.A 10 parancsolatot még az un. KDNP sem ismeri,nem,mert kellemetlen dolgokat ír le a jelen hatalom ellen---inkább nem olvassák,vagy olvassák és megtagadják hitüket.
Senara
Ottó "alákérdez" Tóninak , de hát így gagyi , egy kurva Tapsgépre sem fussa .
kkalman
@m.macskosz: Az, hogy maguknak megszavazzák, rendben levőnek is tűnne, ha nem feledkeznének el rólunk. A mienket mikor szavazzák meg? Vagy csak savazzák, hogy a sav azt a keveset is elmarja?
vadsanca
Az önkényuralomra áldozni kell! Cél a lakosság sakkban tartása. Ezt is bele értik a közbiztonságba. Biztos "megérdemlik" a belügyi alkalmazottak! Valószínű "nagyon elfáradnak" műszak végére. Hát igen! A melós meg veri a répát egész nap. Ezek szerint Ők "pihenni járnak" a munkahelyre. Sok helyen 12 órát is naponta.
Január
@joopapa: Pedig ez így van a rendvédelmi szerveknek 30%-os béremelést szeretne a miniszterelnök adni. Minden regnáló megfizeti az erőszakszervezeteit. Rendőrség, katonaság stb.
Most az a kérdés, hogy a NAV-ot ideszámítják-e, mert az Ő fizetésüket is növelnék.
A béremelések forrása az internetadó. Végül is mi fogunk fizetni...
Főlökött
Agyonfizetett politikuskám : 2,2% komoly ? Te akkor komolytalan vagy!
világlátó
Nincs jó üzenete a Rogán féle nyilatkozatnak. Amikor 200 ezer köztisztviselő, közalkalmazott elbocsájtását tervezi Lázár, óhatatlanul eszembe juthogy egy részüket felszívja a NAV. más részüket a rendvédelem, azaz a rendőrség, és a honvédség, aki meg marad, majd az önkormányzati intézményeknél talál helyet. A legképzettek és a legtájékozottabbak valószinüleg a versenyszférában is találnak helyet maguknak, amíg erős és hatékony a kapcsolat az otthagyott kollégákkal.
A rendvédelem helyzetének javítása mindig akkor merül fel, amikor nehéz időszak előtt állunk. Most pedig egy az ideinél nehezebb időszak következik. Új pénzeket kell találni az ország zsebeiben. Előre lépni csak az elvonások útján szerzett pénzből lehet. Miután a gazdaság ezt nem termeli ki, hát maradnak a lakossághoz kötött szolgáltatók és maga a lakosság. Ez így lesz a jövőben is még sokáig. Amíg a most megnevezett szakmunkás rétegek ki nem kerülnek a képző intézményekből. Ez 3 - 4 - 5 év, akár mennyire is sietnünk kell. Addig pedig ki kell nyújtózkodnunk. Ha legalább mindezt őszintén az ország elé tárnák, talán kaphatna a kormány egy útolsó esélyt. De ha mellébeszél és még fenyeget is, akkor valóban a rendvédelmi szervek erősítése marad.
Mintha ennek a kormánynak lenne 9 - 10 millió birkája és arra terelgeti őket amerre akarja, lényeg, hogy sötét legyen, hogy semmit ne lásson a nyáj. Pedig a 9 - 10 millió magyarnak van egy kormánya, akiket demokratikus választás útján emeltünk ebbe a magas pozícióba, hogy megtervezzék, megszervezzék , miként haladjunk tovább. Ehelyett talán másfél millió szavazattal úgy viselkednek, mintha bírnák a 9 - 10 millió magyar felhatalmazását. Hát nem!!! Az újabb nemzeti konzultáció sokmillió levelét kár elkészíteni. Ha mégis elkészül, mert látnivaló hogy elkészül, ha a lakosság támogató hozzájárulása a mindent átalakító országromboláshoz megadatik, ám a magyar lakosság lelke rajta. De akkor nincs nyavalygás ! Hölgyeim és Uraim, Kedves Barátaim !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.