Amikor persze nem derült ki, hogy ki hazudott, hiszen a ki-nem-derülés a legnagyobb nemzeti kincsünk. A legfrappánsabb következtetésre mégis Németh Szilárd, a Fidesz rezsiesze jutott, aki szerint most, hogy végre tudjuk, hogy a NAV elnökét hajították ki Amerikából, le lehet zárni az ügyet.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Tipikus fidesznyik, kiderült, hogy Vida Ildikót kitiltották az USA - ból
így az ügyet lelehet zárni !
Annyi eszed van mint nekem fölösleg !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Főlökött
...örülhetünk, hogy nem roppanunk bele.
spu00
@Főlökött: Próbáljon tényeket közölni, mert addig csak Együtt-Dk-s katyvasz van.Ha valakit csak magán emberként tiltanak ki, hivatalosan bármikor beutazhat, ott nem tudnak semmit, csak így próbálnak ráhatással lenni az országra.
Ha Ön tud 1.000 milliárdról , akkor tegyen feljelentést, s mindjárt tisztább lesz a helyzet s a közélet.De Ön is csak szajkózza azt amit szeretnének, de nincs.
Különben mélyedjen el a Varsói szerződés rejtelmeiben, s rájön, hogy Mi témában is csak bakot lőtt.
Dr. Felipe
@spu00: spu elvtárs

Vidanavildikó nem mint magán ember lett kitiltva Amerikából hanem mint korrupt ember. Érti?
Főlökött
@spu00: Tisztelt kommentelő, miért is tegyek feljelentést ? Tájékoztatom, a feljelentés réges régen megszületett /2014.01.07 és 2014.01.08./, nevekkel, cégek nevesítésével, csak nem érdekük a felderítés! Ha nem tetszik elhinni, tessék :

hvg.hu/document/25c/horvath_andras_kihallgatas_jegyzokonyv.pdf
hvg.hu/document/25C/horvath_andras_kihallgatas_jegyzokonyv2.pdf

Amúgy nem katyvaszoltam, csak feltettem azt az egyszerű kérdést, hogy Vidát a magánszemélyként elkövetett tevékenységéért tiltották-e ki ? Nem igazán...

Ha pedig minden olyan szép, tessék egy kis megtörtént maffiázás :

gepnarancs.hu/2014/11/igy-mukodik-a-maffiaallam/

Itt egy kis svájci mutyi :

nol.hu/gazdasag/20110808-simicska_es_nyerges_svajci_bazisa-1161121

Továbbá a hab a tortán, a jogállamiságra és a jogbiztonságra :

www.portfolio.hu/gazdasag/a_befektetok_kezdenek_radobbeni_hogy_rendkivuli_a_helyzet_magyarorszagon.205871.html

Ha ez sem elég, akkor az szomorú...
Főlökött
Amúgy pedig amiért szégyenkeznem kell, hogy itt élek - sajnos - kénytelen vagyok, de ez nem az én hibám, és ha már a tényfeltárásnál tartunk... pl. :

imgfrm.index.hu/imgfrm/2/2/8/1/BIG_0012552281.jpg

Nyilatkozik a nevemben is és mindenki nevében úgy - politikusként is- magánemberként is -országgyűlés állítólagos elnökeként is -, hogy akár a Szovjetunió Hőse kitüntetést is megkaphatja!
Az egyik orosz közszolgálati hírműsorban Kövér az egyik pozitív példa az EU elleni küzdelemben! Most nagyon szeretnek bennünket az oroszok :).

Nem hisz nekem, tessék, itt található :
vesti7.ru/vh?cid=1000062
3:45-től érdemes nézni! Hinni kell a saját szemünknek :) Ez a valóság és nem az átvágás amit pumpálnak folyamatosan a közmédiában ! Őket ezért fizetik állítólag, igaz közpénzből, a mi pénzünkből...

Ha mellé el tetszik olvasni :
www.vasarnapihirek.hu/fokusz/alkotmanyos_jogunk_torvenyt_szegni_interju_voros_imre_volt_alkotmanybiroval_jogaszprofesszorral

- honlapon található Professzor Úr véleményét, akinek a véleményére adok is és hiszek is Neki, remélem el tetszik gondolkodni az egészen és elfogultság menteset tetszik tudni értékelni a jelen helyzetet.

A saját helyzetünk nem igazán rózsás és még akkor finom voltam. A fentiekben leírtak, nyilatkoztatok alátámasztották eddigi állításaimat. Remélem ennyi tény és való elegendő ahhoz, hogy elgondolkodjon az állításain! Főleg azon, hogy alaptalan, puffogtatások voltak.
Jó olvasgatást :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.