Amikor persze nem derült ki, hogy ki hazudott, hiszen a ki-nem-derülés a legnagyobb nemzeti kincsünk. A legfrappánsabb következtetésre mégis Németh Szilárd, a Fidesz rezsiesze jutott, aki szerint most, hogy végre tudjuk, hogy a NAV elnökét hajították ki Amerikából, le lehet zárni az ügyet.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Tipikus fidesznyik, kiderült, hogy Vida Ildikót kitiltották az USA - ból
így az ügyet lelehet zárni !
Annyi eszed van mint nekem fölösleg !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cicamama55
Én az egykor oly nagy bizalommal támogatott pártom felé fordulok...Drága KDNP tagok! Hol van a politikai- etika, morál határa önök szerint?! Hogyan is állunk az Úr színe előtt?! Még van önöknek bőr a képükön?!
nyanya001
Tipikus fidesznyik, kiderült, hogy Vida Ildikót kitiltották az USA - ból
így az ügyet lelehet zárni !
Annyi eszed van mint nekem fölösleg !
Szimba
Németh Szilárd a Fidesz „rezsicsökkentésért” felelős képviselője. Nem az ő kompetenciája ez a kitiltási ügy -gondolja -, hát menjünk már haza, vár a hideg papucs meleg sör.
Cicamama55
@csetere: Valóban! Külön vált a párt és a nép!!
islander
Tisztelt kommentelők !
Nem igazán hiszek a ""ferdítéseknek "", ezért jó lenne visszaemlékezni: mit is láttatok akkor jónak ?...
hattorihanna
A legjobb az volt mikor az újságírók kérdezték,akkor most ki nem mond igazat,a vida vagy a kormány?És megszólalt a fő rezsirizsa szilárd,mindketten igazat mondanak! De hát két ellentétes vélemény,ja az szilárdunknak nem gond.
Az esze miatt ezt se fogják elrabolni.
Törölt felhasználó
Ennek a csávónak olyan feje van, mint ha most jönne valami after buliból.. Lehet így is van, nincs is ezzel baj, csak ne legyen akkor felelős beosztásban...
kkalman
A nemzeti hazudozás napján kiderült, hogy az igazmondó juhász réges rég külföldre menekült.
human
És mikor a vádak is beigazolódnak, akkor is azt mondják majd "No ezt is megtudtuk. Mindenki menjen a dolgára!"
nezelodo
Nem értem mire ez a műfelháborodás! Orbán sarkalatos kijelentése az volt amikor hatalom közelébe került, hogy ő sohasem hazudott. A többi hazugság ebből a hazugságból eredeztethető, azzal megfejelve, hogy a talpnyalóinak is hazudni kell hivatalból. Aztán homokszem került a gépezetbe, amikor Vida elszólta magát, hogy a többiek állítása hazugság, mert biza' kizsuppolták a jenkik, valami naaaagy disznóság miatt. Akkor most megint jön Orbán, hogy nem volt aznap közgyűlés?
Miniszterelnök úr ideje lenne összepakolni a fényképeket a hivatali íróasztalról, meg az uzsis dobozt a fiókból!
1szomjas
@Cicamama55: Sodomában hamarabb került volna igaz ember, mint a KDNP-ben... Vagy akár a Fideszben is...
1szomjas
@nezelodo: Igazad van ! A Nemzetmegvezető Viktátor régen ,,bevallotta", hogy ő sose hazudik . És mégis voltak, akik ennek ellenére ( vagy épp ezért ?...) őt akarták... A következményeket meg még nem is igen látjuk...
human
Varga magyarázkodik: youtu.be/bHW-HbeGWnE
Most hagyjuk, hogy tudott-e már korábban a kitiltásról vagy sem. Varga szerint az információ áramlás jól működik a kormányban.
De érdekes, hogy Vida kikérheti a bizonyítékokat a nagykövetségen ami alapján kiutasították. Vida Ildikó magánügyének tartotta, hogy kikéri-e a bizonyítékokat vagy sem. Tehát már megint ott vagyunk mint az elején, mikor Vidára és társaira bízta, hogy szól-e a felettesének kitiltásáról vagy sem. Tehát a bizalom továbbra is töretlen a NAV elnök és társai irányában. És természetesen újra elmondta, hogy fogalmuk sincs róla hogy milyen ügy kapcsán tiltották ki.
Tehát Varga bizalma töretlen, igazából nem is érdekli mi történt, ezért nem is lépnek az ügyben.
coyote3
FideSS hívők egy kis magyarázat? Tudom Gyurcsány a hazug...)))))))))))))))))
Don Quijote
@coyote3: Pont akartam írni ,de megelőztél! Most komolyan a jobboldaliak még mindig hisznek ezeknek???
coyote3
@Don Quijote: Ha lenne még képük idejönni kommentelni, tuti megmagyaráznák :))))
Hofipisti
Csak azt tudnám - várom is, hogy mielőbb kiderüljön - hogy ennek a verőlegénynek ki mondja meg. hogy aznap mit kell mondani. Avagy netán a saját "értelmes" fejéből merít? Megszólalásai minőségéből ítélve ez sem lehetetlen!
narancsbirka
szilárd szilárd farokra leszel húzva!!!
csetere
@narancsbirka: Na ne! Imádom a kutyákat! Azokra kérjen halált, akik az állatoknál is rosszabbak!!!
narancsbirka
Természetesen nem az igazi kutyákra értettem!
aremy
l simon nem izzadt csak a szemei forogtak mint a mérgezett egéré.jó volt nézni
mate03
@Hofipisti: A kettő együtt,bár ennek a majomnak nincs önálló gondolata!
spu00
Ha valakit nem mint egy hivatal vezetőjét tiltanak ki, hanem magán emberként, akkor mi a probléma? Csak arra, hogy botrányt lehet csinálni kész tények nélkül, s a hozzá nem értő embereket megvezetni. Mire jó mind ez? Önöknek jó, ha az országot lejáratják minden indok nélkül? Ha ennek gazdasági vonatkozása miatt Önöknek rosszabb lesz, akkor mit fognak gondolni? Van már jelöltjük O.V helyett, aki ugyan ezt az eredményeket eltudná érni, vagy egyáltalán olyan gazdasági szakemberük aki nem jobbat, de a jelenlegi eredményeket tartani tudná? Mert szerintem nincs , s Önöknek fogalma sincs, hogy az eddigi eredmények nemzetközi szinten milyen elismerést eredményezett. Jelenleg második a fejlődés szintjén, munkanélkülisé szintjén első / közmunka beszámolásával/, általában m inden állam adósság állománya növekvő. a mienk csökkenő stb. Ne akarjanak most osztrák jövedelmet, ott nem voltak 45 évig szovjetek, nem voltak kommunista kormányok, nem tették tönkre gazdaságilag , s gondolkodásban az országot. Nem árt néha gondolkodni. A 45+12 évet nem lehet 4-5 év alatt behozni, ha 20 év, akkor öröm az élet, de a jelenlegi hozzá állásukat nézve a 20 év nagyon optimális, Önök veszteni szeretnek, mert akkor van miért sírni.
Főlökött
@spu00: Több dolgot nem úgy lát, mint ahogy történt a valóságban.

A hivatal vezetőt nem a magánemberkénti ténykedése miatt tiltották ki! Mi a próbléma ezzel ? Ha Önt nem zavazja az, hogy 1000 milliárdot nem érdekük behajtani, akkor az szomorú! Arról már nem is beszélve, ha az elnök tájékoztatta a kormányt erről - ahogy mondta, abban a pillanatban tényfeltáró vizsgálatot kellett volna elrendelnie a kormánynak. Mivel nem tette, ezen állapot törvénysértő, csak a Btk. ( Büntető törvénykönyv ) releváns részét kellene megtekinteni-elolvasni-betartani.
Az elmúlt 4 évben, a demokrácia és a jogállam pilléreit tizedelték rendesen. Kezdve az alaptörvénnyel, Alkotmány bíróság jogköreinek korlátozásával, keletkezett törvényekkel és még lehetne sorolni napestig. Brüsszel nem véletlenül figyelmeztette, több ízben az országot, de feleslegesen.
Munkahelyek keletkeznek :) " Annak a statisztikának hiszek, melyet én hamisítok" Legutóbb a Kaiser Szolnokon zárt be, Pécsett is a Kesztyűgyár. Összességében 800-1000 munkahelynek pá. Ugyanennyi teremtődött is ? Nem igazán.
Végezetül az Oroszok. Amikor ideiglenesen itt állomásoztak, igen-igen hozzájárultak a gazdaságunkhoz. Pl. olyan felvevőpiacot teremtettek, hogy amit máshol nem tudtak eladni, az még ott is elkelt. pl.: silány minőségű alma, búza, stb.
Közben baráti áron elláttak eszközökkel. Pl.: két ezrednyi helikopterrel. Érdekes mód, a Tiszai árvízkor milyen jó is volt, hogy megvoltak az erők eszközök!
Most mi a helyzet ? Nincs nagyon semmink! Nyár elején vettek 3 db helikoptert, mert annyira lét kérdés volt már. Használtan és 3 milliárdért. Szóval tényleg visszavetették az országot :)

Szóval összefoglalva, ezen mostani rendszerben ipari méreteket öltött már a mutyi, pénzlenyúlás, korrupció, hazudozás ( nap 24 órájában ), adókivetés, sanyargatás, stb., stb.
Dübörög a gazdaság ? Nem igazán!

Ahogy tetszett írni " ha 20 év..." :) örülhetünk, ha 2018-at megérjük, ezzel a csipet-csapattal, mi meg őket túleljük - annak nagyon...
Főlökött
...örülhetünk, hogy nem roppanunk bele.
spu00
@Főlökött: Próbáljon tényeket közölni, mert addig csak Együtt-Dk-s katyvasz van.Ha valakit csak magán emberként tiltanak ki, hivatalosan bármikor beutazhat, ott nem tudnak semmit, csak így próbálnak ráhatással lenni az országra.
Ha Ön tud 1.000 milliárdról , akkor tegyen feljelentést, s mindjárt tisztább lesz a helyzet s a közélet.De Ön is csak szajkózza azt amit szeretnének, de nincs.
Különben mélyedjen el a Varsói szerződés rejtelmeiben, s rájön, hogy Mi témában is csak bakot lőtt.
Dr. Felipe
@spu00: spu elvtárs

Vidanavildikó nem mint magán ember lett kitiltva Amerikából hanem mint korrupt ember. Érti?
Főlökött
@spu00: Tisztelt kommentelő, miért is tegyek feljelentést ? Tájékoztatom, a feljelentés réges régen megszületett /2014.01.07 és 2014.01.08./, nevekkel, cégek nevesítésével, csak nem érdekük a felderítés! Ha nem tetszik elhinni, tessék :

hvg.hu/document/25c/horvath_andras_kihallgatas_jegyzokonyv.pdf
hvg.hu/document/25C/horvath_andras_kihallgatas_jegyzokonyv2.pdf

Amúgy nem katyvaszoltam, csak feltettem azt az egyszerű kérdést, hogy Vidát a magánszemélyként elkövetett tevékenységéért tiltották-e ki ? Nem igazán...

Ha pedig minden olyan szép, tessék egy kis megtörtént maffiázás :

gepnarancs.hu/2014/11/igy-mukodik-a-maffiaallam/

Itt egy kis svájci mutyi :

nol.hu/gazdasag/20110808-simicska_es_nyerges_svajci_bazisa-1161121

Továbbá a hab a tortán, a jogállamiságra és a jogbiztonságra :

www.portfolio.hu/gazdasag/a_befektetok_kezdenek_radobbeni_hogy_rendkivuli_a_helyzet_magyarorszagon.205871.html

Ha ez sem elég, akkor az szomorú...
Főlökött
Amúgy pedig amiért szégyenkeznem kell, hogy itt élek - sajnos - kénytelen vagyok, de ez nem az én hibám, és ha már a tényfeltárásnál tartunk... pl. :

imgfrm.index.hu/imgfrm/2/2/8/1/BIG_0012552281.jpg

Nyilatkozik a nevemben is és mindenki nevében úgy - politikusként is- magánemberként is -országgyűlés állítólagos elnökeként is -, hogy akár a Szovjetunió Hőse kitüntetést is megkaphatja!
Az egyik orosz közszolgálati hírműsorban Kövér az egyik pozitív példa az EU elleni küzdelemben! Most nagyon szeretnek bennünket az oroszok :).

Nem hisz nekem, tessék, itt található :
vesti7.ru/vh?cid=1000062
3:45-től érdemes nézni! Hinni kell a saját szemünknek :) Ez a valóság és nem az átvágás amit pumpálnak folyamatosan a közmédiában ! Őket ezért fizetik állítólag, igaz közpénzből, a mi pénzünkből...

Ha mellé el tetszik olvasni :
www.vasarnapihirek.hu/fokusz/alkotmanyos_jogunk_torvenyt_szegni_interju_voros_imre_volt_alkotmanybiroval_jogaszprofesszorral

- honlapon található Professzor Úr véleményét, akinek a véleményére adok is és hiszek is Neki, remélem el tetszik gondolkodni az egészen és elfogultság menteset tetszik tudni értékelni a jelen helyzetet.

A saját helyzetünk nem igazán rózsás és még akkor finom voltam. A fentiekben leírtak, nyilatkoztatok alátámasztották eddigi állításaimat. Remélem ennyi tény és való elegendő ahhoz, hogy elgondolkodjon az állításain! Főleg azon, hogy alaptalan, puffogtatások voltak.
Jó olvasgatást :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.