Megpróbálja eltüntetni a HírTV Vida Ildikó kínos találkozását André Goodfrienddel. Az egész internetet bejárt jelenetet közel 40 ezren látták már a Propelleren, amikor ma reggel a cikkünkben is használt ATV-s Youtube-videó váratlanul eltűnt.

A Comment blog információi szerint ennek oka, hogy a felvétel eredeti tulajdonosa, a HírTV a webes felhasználást nem engedélyezte az ATV-nek, kizárólag a híradójukban használhatták volna, ezért töröltették a videómegosztóról. Érdekesség, hogy ezután az ATV feltöltötte a híradós adást a Youtubera, amiben ugyan nem vágatlanul, de továbbra is megnézhető a NAV-elnök leszereplése.

Eközben, ahogy várható volt, a felhasználók is elkezdték visszatölteni a felvételt több videómegosztóra is, így nem teljesen érthető, mi volt a HírTV szándéka.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
Nagyon helyes! Nehogy má'!
Nem ilyesmi kell a népnek, hanem az, hogy:
Kinyílott a pitypang, megírom!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
m.macskosz
Nagyon helyes! Nehogy má'!
Nem ilyesmi kell a népnek, hanem az, hogy:
Kinyílott a pitypang, megírom!
Főlökött
HírTV - Nem szégyenletes, csak kellemetlen és égő is. Nem vagyunk ennyire korrektek-ferek ? Elég csak a P8- műsorukat megnézni! Szégyenletes!
Csodálkozunk azon, hogy az RTL Hírdó nézettsége drasztikusan ver minden műsort ? Már ezres-tízezres tételben :) Le kellene vonni a tanulságokat, hogy miért is !
Ha nem jönnek rá, az sajnálatos...

A nmhh.hu bírságát kiküszöbölve, 18-as karikával nyugodtan felrakható, a haláltusa epizód :) Tolmácsolásról már nem is beszélve...
Főlökött
Virág elvtárs is megmondta : "Nyugaton a helyzet fokozódik."
bencemacska
Semmi más nem történt, mint, hogy a Fidesz kormány egyik teljhatalmú ( rettegett) főtisztviselője bemutatta, hogy hol áll "pártunk és kormányunk" szellemi és kulturális színvonala.
Háromszoros hurrá neki: egy szál maga az ügyvédjével (TEK nélkül!) elfoglalta a világ vezető hatalmának nagykövetségét. Gondoskodott a nagy tett megörökítéséről is a Hír TV odarendelésével.
Istenem, mit kell azon fennakadni, hogy magyarul miután követelte a teljes kapitulációt, azok nevettek, mert azt hitték valamilyen vidám filmfelvétel van?!
bencemacska
@bencemacska: Bocs. a rossz szórendért, helyesen: miután magyarul követelte.
Levendula
Törölhetik nyugodtan. Szerintem sokan lementették a videót. Én nem tettem, mert nekem elég volt egyszer meghallani a nav elnök hangját... Azt nem lehet elfelejteni soha.
nyanya001
Ugye ugye kedves HÍR TV !
Ez az az eset, amikor a hülyeség párosul a szorgalommal !
nezelodo
Alighanem a huhogó tv szakemberei hamarosan mehetnek a baráti Koreába tanulmányútra, internet szabályozást tanulni. Egyenlőre a kirúgásokat kell figyelni az elbaltázott felvételért.
Fradigege
Erőltették a fingást, oszt befostak. Most pedig szétkenik az egészet, mert k'rv@ nehéz eltűntetni a matériát az éterből.
mariaberta
Ég az már internet törlése nélkül is.
micfild
@Levendula: aki egyszer látta az nem felejti el.
azt meg úgysem tudják törölni... és a rendszeresen netezők mind látták.
Szimba
Mert nem is volt ott, illetve csak véletlenül, és nem is úgy volt, ahogy felvették, manipulálták (saját magukat), és "kizárólag a híradójukban használhatták volna", de nem tették, mert nem is volt ott, illetve csak véletlenül, és nem is úgy volt, ahogy felvették, manipulálták (saját magukat)
mate03
@m.macskosz: Semmi gond! El mentettem!Ha leveszik,majd feltöltöm!
Desischado
Én most néztem meg, de nagyon rossz volt a hang. Goodfriend úr mindenesetre meglepetését fejezte ki, és valami időpontról is szó volt, de nem értettem mindent pontosan. Ja, és még azt hiszem, azt is mondta, hogy épp nem ér rá, de ahogy látható volt, udvariasan visszafordult. De az arckifejezését látva, vida helyében égtem volna, mint a rongy! Így odamenni, nekem nincs diplomám, de meg tudtam volna UDVARIASAN KÉRNI Goodfriend urat, hogy szánjon rám néhány percet. De bejelentés, időpont kérése nélkül odamenni, hát ez a legmagasabb szellemi toprongyoltságra, és bunkó viselkedésre utal. Meglátszik, - tisztelet a kivételeknek, - hogy honnan jött ez a nő! A jómodorról, a diplomáciáról azt sem tudja, hogy eszik e, vagy isszák! Micsoda égés, hehehe! (kárörvendve nevet) Az viszont elkeserítő, hogy milyen véleménnyel lehetnek rólunk, ha a vezetők is ekkora tahó bunkók!
Linna
Szerintem annyit értenek az internethez, mint a kedves "főnökük". Ezen még egy óvodás is kacagna!
F_Viktor
@Desischado: Az ATV-st láttad? Az vágott, az eredeti sokkal jobb.
F_Viktor
@Desischado: A cikk címe alatti videót nézted már? A vége hiányzik, de legalább jó minőségű.
www.youtube.com/watch?v=GdwVoik-7Cc&channel=UCNCgrbXu3b-AaKD84BbUCfA

Itt könyörög tolmácsért :-))
coub.com/view/3yxnt
Desischado
@F_Viktor: Igen, azt láttam. Nem tudnád belinkelni az eredetit, Viktor? Nagyon hálás lennék! Bár annyit szerencsére így is láttam, hogy ez irtó szégyen volt, de ez a banya nyilván ezt nem érzékelte!
Desischado
@F_Viktor: Köszi, Viktor! Most már egy kicsit jobban hallottam, mit mondott Goodfriend úr, ha jól értettem, azt mondta, hogy meg van ennek a lépésről lépésre való ügymenete. De ez a nőszemély ezt sem fogta fel. tolmáccsal kellett volna eleve odamennie! Ezt jól elbaxta! Hehehe...
Borda
Mit akarnak már törölni? Ami egyszer netre kerül,nem vész el ha nincs levédve,hogy más ne férhessen hozzá. Én egy trójaival szétküldeném mindenkinek :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.