Azonban mégis az érdekelne jobban, hogy miért is a nagy meglepődés a kormánypárti frakcióban? Csak nem volt tényleg valamilyen háttéralku annak idején? Lehet, hogy nem véletlenül tűnt úgy, mintha az „ellenzék” előre megfontoltan bukná el a választásokat?

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Desischado
Ha a hülyeség fájna, ez a lény nem bírná abbahagyni az ordítást!
GeoCravker
@Desischado: mármint Szilárd? Lehet... Sőt...
Yoda69
Miert kell sziszizni ezt a zsirtahot? Kedves jelzok nem illenek egy ilyen fereghez.
szaboria1
Szilárdka vedd már észre magad téged is befognak áldozni, belőled nem csináltak államtitkárt.
Clavigo
@szaboria1: Ez a Hombárarcú hogy-hogy nem államtitkár? Bele illene a "csapatba". L.Szájmon,Tállai mester,,,Esze-ereje,mint a m@rhának...
nezelodo
Azért lássuk be, bármilyen marhaságokat is beszél ez az ember, jobb ha ott teszi ahol van, mintha az iskolában az alsó tagozatos gyerekeket tanítaná, mert jóvátehetetlen torzulást okozna az egyéniségükben. Maximum ha bukik, majd iskolaigazgatót csinálnak belőle, mint nálunk egy hasonló, sokszoros, pálforduláson átment (antikommunista úttörő vezető, MHSZ elnök, a Horn mellett nyilvánosan hitet tevő fidesz harcosként zsíros közéleti állást elnyerő, egész életében notórius feljelentgető) tahóból. Az ilyenek körbetűzdelik a lenyúlásra létrehozott szervezeteiket a rokonokkal, haverokkal, ahova a törvényük erejénél fogva dől a pénzünk, tehát sosem szabadulunk meg tőlük, és még az unokáik is gazdagodnak, munka nélkül. Jól ki van ez találva!
coyote3
A marhája hamarosan kideríti, hogy Obama csak Gyurcsány amerikai helytartója...
GeoCravker
@nezelodo: Ezzel a habitussal ne is tanitson. A gyerekeknek megszületni sem lenne kedvük
GeoCravker
@Yoda69: Mem mindig kedves, ami annak látszik :-)
GeoCravker
@coyote3: S a másik hülyegyerek meg hadat is üzen, amennyi esze van
bencemacska
Előre kell bocsátanom, nagyon kedvelem Andrew_s Írásait, nekem most nem erre a szóra sem érdemes, címben szereplő manuszra való utalás az érdekes, hanem a következő, amit az ellenzékről ír:

"Aminek önkijelölt vezető ereje különben tényleg úgy is viselkedett, mintha őfelsége előre lezsírozott ellenzéke lett volna. S ezért elszólásgyanús Németh Szilár legújabb remekelése. Ha ugyanis a választások környékén valami háttéralku köttetett, s még az önkormányzati választásokig is kitartott, akkor teljesen érthető a Fidesz frakcióban bekövetkezett értetlenkedés."
GeoCravker
@bencemacska: Igen, a meglepődés miértje érdekesebb lehet, mint a ténye.
coyote3
@GeoCravker: Kést a kezükbe oszt süllyesszék el a Nimitzet :)))))))))))
bencemacska
@GeoCravker: Helyettem írták:

"Azonban mégis az érdekelne jobban, hogy miért is a nagy meglepődés a kormánypárti frakcióban? Csak nem volt tényleg valamilyen háttéralku annak idején? Lehet, hogy nem véletlenül tűnt úgy, mintha az „ellenzék” előre megfontoltan bukná el a választásokat? "
GeoCravker
@coyote3: de alulról, mint a Bulvár Kend

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.