A békemenetesek közleményben oszlatták el a homályt André Goodfriend ideiglegnes amerikai ügyvivővel kapcsolatban. Szerintük a diplomata megsértette a Bécsi Egyezményt, ezért a Külügyminisztérium döntése alapján azonnal persona non grata lehet.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Vaaki magyarázza már meg ennek a valódi, hamisítatlan agykárosodott őslénynek , hogy csak csettintsen nyugodtan, akkor nagyon hamar meg fogja tanulni, milyen érzés Archeopteryxnek lenni és repülni, ki az ablakon!, Petikével együtt. Mert ugyi Belisarius összevonja a szemöldökét és akkor lesz nekik Sodoma és Gonorrea, vagy hogy a fenébe is hívták azt a másik tanyát... Ja, Gomorra...De nem biztos!:-)))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Aszongya a CÖF,,"homályt oszlatnak"..:) :) Ezek...!!! :) :) :) Pezseg már a Csizmazia -bandérium,,,kellene már egy jó zsíros megrendelés ,vagy csak simán egy "csettintés",, oszt máris csóválná a farkát a brigád.,Pataki hangolna,stb...mennének a napidíjas . szabacccságharcosok. :) :) :) :) spontánul..:) :) :)
silber13
Az a féleszű cipőfelsőrész készítő tudja, hogy mivel szórakozik, meg azzal a féleszú Lomnicival és társaival mit kockáztat? Ennek az elborult elméjűnek lia gőze sincs, hogy goodfriend kiebrudalása esetén az egész magyar diplomácia repül az USA-ból, az első géppel. Akkor hová fog futni? Mert hogy agyon verik az biztos!Tiszta hülyék!
bencemacska
Ezek OV tanácsadói?
Csak azért kérdezem, mert akkor nem lehet csodálkozni a pávatáncos tevékenységén.

És miért nem csettint Szijjártó?! Két csettintés hadüzenetet jelent?

Várom mikor jön a niggerezés!?!?!?
torok sultan
A cigányönkörmányzati fórum szemein narancsköd van.
Xar ügy lesz amikor "kifogy az levegő talpaik alól"!
Szógyártó csak egy "kispista" Goodfriendhez képest,mint kis hazánk az USA-hoz.
Addig jó nekik,míg az ügyvivő úr nem teriti a lapokat.!
Tisztában kellene már lenni azzal a mezitelen ténnyel,ha a CIA akarja,még arról is tud hogy orbánbasi mikor szellent.
Bercifiu
Szégyen, hogy egy jogot végzett ember úgy nyilatkozik, mint Vida Pisti a sorról.
ennek az ürgének nincsenek ismerősei, barátai akik figyelmeztetnék, hogy ne égesse a kormányt, s magát is.
silber13
Vaaki magyarázza már meg ennek a valódi, hamisítatlan agykárosodott őslénynek , hogy csak csettintsen nyugodtan, akkor nagyon hamar meg fogja tanulni, milyen érzés Archeopteryxnek lenni és repülni, ki az ablakon!, Petikével együtt. Mert ugyi Belisarius összevonja a szemöldökét és akkor lesz nekik Sodoma és Gonorrea, vagy hogy a fenébe is hívták azt a másik tanyát... Ja, Gomorra...De nem biztos!:-)))
Vasárnapiiskolás
És mi történik a gilisztával, ha minden csettintés után pofánverik?
gibgab
A közlemény a CÖF-fejekben uralkodó teljes homályról tanúskodik. Úgy gondolják, könnyű megetetni a hülyeségeket az emberekkel, mert a nagy átlag jogi, főleg nemzetközi jogi kérdésekben tájékozatlan. Így aztán az ilyen apukája által és nem saját jogon szerzett tekintélyű CÖF-vezér bátran mondhatja a baromságokat.
Clavigo
@lajospapa: :) :) :) :) :) :) Ez nagyon jóóóóó :) :) :) :)
silber13
@Horizont: Gőzük nincs milyen tűzzel játszanak. Talán hasznos lenne ezeket a nagy poofatépőket egy délutánra átküldeni mondjuk Harlembe., tanulmányútra!
Yoda69
Erdekes egy "fuggetlen" civil szervezet ez a cof. Neha kihuzhatna a nyelvet orban hatsojabol.
evacica
Jó lenne, ha nyugton hagynák már az amerikai ügyvivőt, mert lehúzzuk a gyufát Amerikánál. Jó lenne, ha a CÖF vezetői kicsit tájékozódnának, hogy hogy is működik a diplomácia, és akkor talán nem mondanának ennyi hülyeséget!
Pálinkafőző Rézüst
A zselésagyú Barackot eszik, ha úgy tartja kedve...:)))))))
Toby
A cöfös Csizmadia Volt Állambiztonsági László, jobb lesz, ha elbújik...szedik össze a nagyon hülyéket!
karma1
Na csettintsen csak ez a kis bajgunar, aztan meglathatja, mi lesz a kovetkezmenye...
Dr. Felipe
Hát ez van mikor a cöfös homály ökrök homályt oszlatnak.
Diplomákat vissza adni sürgősen.
pbalage
valahogy így gondolja a cöf?
ezt kell előadni a Petigyárosnak?
www.youtube.com/watch?v=l18Ih1Xph-s
coni
Mindenki rajtunk röhög. 1 Milliárd eurós GDP-vel (nem sokkal kevesebb állam adóssággal) megfenyegetjük Obamát. Goodfriend itt az USA-t képviseli, nem ő dönt a kitiltásokról.
Főszereplők lettünk a német gyerek híradóban.
Főlökött
Petyja azért mert vettél egy kéglit és érdemtelenül kineveztek oda, ahol regnálsz, még nem esnek hasra ezen ténykedéstől! Tudom, legjobb védekezés a támadás, de ezzel a bandával :) ?
A CÖF ről pedig ez nagyon tetszett :
img.index.hu/imgfrm/4/2/4/1/BIG_0012564241.jpg

André Goodfriend múltját megtekintették volna és nem lennének oly tudatlanok, reggelire megeszi Őket! Komolytalan banda, komolytalan elképzelésekkel.
Goodfriend legalább a maga módján, humorosan helyre tette Őket a neten, de nem jutott el a tudatukig az, mit is írt Nekik...
Ha pedig csíp a pisi, akkor urológushoz kell fordulni ! Hallottam egy aranyosat : a bőr és nemi gondozóban - ha valami viszket, nem biztos, hogy gyógyul...
szöszmösz
Még szerencse, hogy az amerikai Ügyvivő szakmai és diplomáciai felkészültséggel, klasszikus műveltséggel, intelligenciával és jó humorérzékkel rendelkezik.
tivoli
@szöszmösz: ma, 16:43
Attól még megreptethetik.
Bercifiu
Nem tudom mit szarakodnak, mikor még életben van a hadüzenet. Lerohanjuk őket, oszt jó napot.
tivoli
Tényleg! Hová lett a mi egyetlen egykománk? Nagyon nagy a csend.
F_Viktor
Nem ismerem részleteiben a Bécsi Egyezményt.
Nem vagyok jártas a diplomácia világában, ahogyan valaki írta, az egy szakma, azt évekig kellene tanulnia még egy olyan rátermett emberkének is, mint Szíjjas Pétörnek.
És a futsal csapatának is...

Amit viszont tudok, az az, ha a legkisebb lehetősége meglenne külügyminisztériumunknak, vagy kormányunknak, hogy a legkisebb mértékben is belekössenek André Goodfriedbe, akkor ezt megtennék ők, s nem a CÖF-ösoket küldenék rá.
Arra jó ez a békemenetes lábrázás, hogy egy picit Goodfriedezzen a fogyókúrára fogott trolljaik.
Toby
Ezek a marhák még léteznek ? Igaz, pénzmosodának pont megfelelnek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.