Karácsonyra tervezte a beköltözést, de lehet, hogy még húsvétkor sem tudja birtokba venni Szijjártó Péter – írja a Bors.

A külügyminiszter idén vette meg egy csődközelben lévő, nyílászárókkal foglalkozó vállalkozótól a dunakeszi ingatlant 167 millióért. El is kezdődött az összesen 750 négyzetméteres ingatlan felújítása, most azonban úgy tűnik, az ünnepeket mégsem tudják ott tölteni.

Amikor a Bors ott járt azt tapasztalták, hogy a ház új színt kapott, a kukában pedig egy konyhabútor darabjai hevertek. A kertkapu mögött látszik, hogy már a kert és a bejárati ajtóhoz vezető út is fel van túrva, hatalmas földrakások állnak.

A lapnak egy helyi lakos azt mondta, nem igazán látja arra Szijjártó Pétert, de úgy tudják, elhúzódott a felújítás és nem lehet tudni, meddig tart még.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Remélem hogy soha nem is fog beköltözni!! A szegedi csillag jobb lenne neki!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
pbalage
@szaboria1: vagy esetleg a csapok dugultak el a beléjük dugászolt pénztől?
papa.49
Még nincsen teljesen ,,felcicomázva a kényes úri ízlésének megfelelően,, addig nem költözik hiszen van vagy 5 háza, lakása, a talpnyaló xarházinak!!!
dr. prédikátor
Remélem hogy soha nem is fog beköltözni!! A szegedi csillag jobb lenne neki!!!
1magyar
Azt kellene adóztatni akinek egynél több háza van!
kukac50
167 milliót kifizetett és még a felújításra is maradt pénze?
Felháborító!
bakegya
Az amerikai ufók még nem adják ki neki a lakhatási engedélyt-TÜNTETŐLEG -KÖZMUNKÁLKODNI KEZDETT ÉS HOL AZ EGYK HOL A MÁSIK REPTÉREN ALSZIK...
coyote3
Tavasszal meg azért mert épp börtönben lesz:)))))))))))))
Yoda69
@coyote3: Ahhoz elobb le kell valtani a fideSS-t. Amig ez a maffia van hatalmon addig itt valtozas nem lesz. A hatamat meg nem fogjak csak ugy atadni, mert ok is tudjak hogy borton var rajuk. Szerintem itt meg ver fog folyni, de nem legyen igazam.
szaboria1
@kukac50: A bútorzatról már ne is beszéljünk.
Fradigege
Túl nagy volt ekörül a hírverés. Szerintem, tovább passzolja és suttyomban keres valami nem szemelőtt lévő egzisztenciát.
volvós
Nehogy " véletlenül " egy rövidzárlat miatt leégjen...
amig a tulaj a börtönben ül...
soljanka
Konyhabútor darabjai a kukában...
Nekem az volt az első az augusztusi költözésemkor, hogy kinek mire van szüksége, jöjjön és vigye, amit nem tudok magammal vinni.
És volt olyan, aki a 15 éves mikrónak is örült, vagy egy kaspónak. A mosógépről, hűtőről nem is szólva. Pedig én csak egy kirúgott tanár vagyok.
Ennek meg eszébe sem jut, hogy valakinek szüksége lehet rá.
volvós
@kukac50: ma 8:42
...még horgolják a csipketeritöt a márvány fürdökádba... ( Hofi G. )
bakegya
@soljanka:pontosan erre gondoltam-nekem arról szólt az életem,ott kell otthont teremtenem ahol a munka van-utoljára örültem mint majom a farkának-können Zi helfen-kipakoltatni a házat?-ó hát hogyne...a mikrótól az ágyig felszereltek.A mosogató köré éppen egy hasonló méretű munkalapot kellett pótolni-csak-nem 30e-ezek meg kidobják.-KÖNNYEN JÖTT-KÖNNYEN MEGY!!!
Az az igazán nagy baj -fidess ékek az emberekkel is ezt csinálják!
Senara
Kicsit változtatnak , rajta , bebútorozzák , nosztalgia teremfoci öltöző is lesz ?
Dr. Felipe
Nem mer beköltözni a kis féreg mert tudja hogy a feldühödött emberek ki fogják onnét füstölni. Jobban teszi ha egy patkányfészekben húzza meg magát.
Toby
A plafon legyen a koporsófdele ennek a patkánynak !
mate03
@kukac50: Miért? Ha a feleségnek nem tetszik a ház belső kiépítése,akkor szegény Peti mit tud csinálni?Át szabatja az épületet! Hiszen megmondta,édesapja mindent fizet! Persze ha én csinálnám meg ugyanezt az én fiammal,biztos megkérdeznék hogy ugyan miből telik!?
csa-csa
@dr. prédikátor: .."A szegedi csillag jobb lenne neki!!!"
IS..
Gyuri Géderről
Karácsonyra tervezte a beköltözést, de lehet, hogy még húsvétkor sem tudja birtokba venni Szijjártó Péter – írja a Bors.
Indok: mert addigra sitten lesz.
szandokan
@1magyar: Miért? Akinek legális, adózott jövedelemből van több háza, azt miért is kellene adóztatni még egyszer? No persze ez nem Petikére értendő...
Pestilence
Mi a túrónak kell neki 600nm? Biztos futsal-termet építettet az udvaroncainak.

Egyébként mindenkinek ajánlom, hogy a legközelebbi adóbevallásnál "családi összefogást" jelöljön meg, ha bármit kérdez a NAV.
vukkocska
Hogy vigyen szegény télen luxusvendégeket a luxus medencéjébe? Egyébként pedig azért üres, mert befektetés. Már lehet, hogy van rá egy ígérete Matolcsytól, hogy a jegybank jó pénzért megveszi.
Bercifiu
@Senara: Addig meg lakik egy katonai sátorba, a Kossuth téren?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.