Nem lesz lázadás a Fideszben, amíg a vezetői úgy gondolják, Orbán a pártból kilépve, másik pártot szervezve, meg tudná verni őket – ez derül ki többek között abból az interjúból, amit Török Gábor adott a hvg.hu-nak.

A veszprémi választással és indulással, végül visszalépéssel kapcsolatban azt mondta, őt nem a választás és nem a mandátum motiválta és motiválja, hanem annak próbája, kísérlete, hogy vajon egy másfajta politikai gondolkodásra és viselkedésre hogyan reagálnának az emberek. "Amikor a politikai szerepvállalásról gondolkozom, akkor engem elsősorban az foglalkoztat, hogy lehet-e másképp tekinteni a politikai ellenfelekre és az egész ország előtt álló problémákra, mint azt idehaza megszoktuk" – tette hozzá.

Véleménye szerint minden forgatókönyv szerint Orbánt csak a Fidesz tudná megbuktatni. "Tele van Brutusokkal a Fidesz, mint bármelyik másik párt. Kérdés, hogy kialakul-e egy olyan helyzet, amikor egy Brutus meghozza azt a bizonyos döntést. A Fideszen belül eddig is voltak ellentétek, hatalmi harcok, csak annyira le voltak fojtva, hogy most meglepetésként hat a konfliktusok nyilvánosságra kerülése" – mondta az interjúban Török Gábor.

Addig egyébként szerinte nem lesz lázadás a Fideszben, amíg a vezetői úgy gondolják,

„hogy Orbán a pártból kilépve, másik pártot szervezve meg tudná verni őket”.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nil
Csak már Orbán is mondaná: Te is fiam Brutus!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nil
Csak már Orbán is mondaná: Te is fiam Brutus!
Nil
Obán ugyanúgy járna mint Gyurcsány a dk-val - szerintem rosszabbul mert aZ Ő BESZÉDEIRŐL NEM DERÜLHETNE KI HOGY IGAZAT MONDOTT ÉS VALÓDI ((bocs cl) pozitív változást akart volna.
human
@Nil: Orbán gondolom a "Pintér majd elintézi" kártyával sakkban tartja őket.
nezelodo
"Nil
Csak már Orbán is mondaná: Te is fiam Brutus!"
Amikor ez a nem túlságosan távoli jövőben bekövetkezik, nem lesz ideje végigmondani a hosszú névsort, mivel olyan hosszú lesz, és remélhetőleg csak képletesen a hátában is több kés lesz, mint amennyit a Torgyán tudott a sajátjában. Akkor majd értelmet nyer, miért van a kertje végében a stadion mellett engedéllyel bíró reptér is. Szívesen megnézném, amint tülekedve rugdossák le egymást a hű cimbijeivel a gépről.
nemjoezigy
De legalább azok a Brutusok dolgoznának!!!
Sziszifusz
Szerintem O.V. tisztában van helyzetével. Tudja, hogy hatalma nem tart örökké. Előre menekülve, előbb utóbb eléri, hogy ő lesz a köztársaság elnöke, kibővített jogkőrrel.
Így éri el hogy a "kecske is jóllakjon és a káposzta is megmaradjon".
Senara
Jól gondolja meg egy politikai veterán, akár személyes sértődöttségből, akár politikai megfontolásból, hogy bennünket milyen mértékben gyöngít meg, mert azzal saját magát gyöngíti vagy végzi ki ... Pokorni az egyik ?
magyarbakancs
Az okfejtés sántít.
A nép tudja megdönteni Orbánt és az ilyen eszmefűtatásnak semmi értelme.
coni
A teljes felső vezetés érintett a korrupciós ügyekben így nehéz lesz Brutust találni még az ellenzéknél is. Igaza van a civileknek a teljes elitet le kell cserélni, alsóbb szinteken már nincs olyan mértékű korrupció.
Független korrupcióellenes szervezetet kell felállítani mint a többi országban (Bulgária, Románia, Horvátország..). Egyedül nálunk nem vizsgálják a felső vezetést.
Kamcsatka
@coni: Csak erre alkalmatlan ez az ostoba és muzsik szellemiségű nép.
Mogyi
Nekem meg a fidesszel van telea kis mackó mintás napozóm!
Linna
És van még annyi marha, hogy elég szavazatuk legyen Orbán újraválasztásához?

Ugyan már, nem kell beszarni! Attól, hogy hangosan kiabálnak, még nem nekik van igazuk (vagy lesz hatalmuk).
Knapp75
Tele van butusokkal a Fidesz.

- Mi a neved, zsidó?
- Pokorni vagyok és nem vagyok zsidó.
- Pokolni?
- Nem, Pokorni!
- Huhu, önérzetes a kis latol. Szóval, te lánk támadtál, Pokolni?
- Micsoda?
- Üsd meg, százados, de nagyon dulván!
Sziszifusz
@Nil: 06:35
Nem szeretném, de ez is egy lehetőség.
mate03
@coyote3: Aki szúrni fog az a Lézer Jankó lesz! De az lesz neki az utolsó szúrása! Aztán jöhet a (fidesz) temetés!
m.macskosz
@mate03: Amikor fácánlézer bedobta a köztudatba, hogy a hivatalban elhalálozó állam- és kormányfő özvegye megkapja az illető teljes járadékát, már akkor arra tippeltem, hogy ez a nagyon nagy több mint gyanús.
Nil
@Sziszifusz: ha nem szeetnéd akkor miétr gondolsz rá? miért gondolsz rá mint lehetőségre? Legalább tudatosan gondolj valami szépre - jóra a tudatalatti úgyis tele van mindenféle szeméttel

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.