Orbán Ráhel férje több milliárdos támogatást nyert el a kormányváltás óta – ez a  Demokratikus Koalíció szerint nem éppen saját láb.

A DK vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményezett Orbán Viktor ellen – többek között – lánya évi 15 millió forintba kerülő svájci tanulmánya miatt – írja közleményében az ellenzéki párt. Orbán Ráhel reakciójában támadásnak nevezte, hogy az ellenzék számon kéri az igazolatlan mértékben vagyonosodó miniszterelnököt, hozzátéve, hogy férjével a saját lábukon állnak, a saját erejükből boldogulnak. A Demokratikus Koalíció szerint mindez közpénzből történik. "Orbán Ráhel férjének, Tiborcz Istvánnak a cégei ugyanis a 2010-es kormányváltás óta több milliárd forint hazai és európai pályázati pénzeket nyertek el", állítja a párt.

A közlemény szerint a DK ezért is támogatta azt a civil kezdeményezést, mely a politikusok hozzátartozóinak a vagyonnyilatkozatát is nyilvánossá tenné. A DK szakértői beadványt készítenek elő az OLAF-hoz, az európai csalásellenes hivatalhoz, hogy fény derülhessen arra, hogy a miniszterelnök és családja "felfoghatatlan mértékű" vagyonosodásában szerepet játszott-e európai polgárok pénzével való visszaélés.

116 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
@levi: Ezzel most nagy baromsagot mondtal, ugye tudod. Gyurcsany meg politikai karrierje ELOTT alapozta meg vagyoni helyzetet. Szemben a tahoval, aki SOHA nem dolgozott. Jogaszi diplomaja utan azonnal a politikaba csoppent, es mindig ugy vitorlazott ahonnan a szel fujt. Aztan hogy milyen korrupt maffia vezer lett belole, az mar mas kerdes.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
egyeneskifli
@csa-csa: Végig hallgattad már vágatlanul?
csa-csa
@egyeneskifli: még anno!
és szinte az egész ország! nem is felejtik!
legalábbis "elegen".
De mára mint tény, szinte nem "oszt és nem szoroz".
CSAK nem felejtik és nem is kívánják vissza..!
Részemről egyik tetű bagázst sem (tök mindegy melyik!!) akarom látni!
egyeneskifli
@csa-csa: Pedig el kell,hogy keserítselek.
Az egyetlen aki le tudja váltani Orbánt az Gyurcsány Ferenc.
Akár tetszik, akár nem.
A legerősebb ember a jelenlegi ellenzékben.
A tesze-tosza M.Sz.P.-től nem várható semmi.
A vonapárt az orbánpárt egyik szárnya,a shifferpárt a másik.
Ki marad?
Fodor?
Akit be vitt Gyurcsány a hátán,a Parlamentbe,aztán közölte,hogy ő független?
csa-csa
@egyeneskifli: ha valami, hát az tényleg elkeserít, hogy lehet itt mszp, lmp, jobbik, fidesz meg akit csak akarsz, ebben a tetves országban a büdös életben nem váLtozik semmi SOHA!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.