Orbán Ráhel férje több milliárdos támogatást nyert el a kormányváltás óta – ez a  Demokratikus Koalíció szerint nem éppen saját láb.

A DK vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményezett Orbán Viktor ellen – többek között – lánya évi 15 millió forintba kerülő svájci tanulmánya miatt – írja közleményében az ellenzéki párt. Orbán Ráhel reakciójában támadásnak nevezte, hogy az ellenzék számon kéri az igazolatlan mértékben vagyonosodó miniszterelnököt, hozzátéve, hogy férjével a saját lábukon állnak, a saját erejükből boldogulnak. A Demokratikus Koalíció szerint mindez közpénzből történik. "Orbán Ráhel férjének, Tiborcz Istvánnak a cégei ugyanis a 2010-es kormányváltás óta több milliárd forint hazai és európai pályázati pénzeket nyertek el", állítja a párt.

A közlemény szerint a DK ezért is támogatta azt a civil kezdeményezést, mely a politikusok hozzátartozóinak a vagyonnyilatkozatát is nyilvánossá tenné. A DK szakértői beadványt készítenek elő az OLAF-hoz, az európai csalásellenes hivatalhoz, hogy fény derülhessen arra, hogy a miniszterelnök és családja "felfoghatatlan mértékű" vagyonosodásában szerepet játszott-e európai polgárok pénzével való visszaélés.

116 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
@levi: Ezzel most nagy baromsagot mondtal, ugye tudod. Gyurcsany meg politikai karrierje ELOTT alapozta meg vagyoni helyzetet. Szemben a tahoval, aki SOHA nem dolgozott. Jogaszi diplomaja utan azonnal a politikaba csoppent, es mindig ugy vitorlazott ahonnan a szel fujt. Aztan hogy milyen korrupt maffia vezer lett belole, az mar mas kerdes.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
Eleg megnezni a szamszeru adatokat, magukert beszelnek:
2009: orban rahel ferje cege 9MHUF eves bevetelt termel
2010: a taho magahoz ragadja a hatmat, lerobolja a demokraciat
2011: orban rahel ferje cege 2 MILLIARD HUF eves bevetelt termel
Ugye kedves fidesznyikek veletlenek nincsenek, a tenyek pedig makacs dolgok.
levi
Feri bácsi ilyenkor (is) jobb ha csendben marad, hiszen neki is milliárdos vagyona van.
Egyis kutya másik...
Bonbon
Feri bácsiról is lehetne ódákat zengeni, az tetszik, hogy legalább tárgyilagos voltál most. A többség mindig megmosolyogtat azzal, amikor azzal jönnek, hogy mert ő nem vette fel a bérét miniszterelnöksége idején, meg vállalkozásai voltak. Én meg malacból fejtem ki tejet, és ezzel lettem világhírű:-)) Na igen, aki összelopott egy milliárdos vagyont, attól ez tényleg nemes gesztus...
bakegya
@levi: ez is igaz,de az ellenzéknek ez lett volna a dolga-
bakegya
Vastag lazúr van ennek a cölöp-teknős lányának a po...saját jogon...három éves munkaviszonyból-cirka br.110-ből..., pincérnői tanfolyamra itthon is járhatott volna.Na de a cölöp tetejéte az asszonykának is valahogy föl kell jutni-saját jogon?Az Eu-polgárai-civiljei adakozásából?-megkérdezhetnénk mit szólnak ők ezhez,csakkk úgy lazán néppártos -keresztény erkölcsi alapon.
nemkati
@Bonbon: Ilyen milliárdos rablásokat azért nem láttunk Gyurcsány idejében. Amíg a hatalmasok gazdagodása reális mértéken belül marad, addig nincs mit számon kérni. 0rbán már első miniszterelnöksége idején is többet kapott, mint amennyit kért, ő nyerte a legtöbbet.
Yoda69
@levi: Ezzel most nagy baromsagot mondtal, ugye tudod. Gyurcsany meg politikai karrierje ELOTT alapozta meg vagyoni helyzetet. Szemben a tahoval, aki SOHA nem dolgozott. Jogaszi diplomaja utan azonnal a politikaba csoppent, es mindig ugy vitorlazott ahonnan a szel fujt. Aztan hogy milyen korrupt maffia vezer lett belole, az mar mas kerdes.
Dr. Felipe
@Bonbon: Akkor meséljél hogy Feri bácsi melyik gyerekének vett 60-70 millás villát, hány stadiont épített magának, mikor volt 23 millás fácánvadászaton, stb.
Feri bácsinak van saját jól menő vállalkozása ami termel, de meséljél hogy orbán, lézer, rogán, koser , szíjj-ártó elvtársaknak mennyi saját vállalkozása van. Könnyen megszámolod elvtárs mert nincs egy sem. A vagyont mind közpénzből harácsolták össze.
Yoda69
@Bonbon: Ezzel az eles elmevel, amit itt megvilantottal csakis egy fideszes politikus csemeteje lehetsz.
levi
@Yoda69: Aztán mondd mester, hol mondtam én olyat, hogy elnöksége alatt szerezte?
De tény, hogy őt is soros pénzeli mint orbánt...
keresztapa
@Yoda69:15:58- ra Légy szíves magyarázd már el, hogy szerinted mi az a demokrácia amit te személyesen annak értelmezel, és hogy van e olyan a nagyvilágban. Vagy csak csalóka ábránd, ami a képzeletben van, de a valóság nélkülözi, mint mindent ami "ideológia" vágyálom csupán!
Csizmás Kond
Ferenc csak tudja...hisz ő is ingyér kapta...
Yoda69
@levi: Az utolso mondatoddal mondtad:
"Egyis kutya másik... "
Ez ugyanis a magyar nyelvben az osszehasonlitasra utalo kozmondas.
Marpedig semmi tekinteteben nem lehet Gyurcsany es orban vagyongyarapodasat osszehasonlitani, mivel mint irtam valaszomban az egyik joval elnoksege elott, a masik pedig alatt szerezte vagyonat. A vagyon mertekerol mar nem is beszelve. Gyurcsany vagyona atlathato, szamszerusitett, mig orbanerol keveset tudni, mert stromanoknak (meszaros, orban rahel ferje stb) jatssza at. Persze gondolom errol neked fogalmad sincs.
Yoda69
@keresztapa: Na ne. Honnan gyussz fideSS vagy jobbik?
Mindenki mas tudja, ugyhogy inkabb nem koptatnak a klaviaturam miattad.
keresztapa
@Yoda69: Mindenki más tudja mondod illetve írod, de én nem mást hanem téged kértelek, hogy te személyesen hogyan tudod. A klaviatúra meg hagy járódjon be, kevesebb lesz a beragadás.
gibgab
@levi: @csa-csa: @keresztapa: Azért a szezont a fazonnal sem összekeverni, sem összehasonlítani nem lehet.
Yoda69
@keresztapa: Na jo. Demokracia az ahol hagynak elni es letezni.
Nem veszik el az uzleted, hogy atjatszak masnak.
Nem veszik el a nyugdij megtakaratisaidat, hogy elkjoltsek masra.
Es vegul nem veszik el a munka lehetoseget, hogy szazezereknek kelljen mas honban munkat es megelhetest talalni.
Nos szamomra ezt jelenti tobbek kozott.
levi
@Yoda69: Képzeld tudom mit jelent a kifejezés amit használtam, különben nem használnám.Ferit is soros pénzeli meg orbánt is. És egyik sem jobb a másiknál.
Hogy mikor szerezte a vagyonát az mellékes, lényeg, hogy feri miylen alapon szól be bárkinek is a vagyonszerzése miatt. Ha törvényes ha nem, márpedig ráhelé nem volt az sem a férjéé.
gulyasgyula
@Yoda69: Csak hogy tudjátok Gyurcsány felesége APRÓ ANTAL unokálya //KÁdár koszak mszmp ..//neki se kellett megizadni a vagyonért , ott a nagymama volt aki az észt osztota , ezért nincs vagyon mutogatás ..
Yoda69
@levi: Mar hogy lenne mellekes? Pont ez a lenyeg! Ha te csorokent miniszterelnok leszel, es 4 ev alatt a fizetesed ezerszereset teszed felre, akkor azt nem lehet termesztes meggazdagodasnak nevezni.
Ezt a Soros penzeli orbant es Gyurcsanyt kifejthetned bovebben. Minden roffenetedben leirod, de nem tudom hova akarsza kilyukadni vele.
rahel meg tiborc paraszt hogy jon ide? Az nem vitas hogy mindketten a rendszer eloskodoi, es orban bukasaval ezek is eltunnek a sullyesztoben ahova valok.
Yoda69
@gulyasgyula: Unokaja pontos j-vel irando.
Mit is akarsz mondani?
levi
@Yoda69: Csupán annyit, hogy orbán és gyurcsány semmivel sem jobb sem roszabb egymástól.
Az egyik eladósította az országot a másik meg elosztogatta a pénzt saját haverjainak
Ráhel meg úgy h gyurcsány az ő vagyonosodásáról beszél épp, de ez téged ne zavarjon.
Megkérnélek, hogy többet ne kérdezz vissza mert idegesítő vagy, ha nem érted amit írok maradj szépen csendben. Köszi.
Yoda69
@levi: Akkor mi a fenenek jossz egy szabad forumra vitazni, ha idegbeteg vagy? Menj az MNO forumara, ott csak fideszes birkakkal tudsz beszelni, es mindenki egy nyelven fog begetni. Ott nem kell attol aggodnod hogy visszakerdeznek amikor ostobasagokat hanysz a kepernyore.
levi
@Yoda69: Milyen ostobaság? És ki itt a fideszes? Azért ez mutatja a gyurcsanyista birkák mentalitását, ha valaki nem szereti imádott ferójukat az csak is fideszes lehet. Grat neked .
papa.49
Anélkül hogy védeni akarnám Gyurcsány Ferencet az igazság az hogy ő az iskoláit itthon végezte, a szülei nem voltak párttitkárok, vöröskatonák, pufajkások, ellentétben Orbán Viktorral akinek a szülei mélyen beágyazódtak az mszmp. be a Soros alapítvány pénzén járhatott egyetemre, az egyetem után egyből belecsöppent a gengszterváltás kori politikába...
Vajon mi az oka amiért ennyire zsigerből utálja Orbán a Gyurcsányt, talán az hogy vele ellentétben Gyurcsány a gazdasági életben elért valamit míg Orbán csak a politikai életből tudott meggazdagodni...
Tudom erre a fütyiszes válasz az Apró Piroska mint anyós, de kérdem é a Tiszti Kaszinó az smafu, amit szépen szétosztottak a fütyisz, és a mdf. között, és még kitudja mi minden került a merítőhálóba, abban az időben...
moiszikf
@Yoda69: "Gyurcsany meg politikai karrierje ELOTT alapozta meg vagyoni helyzetet."
Na, erre lennék én igazán kíváncsi! Honnan is csurrant az első százmilla? (Az összes többi milliárdos estében, pártfüggetlenül!)
Yoda69
@levi: Ez igaz, lehetsz meg jobbikos is, bar az talan meg a fideSStol is rosszabb.
Fradigege
Fletó az ártatlan. Apró-klán kis gyöngyszeme. Szerintem pontosan neki kellene csöndben maradnia. Mutyiból mártogatta ki a jövőjét. Ő pont az, akinek szóltak, hogy mikor-hol-melyik papírt kell aláírni, hogy klubtag legyen a zsírosak közt. Ugyanazt csinálta, mint a Simicska, csak feltűnési mámora van. Kiszesként előbb milliárdosi Föld körüli pályára állt, mint a hódmezővásárhelyi, vagy Rogán Tóncsi, Kósa Lali, Mészáros&mészáros. Nem kéne.
Mindzsi
@nemkati: nem láttál???
tudod mire ment el a Bajnai által IMF-től "lehívott" 7,8 milliárd Euro???
Abból sem láttál semmit csak éppen fisszafizetted :)
Lázároztok itt (aki valóban egy szemét tróger, mert nem a magyaroknak kedvez) a 70 milliós kéglivel...
Gyertek fel már a Rózsadombra és ha valaki mutat egy 70 milliós eladó házat, akkor leszopok 3 lovat a Hősök terén, mert csak drágábbak vannak :)
A hatalmas vagyonok és az uszodás házak nem most keletkeztek, hanem '90 után nem sokkal - akkor ment az igazi mammutrablás, csak éppen a privatizációs szerződések titkosak voltak 5-8-10 éven keresztül, tehát szaglászni sem lehetett.
A Fidesz is egy rabló geci banda, de csak tanulók lehetnek azokhoz képest, akik a "rendszerváltás" idején felismerték a "lehetőségeket"
Ez a kérdés nagyjából prtfüggetlen, mert a sok reformkomcsinak fingja sem volt mit készítenek elő a jogászok visszafordíthatatlanul...
Bonbon
@Yoda69: Miért, te úgy méred az embert, hogy Fideszes, nem Fideszes? Elég nagy szegénységi bizonyítvány, ahogy Gyurcsányt védeni is.
Bonbon
@levi: Te csak tárgyilagos voltál, ez itt nem mindenkinek tetszik.
Bonbon
@nemkati: A politikai elit mindig is lopott, ez nem változik meg soha, ezt el kell fogadni. Orbán legalább ad is az embereknek mellette, és nem játssza meg a nagy adakozót, szent embert, mint anno Gyurcsány.
Bonbon
@Dr. Felipe: Igazad van, ő magának gyűjtögette...
Mindzsi
@Yoda69: olvasd már el ezt, mielőtt ilyen nagy horderejű kinyilatkoztatásokat teszel! :)
hu.metapedia.org/wiki/Gyurcs%C3%A1ny_Ferenc
Dr. Felipe
@Bonbon: Hát ja, a fideSS meg már nem is gyűjtöget hanem lerabolja az országot. Kell is sietni mert rogyadozik a szaros kártyavár.
Yoda69
@Mindzsi: Paste-eld mar ide a lenyeget amire fel akarod hivni a figyelmemet. Nincs kedvem vegigolvasni egy tobboldalnyi biografiat.
Yoda69
@Bonbon: Pedig mara egyre inkabb igaz. Van egy fideszes ember aki csak nyer azon hogy a fidesz van hatalmon. Az osszes tobbi pedig bukik rajta. Legyen az liberalis, szocialista, jobbikos, vagy eppen partfuggetlen.
Desischado
A fidesz aad??? Kinek??? Mert nekem nem, az biztos! És sok embernek sem! Csak a haverok járnak jól! És Gyurcsány valóban gazdag ember volt már akkor is, mielőtt politizálni kezdett, orbán meg ebből gazdagodott meg, hogy lop, csal harácsol, mióta csak üres zsebbel a Parlamentbe érkezett! És Gyurcsány azért nem vette ki az utolsót az emberek zsebéből, és főleg nem a legszegényebbeket fosztotta ki, elvéve még az utolsót is, mint orbán!
Bonbon
@Desischado: Lehetőséget ad, nem pénzt. Tudom, ez egyeseknek szart sem ér, de a pénzért tanulni kell, meg dolgozni, nem csak várni.
nemkati
@Bonbon: Mire gondolsz, a közmunkára? Vagy a sokak számára megfizethetetlen tajdíjra? És ezt még meg is kéne köszönni? De vicces vagy!
dr lópicigáspár
Igaza van Gyurcsány Ferencnek!
Könnyű Viagrával d@gni... :)
Bonbon
@nemkati: A közmunka is jobb a segélynél, és sokkal többe is kerül az államnak. Nagyon nehéz az elmaradott településeken más munkát biztosítani, és valljuk be, nem is lenne mindenki képes arra, hogy egy felelősségteljes munkát bízzanak rá.
nemkati
@Bonbon: Neked is lenne helyed ebben a kormányban. Te is tudnál annyit tenni a fejlődésért, mint ezek: semmit.
Bonbon
@dr lópicigáspár: Azt hogyan kell? Biztosan jó egy nőnek, ha f..sz helyett Viagrával dugod meg? :-)
Bonbon
@nemkati: Honnan tudod, hogy nem vagyok benne? :-) Egyébként lehet, többet tettem eddig a városunkban élő emberekért, mint te a tiedben. Sok mindent elintéztem, amióta a Fidesz kormányoz, mindezt az ott élők érdekében. Érdekes, a szocik 8 évig szart sem tettek a javaslataimmal, most meg utak épülnek, csatornázás folyik, és még sorolhatnám.
Desischado
@nemkati: Pontosan. Megfogalmaztad a lényeget.
human
@Yoda69: Csak szólok, hogy a metapedia egy szélsőjobbos wikipedia klón. Az ott lévő írásokat ennek megfelelően kezeld.
en.wikipedia.org/wiki/Metapedia
nemkati
@Bonbon: Ilyeneket a korábbi kormányok alatt is sorolhattál volna. Arról meg fogalmad se lehet, hogy én mit tettem. Te viszont hasonlítasz valakire, aki itt a propin állandóan fényezte magát, hogy ő miket tett. Neki azóta megjött az esze. Most te jössz. :)
human
@Bonbon: Nem is jó városvezető aki csak valaki pártállása miatt utasít el egy kivitelezhető és építő ötletet. De ezt a hozzáállást a fideszben is van aki előszeretettel gyakorolja. Ezért fordultak el tőlük aktivistáik nálunk már 2006-ban is. De mondott nálunk már olyat fideszes kerületi jelölt, hogy ha újra szoci polgármestert választunk, akkor meg is érdemeljük, hogy a fidesz kormány alatt ide ne jöjjön pénz.
Bonbon
@nemkati: Eszem ágában sem volt fényezni magam, csak azt vázoltam fel, hogy abban a 8 évben süket fülekre találtak a javaslataim, most meg 4 év alatt megvalósulni látszanak. Ennyi, és nem több.
Bonbon
@dragonfly: A városon belüli földutakra céloztam, ami nagyban megkeserítette az ott lakók életét, de a mentőét is, amikor a legnagyobb sárban be kellett volna menni egy betegért, és ezért traktort kellett szerezni.
nemkati
@Bonbon: Akkor te csak maradj Fidesz-szavazó, látod, ha a csapathoz tartozol, akkor minden sikerül. Pont így vannak ezzel a Mészárosok, Lázárok, Rogánok, Simicskák, Tiborczok, Szíjjártók is. De azt azért nem mondhatod el szerintem magadról, hogy mindent megtettél, hogy ne így legyen, ne csak annak álljon a zászló, aki ezerrel csápol a nyertesnek. Ezzel a kettészakadással egyre mélyebbre süllyedünk a gonoszságba és irígységbe. És minél tovább tart, annál kevesebb esély van rá, hogy ez megforduljon.
keresztapa
@nemkati: A legnagyobb ellentétek a társadalomba úgy alakultak ki, hogy ideológiák tulajdonlása foglalta el az emberek gondolatvilágát. Az emberek a helyet, hogy egymás megértését segítve, egy "cél eléréséért" egyesítve az erőforrást valósítaná meg a kitűzött célt. Ahelyett elméleti megvalósíthatatlan
párt ideológiáknak kiszolgálóivá válnak, alárendelve a gyakorlatban bizonyítottakat, az elméletben bizonyíthatatlanságba ragadva, merülve el. A párt elsődleges célja mindég kivétel nélkül, a hatalom egyedüli birtoklása, uralkodás a nép felett. Ezt a törekvést egyetlen párt se tagadja még feltételesen sem. Párt és párt közti utálatot,minden esetben az ellenzéki párt
gerjeszti, hisz őneki célja a hatalom megszerzése birtoklása.
egyeneskifli
Fidesznyikek!
Valaki írjon már valamit amit konkrétan Gyurcsány Ferenc tett rosszat ennek az országnak.
Mert eddig csak azt látom,hogy így a mocsok meg úgy a mocsok Gyurcsány,de még nem láttam,hogy miért.
Vagy csak azért,mert a mocskos hazug rémhírtévé vagy a Magyar majdénmegmondomhogymitmondafideszsnemazigazat Nemzet azt mondta?
Ha bármilyen törvénytelenséget rátudott volna verni az orbán-párt akkor már tényleg rabszíjon vezetgetnék.
Még a mentelmi jogát is visszaadta mégse találtak semmit.
Le kéne már akadni Gyurcsány Ferencről s a fát ki kéne vágni a szemellenzőt levenni s látni kellene már!!!
De ti fidesznyikek erre képtelenek vagytok.
Ez az ál ellenzékieknek is szól akik nem jobb vagy baloldaliak.
De sose látok egyetlen kritikát se tőlük az orbánékra.
Csak ha Gyurcsányt kell szidalmazni akkor járnak az élen.
tivoli
@egyeneskifli: ma, 11:28
Ezt a linket tegnap találtam itt a propin, csodálkozom, hogy a Te figyelmedet elkerülte.
hu.metapedia.org/wiki/Gyurcs%C3%A1ny_Ferenc
Üdvözlettel 1 nem fidesznyik.
keresztapa
@egyeneskifli: A valóságot nem kell a mesevilágában helyezni, hol volt, régen volt, nem is volt. Az igazságot, csak a törvény képes másítani.
nemkati
@keresztapa: Az emberiség képtelen volt eddig (évezredek, évtízezredek óta) egy kommunlális közösségben működni. Olyan kibucokban, vagy olyan kommunista ideológiák által elképzelt közösségben, ahol mindenkinek egyenlő jogai vannak, ahol mindenki egyért, és egy mindenkiért él és tesz. Mert mindig kellett egy vezető, a vezetőnek kiszolgáló/tanácsadó személyzet, akikben bízott, akitől elvárta, hogy megmondja a tutit, meg hogy merre van előre. Aztán akiknek mégse tetszett a vezető és annak pereputtya, azok másikat toltak az élre másik pereputtyal. Ezek lettek a pártok, egyik ezeknek tetszett, másik másoknak. Van egy olyan érzésem, hogy ez sose lesz másképp.
keresztapa
@nemkati: Nagyon megközelítetted a valóságot, te nem vagy pártállás függő, mert van független gyakorlati vélelmezésed jelenről, tapasztalatod a múltról.
Az itt kommentelők meg szapulják egymás pártállását, szítva a gyűlölködés az elégedetlenség mérgező voltát. Ezeknek nem az ország érdeke az elérendő cél hanem a párt ideológia igazolása melyet ő képvisel.
tivoli
Minden közösségbe kell egy vezető, hogy a közös célokat koordinálja. Ahhoz, hogy jól menjenek a dolgok, az ő iránymutatásához kell alkalmazkodni. Egyhangúlag.
Legyen az a cél közakarat, közmegelégedésre, de akkor is ki kell mondania valakinek a döntés eredményét, és számon kérni annak teljesítését. Ezért kell a vezető.
Ha egy közösség több pártra szakad, akkor már nem közösség, hanem egymás érdekei ellen harcoló csőcselék. Akik élre állnak, azok anarchisták.
Ma már ilyet nem látni, az összetartás elve kiment a köztudatból.@nemkati: @keresztapa:
keresztapa
@tivoli: A személy a lényeg, és nem a párt. Vezető személyiségnek kell kiválasztani azokat a személyeket akik alkalmasak tudásukból kifolyólag ország vezetésére. De a párt egyikétől sem szabad vezető személyt még csak említeni sem nem, hogy kijelölni, mert akkor a pártkatonák sora egyre növekszik, vagyonosodási akaratukkal, zsarolási szokásukkal együtt. @tivoli: Igaz a vezető határozza a célt ami mögé állni lehet mindazoknak akik a célt elfogadják, azt magukévá teszik, és annak megvalósulásáért képesek, tudnak meggyőződésből dolgozni. A cél megvalósulásának érdekében, felelős személyek ellenőrzési feladatait, keretbe foglalni, felelősségük törvény által közérthetően köznyelven megfogalmazva. Kerülve a jogászkodás nyelvezetét
mivel a paragrafus kifacsarása lehetséges. A "kivétel" szót nem tartalmazhatja.
tivoli
@keresztapa: Elviekben meg lehet határozni a jó célt, s itt a közösség érdekére gondolok. De két embernek már kétféle az érdeke, s mindegyik azt szeretné, hogy a vezető az övét képviselné. Ezért mindenre képesek, megkeresik a vezetőt, hogy az ö érdekeik szerint döntsön. Nem sajnálnak pénzt, fáradtságot, hogy meggyőzzék erről. S az mit tesz? Amelyiktől a számára kedvezőbb ajánlatot kapja, aszerint dönt. Ezt nevezik korrupciónak. Ez nem feltétlenül rossz, mert a közösség egy részének előnyt biztosít, de feltétlenül rossz, mert a többinek hátrányt.
Namármost, itt jönnek a talpraesettek, akik mindenféle helyzetben feltalálják magukat. Szokták őket mindenféle jelzővel illetni, pedig csak önmaguk érdekeiért harcolnak, és lássuk be, mégiscsak az a legfontosabb.
csa-csa
@gibgab: azért csak az öszödi curva anynyáját!
egyeneskifli
@tivoli: Ez mit bizonyít?
Még mindig nem tudom mit tett Gyurcsány Ferenc miniszterelnök úr.
Valami konkrétum amire bizonyíték is van?
keresztapa
@tivoli: Abban a nagy demokráciába van kitalálva és törvényre emelve a lobbizás, na mármost a lobbizó valaki érdekét, és nem a mindenki érdekét képviselve lobbizik. A lobbizónak érdekérvényesítő eszköz áll rendelkezésre, ami nem szavakban van foglalva, hanem az érdek súlyának megfelelő Gucci táskába van elhelyezve, ami átvétel után érvényesíti a lobbizó érdekét. Ez az érdekképviselet soha nem lehet mindenki érdeke, csakis a lobbizást finanszírozó érdekcsoporté.
egyeneskifli
@keresztapa: Ez is nagyon kevés.
Valami konkrétum?
tivoli
@keresztapa: Ez pontosan így van. S aki éppen nem ahhoz az érdekkörhöz tartozik amelyhez a lobbista, nos, arra mondják, ez megszívta.
egyeneskifli
@csa-csa: Csak az emlegeti az őszödi beszédet aki nem hallotta végig csak amit a mocskos fidesznyik lakájmédia össze ollózott.
Segítség képen itt meghallgathatod:

www.youtube.com/watch?v=SQkl87o1JfE
csa-csa
@egyeneskifli: nem is hinnéd hányan emlegetik!
egyeneskifli
@csa-csa: Talán akkor meg kéne hallgatni.
szandokan
@egyeneskifli: Ahogy neked is Lázár teljes beszédét. Ti ugyanúgy kiragadtátok azt a mondatot, amit azóta is szajkóztok. Az meg, hogy ennyire véded Gyurcsányt, az azt jelentheti, van némi rokonsági szál köztetek. Nem szoktad úgy szólítani, hogy apa, kész a vacsora? :-))
szandokan
@egyeneskifli: Azért remélem, érted a humort:-))) Attól még, hogy a Fidesz mostanában sok hülyeséget is csinál, még nem kell éltetni Gyurcsányt. Bajnait sem ítélték el soha, pedig kizárt, hogy ne lenne valami sara, ahogy a többi szocialista képviselőnek is van vaj a fején. Ráhel valóban hibázott annyiban, hogy posztolta a saját életét, meg hogy mennyiért tanul Svájcban.
keresztapa
@egyeneskifli: Szomorú ha te ezt nem tudod, habár illene egy volt puccsos miniszter hazugságait megjegyezni, valamint értékelni hitelességét szavainak.
Büntethetőség politikust nem érinti, ez a pártok titkos alkuja, melyet minden nyilvántartásban lévő párt magáénak vall.
egyeneskifli
@keresztapa: Nem,nem tudom mit tett még most sem, ne ködösíts ,hanem mondj valami konkrétumot.
egyeneskifli
@szandokan:Nem az a gondom,hogy valaki hülyeséget csinál.
Emberek élnek a földön s tévedhetnek.
Nekem az a gondom még mindig,hogy gyalázzák Gyurcsány Ferencet s fogalmuk nincs,hogy miért.
Csak terelnek a fidesznyikek és ellenzéki köntösbe bújt Orbán imádók, arról amit mondott Gyurcsány Ferenc.
Az pedig nem hülyeség,hogy most ebben az országban szabad rablás folyik.
keresztapa
@egyeneskifli: Kimerülne a klaviatúra ha azt a sok szemétséget az országgyalázásáról leírnám neked amit ez az ember tett az országnépével.
Légy szíves üsd be a google keresőbe 2006 október 23-a hiteles története.
Olvasd el, közben szégyenkezhetsz, ha van szégyenérzet. ENNEK ELLENÉRE
KÍVÁNOK BOLDOG BÉKÉS KARÁCSONYT.
tivoli
@egyeneskifli: ma, 11:03
'Nekem az a gondom még mindig,hogy gyalázzák Gyurcsány Ferencet s fogalmuk nincs,hogy miért.'
Itt te vagy az egyedüli, aki nem tudja, hogy miért. Talán utána kellene nézned az útmutatások alapján, de a gugli is a barátod. Ha egyenesen rákérdezel, rengeteg információval fog szolgálni.
egyeneskifli
@keresztapa: Írd ide.
Szerintem a klaviatúra elbírja.
Na erről beszélek.
Jaaa és ki írta azt a "hiteles" történetet?
egyeneskifli
@egyeneskifli: Abból a rengetegből még itt nem láttam egyet sem.
Miért nem másolsz valamit ide?
Tegnap a metapédia nevű náci szemétséget olyan lelkesen linkelted.
egyeneskifli
@tivoli: Abból a rengetegből még itt nem láttam egyet sem.
Miért nem másolsz valamit ide?
Tegnap a metapédia nevű náci szemétséget olyan lelkesen linkelted.
egyeneskifli
@keresztapa: Neked és családodnak is nagyon boldog karácsonyt.
keresztapa
@egyeneskifli: Köszi a Karácsonyi kívánalmat! Maga Gyurcsány Ferenc okozta és a tüntetéseken személyesen vettem részt, 2006 okt 17. től. Azt a hangulatot csak átélni lehet, amit a hazugság robbantott ki.
tivoli
@egyeneskifli: ma, 17:30
Semmi értelme süketnek énekelni, vaknak naplementét mutatni.
nemkati
@Bonbon: Hallod, egyből volt egy olyan érzésem, hogy te pont olyan vagy, mint a szandokán. És lám, bejött. :))
Jól beetettél minket, hogy megvilágosodtál, meg kell mondjam, már akkor gyanús volt ez az egész, az emberek nem sűrűn szoktak így pálfordulni. Hidegrázásom van az olyanoktól, mint te.
egyeneskifli
@tivoli: Így van, de még mindig nem láttam se bizonyítékot se azt,hogy mit tett Gyurcsány Ferenc.
De türelmes vagyok s megvárom.
egyeneskifli
@nemkati: Ez tudathasadás.
Nem tehet róla.
A fidesznyikeknél népbetegség lesz, mint a Gyurcsányfóbia. :)
Indult a nagyvezírtől s lám terjed.
tivoli
@egyeneskifli: ma, 22:18
Tisztára olyan vagy mint fiktor.
Vagy a ma a lebukások napja?
szandokan
@nemkati: @egyeneskifli: @tivoli: Nagyon el vagytok ám tévedve. Bonbon most szólt nekem, hogy kitiltották. Az a helyzet ugyanis, hogy ő a szomszédom, és az én wifim - re van kapcsolódva amióta szar a netje, azaz az IP - je ugyanaz. Nagyobb Fideszes mint én. Ez egy mellélövés a modi részéről, amiről majd tájékoztatom is rövidesen...
tivoli
@szandokan: ma, 23:27
Mi van? Mi van? Hol érdekelt az engem, hogy téged hogy hívnak?
szandokan
@tivoli: Lényegtelen, valószínűleg a levelem miatt most majd repülök én is. Nem baj.
hetöndöe
@szandokan: Holnap mi lesz a neved?
Robin Hood?:-)))
szandokan
@hetöndöe: Ha minden jól megy, marad ez. Ha változtatnom kell, arról küldök értesítést a nagyérdeműnek.
nemkati
@szandokan: Te hogyishívják, már nem hisz neked senki, annyit hazudtál.
silber13
@szandokan: Már ne is haragudj, de ez a sumákságod, plusz még hozzá az az elmebeteg bonbon, ai bizton lehet Tavaszi is, szóval nagyfokú szembeköpését jelenti a többieknek Az isten sem mossa le rlad a hazudozó jelzőt!Ja és eléggé átlátszó a magyarázkodásod!
szandokan
@nemkati: @silber13: Tudom, és nem is akarok majd magyarázkodni. Így alakult, néha adódnak abszurd helyzetek, olyan Monty Pythonos lett sajna a történet. Egyébként meg teljesen mindegy, ki mit hisz ezek után.
egyeneskifli
@tivoli: Ne terelj!
Hozd a bizonyítékot.
Támaszd alá állításod.
Várok.
tivoli
@egyeneskifli: ma, 12:17
Amíg itt várakozol, ácsorogsz, kereshetsz is magadnak. :-))
egyeneskifli
@tivoli: Te állítasz valamit.
Neked kéne bizonyítékot szolgáltatni.
tivoli
@egyeneskifli: ma, 19:05
Valóban? Akkor Amerika is hozzon bizonyítékot Vida ellen, ne csak állítgasson.
egyeneskifli
@tivoli: Én nem Amerikáról beszéltem,hanem a fidesznyik állításokról.
Itt nem Amerika állított valamit,hanem TE.
Hol a te bizonyítékod?
tivoli
@egyeneskifli: ma, 11:10

Te folyamatosan hülyeséget beszélsz, de nekem fogalmam sincs, hogy bizonyítsam be. Bizonyítsd be te, hogy nem beszélsz hülyeséget.
csa-csa
@egyeneskifli: annak idején a csapból is ez az undormány folyt!
csa-csa
NA DE legalább MA tegyük félre a gyurcsi, habony, orbán, lázár és az egész mocskos bagázst, úgy ahogy van! KELLEMES ÜNNEPET MINDENKINEK!!!
egyeneskifli
@csa-csa: Milyen undormány?
Neked is kellemes ünnepeket!
egyeneskifli
@tivoli: Te állítottál valamit.
Nem én.
Kérem a bizonyítékot.
Ha nincs, akkor meg mire fel gyalázkodsz?
csa-csa
@egyeneskifli: ja! ha Neked nem jelent semmit a "hazudtunk éjjel, nappal,..." gyurcsi elhíresült..., az más! Viszont kellemes csendes békés ünnepet!
egyeneskifli
@csa-csa: Ő legalább ő igazat mondott.
Ilyet mikor mondott s mikor politikus?
Egyébként azt az 5 mondatot hallottad csak amit kedvenc tévéd naponta legalább 3-szor bejátszott?
csa-csa
@egyeneskifli: "Ő legalább ő igazat mondott." hogyne!
csak nem nekünk szánta! annak az igen csak szűk körnek, aki végül kiszivárogtatta!
akkor már kénytelen volt elismerni , mert lebukott!
ha ez nem történik meg, SOHA meg nem tudjuk "őszinte szavait"!!
rohadt hazug tetű ez mind odafent! egytől egyig!!
egyeneskifli
@csa-csa: Végig hallgattad már vágatlanul?
csa-csa
@egyeneskifli: még anno!
és szinte az egész ország! nem is felejtik!
legalábbis "elegen".
De mára mint tény, szinte nem "oszt és nem szoroz".
CSAK nem felejtik és nem is kívánják vissza..!
Részemről egyik tetű bagázst sem (tök mindegy melyik!!) akarom látni!
egyeneskifli
@csa-csa: Pedig el kell,hogy keserítselek.
Az egyetlen aki le tudja váltani Orbánt az Gyurcsány Ferenc.
Akár tetszik, akár nem.
A legerősebb ember a jelenlegi ellenzékben.
A tesze-tosza M.Sz.P.-től nem várható semmi.
A vonapárt az orbánpárt egyik szárnya,a shifferpárt a másik.
Ki marad?
Fodor?
Akit be vitt Gyurcsány a hátán,a Parlamentbe,aztán közölte,hogy ő független?
csa-csa
@egyeneskifli: ha valami, hát az tényleg elkeserít, hogy lehet itt mszp, lmp, jobbik, fidesz meg akit csak akarsz, ebben a tetves országban a büdös életben nem váLtozik semmi SOHA!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.