Elég rejtélyes dolgot írt meg a 444.hu, amit persze ők is csak pletykaként hallottak.

A történet szerint Nyerges Zsoltot egy csomó készpénzzel kapták el valahol Amerikában és általában 15 millió táskába rejtett dollárt emlegettek az informátorok. A pletyka szerint Nyerges felhívta Vida Ildikót, a NAV elnökét, aki tisztázta őt, és így az amerikaiak elengedték. De később ezt megbánták, és ezért tiltották ki Vida Ildikót Amerikából.

Korábban a Propellerhez is eljutott a pletyka, nekünk viszont Habony Árpáddal mesélte egy informátor ugyanezt a történetet.

Nyerges Zsolt egyébként a Közgép elnöke és a szolnoki kosárcsapat tulajdonosa is, azt nyilatkozta a Samsungsportnak, hogy a csapatába játékosokat nézni ment az Egyesült Államokba.

A Közgép közleményét is idézi a 444.hu, amiben azt írják:

„Ez egy hamis, minden alapot nélkülöző pletyka, hülyeség. Nyerges Zsoltnak sem amerikai bankszámlája, sem amerikai befektetése, sem amerikai üzleti érdekeltsége nincsen és nem is volt. Aki a mai pénzügyi világ és a bankrendszerek működését ismerve ilyen pletykákat terjeszt, az teljesen elvesztette a valóságérzékét.”

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Vigyék el rabszíjon, úgy mint Simon Gábort,és olyan vizsgálatoknak vessék alá Vidát is mint Simonnal tették!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kukac50
Vigyék el rabszíjon, úgy mint Simon Gábort,és olyan vizsgálatoknak vessék alá Vidát is mint Simonnal tették!
Dr. Felipe
Szivárog a szar elvtársak a szaros kártyavárból. Mi lesz ebből, remélem jó nagy bukás.
bakegya
Azt azért nem értem,hogy kerülhetnek ezek az orbáncsicskák olyan táskavizitelős hírbe?-ami meg se történt csakkk valahogy az ufók találták ki-na majd a cölöp-teknős dönti el,mikor avatkozik be...nem csakkk Amerika belügyeibe-MINDEN ESETRE azt a kurva nagy egóját egyik orbán-fogadott családtagja se domborítsa míg a beutazásimat el baxa...
Toby
Hazugság, nem táska pénzzel fogták meg, hanem egy konténernyivel, melyen a "magyar qrmány diplomáciai küldeménye" felirat szerepelt...
human
Engem az érdekelne, hogy Vida és az ügyészség végre mikor hagyja már abba mellébeszélést és álintézkedéseket. Mindig olyan kamuintézkedést tesznek, ami nem vezet sehova.
Mobil123
Tehát nem táskányi volt hanem egy rakatnyi??? :-))
papa.49
Nem zörög a haraszt ha nem fúj a szél...
Fradigege
Jól kikerekedett. Simicskát is jól tartják. Vágósúlyban vannak. Onnan lehet a mutyit észre venni, hogy mindenki zabál. Így ezerrel dagadtak lesznek. Zabálnak, piálnak reggel, délben, este. 17 óra után nem szabad zabálni! Dagadt lesz az embőr bassz'! Szét zabálják az agyukat, mert jól megy. Fut a szekér. Zsír!
m.macskosz
@Fradigege: A szegény ember azért hízik, mert egészségtelenül táplálkozik:
zsíros kenyér, szalonna + kenyér.
De a gazdagok mit falhatnak vajon, hogy így néznek ki?
A kaviár, a szarvasgomba és az egzotikus zöldségek, gyümölcsök nem hízlalnak.
Fradigege
@m.macskosz: Állandóan randevújuk van. A zabálások közben kötik az üzleteket. Megfigyeltem, sőt közvetlenül tapasztaltam. Nem kaszálnak, nem végeznek fizikai munkát, stb. Elhízás van. Semjén is dagad. Mindenki dagad.
tivoli
Nem hörög a paraszt, ha a kés nem szúrja..
kkalman
Oké! Táskányi pénzzel fogták el. De mekkora volt a táska?
Desischado
Engem már semmi sem lep meg, ha ezekről van szó. Nem táskával, hanem konténerrel hordják el a közvagyont. Én is azt mondom, amit itt többen: Nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja! Annyit loptak csaltak már, hogy nem lehet egy szavukat sem elhinni! Egyébként vizsgálat mikor lesz?! Bezzeg, ha nyerges koma ellenzéki politikus lenne... De fidesznyikes brancshoz tartozik, ja, így mindjárt más!
bakegya
@Toby: úgy van,de mennyi víz folyt le addig is a Dunán míg vicctorunk ott ...
ÜLÜNK AZ ÍRÓASZTAL MÖGÖTT ÉS VÁRJUK AZ IMF-et!-csatakiáltással-nincs olyan 56-os még élő magyar pénzeszsák akit ki ne kurkáltak volna pávatáncikálással-földmutyológiával...míg itthon-belügyesen,nyomatta a törvénygyárát..háromszor veretve ránk a nagynemzeti beszavazásosdit,kutyagumi ipar kereskedelmi sikerpropagandáját...buldózerrel nyomult-olajozottan bevédve a hernádikát-még az nemzetközi körözés alól is...és akkor ez ingyenjáratok lettek volna korrupciómentesen???,-megfizettette ezt velünk hülye magyarokkal rendesen-rezsiharcos cölöp-teknősünk...
Évek óta köröztette simlis- Smityit,a Vargát,Semjén fővagászt ...röpködtek mint gólyafof a levegőbe-és ez a halom protokol-korrupt ingyen volt?-ki hiszi ezt el?
-ÉS AKKOR BIZONYÍTSON AMERIKA-HA MER???
mate03
@m.macskosz: Nyugodj bele hogy ezeknek mind olyan paraszt bele van,mint Viktornak! Főleg a hüvejeseket szeretik,kolbász hurka és mellé némi füstölt sonka! Egyébként Szolnoki lévén,Nyerges urat jól ismerem! Egy közepes ügyvédből,lett furcsa módon többszörös milliomos! Szolnokon nincs olyan cég ahol ne volna érdekeltsége!
kecskésmihály
@kkalman: A Habony kissebbik bőröndje volt nála, úgy háromnegyed köbméteres.
bakegya
@Mobil123: @kecskésmihály: @kkalman: @Desischado: SZERINTETEK MINEK OKÁN KELLETT ITTHON TÍZEZRESEKET ÚJAT NYOMNI A PIHARCRA???
dr. prédikátor
Gondolom táska helyett guruló bőröndbe vitted a zsozsót!!! /hol van már a nokiás doboz!!!/
Mobil123
@bakegya: És milyen qrva ronda . Vajon a 20.000 -es is annak okán lesz amire célzol?
bakegya
@Mobil123: mért, szerintetekminek okán csökkent le a hazai forgalomban a készlet?
A takarékbankolás betámadása(az egyetlenszomszédom pl ebbe halt bele és a feleségének nekem kellett kölcsön adni a temetésre,mert nem jutott hozzá a család a pénzéhez hónapok óta!!!-Aztán,hol az egyik külhoni bank kivonulási híre, hol a másik,azt ne gondoljuk hogy a simlicska talicskát is ne zavarta volna be?-reggelig sorolni lehetne a kézpénzforgalom buktatásait amit ez a szabadságharcolás sikeresen intézett.A BESZAVAZÓKNAK SE HINNÉM HOGY VIRTUÁLISAN UTALTAK A SZOLGÁLATAIKÉRT-semmilyen fővadász,tökös püspök,de már korábban a smityi plagi is kenyéren és vizen bankkártyával fizetett volna a jenkiknél--???jUJJJJ,JUJJJ az amcsiknál legális a yattolás-nem kevésbé mint nálunk...a márkás táskákra minek okán bukna a közérdeklődés mit gondoltok-én ezt -elég gáz az nekünk magyaroknak ezt kell feltételeznem!
Mobil123
@bakegya: Egyet értek amit írsz . És sajnos lesz ez rosszabb is.( kíváncsi leszek mikortól lesz kötelező majd az MKB -ban az állami magánnyugdíj szla. nyitása )
bakegya
@Mobil123: minek az nekik,annyi adót kaszál és költ, így amennyit csakkk akar-erre kell neki, amit megkíván államosít...aztán megy a szerencsejáték-nyiltan törvényes törvénytelenséggel-erre válaszol ilyenformátumban a VAJNA-mondja-NA SZEVASZ!!!-A TÖBBI FOGADOTT STRÓMAN ÉS CSALÁDTAG PEDIG LÁTENSEN KUSSBAN ÉLVEZI A HATALMAS VAGYONOK KONCENTRÁLÁSÁT AZ ÁLLAMKASSZÁBÓL KIFOLYÓLAG LEGÁLISAN ADAKOZVA ANNAK AKI MEGÉRDEMLI.
Mobil123
@bakegya: Pedig lesz! Ezzel akarják befogni a száját azoknak az embereknek akiktől elvették a mag,nyugdíjt. (ez az egész csak átverés megint de a fanoknak jó lesz befogni a szemüket!)
bakegya
@Mobil123: lehet hogy még ezt is meglépik-orbántól minden szemétség kitelik.
Mobil123
@bakegya: Hát kb 1 hónapja olvastam erről , hogy van ilyen elképzelésük. Ha kötelező lesz akkor megint csak keresztet vetthet mindenki a pénzre. (bár így is úgy is!!)
Főlökött
Már elnézést, de ha valakinél kézzelfoghatóan találnak egy csomó pénzt, akkor nem azt kell vizsgálni, hogy a bankszámláján volt-e ennyi, befektetései alátámasztják-e, avagy vannak-e üzleti befektetései voltak-e.
Ez megint a porhintés és a hazudozás...kategória, megint.

Szentem azt kell bizonyítania, honnan van a nála talált összeg! Amcsiban elárulom nem szórakoznak velük annyit mit itthon...Itthon, ezektől - közpénzből dotálva mi várható :)))) Csak annyi, néznek, mint maci a málnásban...jó pénzért...
Amicsban pedig ténykednek :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok