2014 a magyar gazdaság éve volt, többek között erről fogja tájékoztatni a népet Orbán Viktor az M1 Az Este című műsorában. A közmédia mikrofonállványának előadott, retorikájában Ceaușescu utolsó beszédeire emlékeztető "interjú" 22 órától lesz látható.

A műsorból részleteket mutattak be az esti híradóban. A kormányfő ebben többek között arról beszélt, hogy a magyar gazdaság éve volt a 2014-es, de szólt a kitiltási botrányról, Amerika ármánykodásáról és az orosz-amerikai viszonyról is.

"Olyan gazdasági rendszert építsünk föl, hogy minden magyar ember úgy érezze, hogy a munkájának van értelme, és nem mások gyarapodnak a munkájából. Mi nem akarjuk, hogy mások gazdagodjanak a mi munkánk eredményéből. Nem akarunk gyarmat lenni, szeretünk a saját lábunkon állni. Mi egy független és szuverén ország vagyunk. Nem ismerünk el magunk fölött semmilyen idegen hatalmat, és nem vagyunk kötelesek engedelmeskedni egyetlen külföldi ország akaratának sem" – mondta a miniszterelnök a Nicolae Ceaușescu utolsó megszólalásait idéző beszédében.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Ma este, esti mese 22:00 kor. Egy bolond százat csinál, agymosott muzsikoknak.

Aki (alá) kérdez: oberkijafaszomszky elvtárs. Aki válaszol: énmégsohasemhazudtameleget vicctor.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Össze lesz kapcsolva az őzike, a gőzekével, sőt lehet hogy a végén ez lesz az új hazugovics által fejlesztett Mars jármű...
Toby
Na végre ! Itt volt az ideje, hogy a gonosz ufokról, a gamma sugárzás "ballib" és liberális hatásairól, a "magyar emberek szeretik orbánt" c. Andy Vén Hülye Vajna és a a rémhír kanális kooprodukciójában készült tudományos fantasztikus illiberális sorozatból is kapjanak a "' magyar emberek" - a Heti Mese c. szórakoztató sorozaton kívül !
Dr. Felipe
Ma este, esti mese 22:00 kor. Egy bolond százat csinál, agymosott muzsikoknak.

Aki (alá) kérdez: oberkijafaszomszky elvtárs. Aki válaszol: énmégsohasemhazudtameleget vicctor.
Desischado
@simmering73: Dosztojevszkij Félkegyelműje jobban tetszik! Ez a hagymázas hazug dumáival kit a kar elkábítani? Pragmatikusan fogalmazva: A hívein kívül beveszi ezt bárki is? Mármint akinek van esze?!
Mindzsi
Boritékolom, hogy 10x annyi demokrata fogja hallgatni, mint Fidesz-szavazó! :)
Csurka Pista is megmondta:
a Magyar Fórum (ez volt a MIÉP lapja) már rég csődbe ment volna, ha a szadeszesek nem vinnékk, mint a cukrot :) :) :)
Dr. Felipe
Magyarok, kazahok, muzsikok!

Hallgassátok vicctor vezért!

Ma este 22:00 kor szíjj-ártó peti bohóc futsal miniszter megírja fejléces, pecsétes levelét, melyben hadat üzenünk Amerikának. El a kezekkel Vietnamtól.
Elsőnek létrehozzuk a Felcsút, Budapest, Jekatyerinburg, Moszkva, Groznij, Damaszkusz, Teherán, Saigon, Phenjan tengelyt és neki megyünk a gaz nyugati hatalmaknak.
A teljes magyar hadiflotta ( I. vicctor patyomkin gyorsnaszád és két ád(l)er mintájú aknakereső horgászcsónak vállról indítható szigonyágyúval felszerelve.) már Havannától nem messze a mangalica disznóöbölben állomásozik. Itt fogunk döntő csapást mérni az amerikai tengerészgyalogságra mert egy magyar szurony többet ér mint ezer tengerészgyalogos. Győzelem a miénk lesz.
Legfőbb szövetségesünk Észak-kórea meg hecker atomtámadást intézett a japánok legnagyobb védőbástyája a Sony Pictures ellen és a földdel tették egyenlővé.
A szovjet vörös hadsereg meg putinka ezredes vezetésével átkelt a szuezi csatornán és elfoglalta Kabult, a talibán és mudzsahed fellegvárat, majd onnét nyugat fele fordulva nagyon nagy átkaroló hadműveletben támadta hátba az ukrán erőket. A másik szárny meg Zsirinovszkíj marsall vezetésével pusztító csapást mért a gaz (volt barát) polákokra.
Úgyhogy elvtársak csak így tovább a stadionépítő hadikommunizmus útján. Washington már a miénk.

Hajrá Magyarbajdzsán, hajrá mogyorók.
furfang
Hú de " nívós" társaság gyűlt össze ezen a propelleren!
simmering73
@Desischado: Ez lesz a birkák karácsonyi Viagrája. Három napos merevedésük lesz ettől a dumától.
Toby
@furfang: Elvégre te is itt b***od agyon az időd és nem az mno-s, rémhírtévés, "magyar"(?) hírlapos, "magyar"(?) nemzetes néphülyítéseken !

Amúgy meg a főbirka béget egy kis "nemzetit" amelyben elmagyarázza, hogy a mutyi-sorozat a " magyar emberekért" van, a korrupció pedig milyen egészséges, Amerika már tuti, hogy ellenség, ki fogjuk b***ni a NATO-ból is, az oligarchák valójában igen jó emberkék, továbbá, hogy soha nem hazudott, nem hazzudik és nem is fog hazudni és erről a keresztény(?) de,mokraták(?) is gondoskodnak...miután Pálffy kitisztul és Harrach szájzárat kap !
pbalage
A cikkben kiemelt rész lesz a legf@szább, a Comedy Central most beszopott, mert ma este a Viktort nézem.
Pattogatott kukoricát is csinálok.
Dr. Felipe
@furfang: Neked már rég az m1 képernyőjére kellene tapadnod. Egy óra múlva kezdődik az előadás. I. vicctor és népi zenekara játszik. Cimbalom: orsós vicctor. Szóló (páva) tánc: sosemhazudtam vicctor. Nagybőgő: lézer annyitisér jános. Citera: parasztgyerekvagyok anti. Hegedű: habonyos kivagyoktiltva vazze árpi. Fuvola: szíjj-ártó apuadta futsal peti. Gordonka: kupak álljál bele bameg lali. Szóló ének: vidanav tolmácsot kérek ildikó.

Jó szórakozást.
abacs62
Fölösleges,,talán a rémhír tv-n kellene leadni. Habár nekem 8, mert egyiket sem nézem, nálam ez tilos csatorna,,
Toby
Nosza, fidesznyikek, mars lábat mosni, fogat is, hogy ne csak egymás áporodott szájszagát érezzétek, a társasház első emelete gyorsírással jegyzeteli miviktorunk okos és bölcs mondatait, a második emelet hangfelvételt készít, Mari néni kezeli a vidókamerát, Süket Józsi SD kártyára rögzíti a beszédet, úgy üljetek sorfalat, hogy Selmeczi Gabika fel tudja tálalni a sütiket, a beszéd közben csak halk tapsorkán érkezhet, majd a végén lehet tombolni, ballibsizni, libsizni és hazaárulózni !
Akinek a beszéd alatt pisilni kell, a kólás butykos megteszi, a maradék megy drogtesztre, akinek kakilni is kellene, az csak annyit mondjon, hogy "Gyurcsány-Bajnai" ebből mindenki ért ! Amikor elkezdődik az élő adás, mindenki feláll, vigyázba merevedik, mint a sokat próbált Dajcsé, majd a beszéd végén ismét felállunk, de már lazábban, mint a végzett Dajcsé !
A "Viktor Viktor" spontán üvöltést egyszerre adjuk elő és ha lehet, akkor nem Ypszilonnal ejtjük, de nem is dupla "W"-vel !
Aki bekiabál a beszéd közben, azt a házmester rendbírságolja, amely mai árakon 4-től 15 láda sörig terjedhet !
Értve vagyok ?
nicolekidman
@Dr. Felipe: 20.54-kor kelt leveledre válaszolva: papírzsebkendő-hegyeket bőgtem tele a röhögéstől (bocs, nevetéstől). Ez Rádiókabaréért kiált! Tisztelettel.
Dr. Felipe
@nicolekidman: Bizony, ezt a rezsimet csak röhögve lehet túlélni.
samuel
Nem kellene ilyen elfogultnak lenni. Ma este beismeri az eddigi hazugságait,kezdve a 2009 őszén tett kijelentésével
1. ""Visszatérünk a 2002-es nyugdíj megállapításhoz, helyette a 2010 után megállapított nyugdíjak 20-70%-al magasabbak az első KIRÁLYSÁGA idején megállapított EMELT nyugdíjtól.
2. Második nyugdíjas HAZUGSÁGA a MANYUP lerablásakori ""BEVEZETJÜK A EGYÉNI SZÁMLÁT""
3. Elmeséli az egykulcsos adó hatását ami a foglalkoztatottak szegényebb felét még szegényebbé tette ,stabilan növelte a létminimum alatt élők és az éhező gyerekek számát.
4.El meséli miért nem fogadták el a SVÉD Főügyész által felajánlott GRIPPEN dokumentumokat.
5. Megindokolja miért tartja arányosnak a egykulcsos adó bevezetés nettó bér átrendezést amikor a bruttó 1 000 000 ft nettója 186 900 ft-al nőtt havonta ,míg a 100 000 ft nettója 11 010-al csökkent.
6. Meggyőzi a BIRKANYÁJAT ,hogy a MOL részvény és a GÁZTÁROZÓK megvásárlása miért is nagy üzlet.
7. Elhiteti ,hogy a külföldi nominál adósság a MANYUP hatásokat is bele számolva a 2010 április végi 19 933 milliárdról november végére 28 200 milliárdra változott és ez CSÖKKENÉS.
Mindzsi
RIADÓ! RIADÓ! RIADÓ! RIADÓ! RIADÓ! RIADÓ! RIADÓ! RIADÓ! RIADÓ! RIADÓ! RIADÓ! RIADÓ! RIADÓ! RIADÓ! RIADÓ! RIADÓ! RIADÓ! RIADÓ! RIADÓ! RIADÓ! RIADÓ! RIADÓ! RIADÓ! RIADÓ! RIADÓ! RIADÓ! RIADÓ! RIADÓ! RIADÓ! RIADÓ! RIADÓ! RIADÓ!
Orbánon gárdistakendő van Karácsony tiszteletére :)
Desischado
@Dr. Felipe: Koszi, Felipe! Majd behaltam rajta! ez lenne ám csak egy "ütős zenekar"! (elképzeli, és visít a röhögéstől)

@Toby: Ez is király! (még mindig visítva röhög)
tivoli
Nekem tetszett ahogy beszélt. Legyen úgy minden ahogy mondja, s akkor nem ér majd csalódás senkit. A nemzet felvirágzik, új életre kél! :-))
bencemacska
"szeretünk a saját lábunkon állni"
Én meg úgy érzem, hogy folyamatosan az én lábamon áll! ---az egész családjával!!!
Dr. Felipe
@tivoli: Már Gábor Áron rézágyúja is fel volt virágozva. Aztán mi lett a vége? Jött Kutuzov a kozákjaival.
Most sem fognak ilyen mitugrálsz csuti kanászoknak lapot osztani a nagypolitikában, max a tök alsót.
tivoli
@Dr. Felipe: ma, 23:07
Tök felsőt, azaz filkót.
szöszmösz
A karácsonyi asztalt is nemzeti színben terítettem. Piros abrosz, fehér tányér, zöld szalvéta. Bajusz festek, elénekeljük a magyar nemzeti hip-happot, majd csüngünk a szón. Tisztelet a magyar korrupciónak, éljenek a szabadságharcosok, támadjuk meg
Amerikát!:)
mariaberta
Nem rontom el a karácsonyi hangulatot, nem kívánom sem látni, sem hallgatni.
magyarbakancs
"Nem akarunk gyarmat lenni, szeretünk a saját lábunkon állni. Mi egy független és szuverén ország vagyunk. Nem ismerünk el magunk fölött semmilyen idegen hatalmat, és nem vagyunk kötelesek engedelmeskedni egyetlen külföldi ország akaratának sem"
Azért az idegen hatalmak pénze jó nem miniszterelnök úr.?
Az EU-ban más polgárok által-befizetett adójából létezik az ország.
Fingani sem tudna a magyar gazdaság.
Kicsit szerényebben melldöngetéssel.
Mert ne,hogy pofára essen amit rohadtul kívánok önnek és a mocskos Fidesznek.
Bercifiu
Miért kell az emberek meghitt karácsonyi hangulatát elrontani?
Toby
Orbán, te tetves patkány bűnöző, " itt az idő" hogy kérd az utolsó kenetet !
mate03
@magyarbakancs: Az EU-nélkül.már hullazsákban lenne az ország! Ez a marha meg szabadság harcol!?
mariaberta
@Toby: Az utolsó kenet ha nem tévedek- a katolikusoknál van. Nos Orbán hol katolikus, hol protestáns, hol meg ki tudja milyen vallást gyakorol- de tőlem feladhatják neki az az utolsó kenetet? nekem nem fog hiányozni.
brutus
@mariaberta: Ebböl (is) latszik, hogy egy GERINCTELEN FEREG...
mariaberta
Azért az vicces, hogy ármánykodásról beszél, ahelyett, hogy vizsgálatra szólítaná fel az arra illetékeseket, hiszen úgyis mindenbe beleszól. Mert nálunk újra divatba jött a KÉZI VEZÉRLÉS.
Vagy attól fél, hogy érintett ebben az ügyben és ki derül kik is vannak kitiltva?
kukac50
Akkor most a tüntetők kérdéseire is ad választ! Ez a Nép szolgájának kutya kötelessége!
furfang
@bencemacska: Szerencsére tényleg nem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.