A rendszerváltás ősbűne elfogadni a munkanélküliséget mint természetes állapotot – fogalmazott Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth Rádióban.

A foglalkoztatás bővülésével kapcsolatban a kormányfő azt mondta: a magyar emberek dolgozni akarnak, a magyar büszke nép, ha lehetősége van rá, nem akar más kegyelemkenyerén élni, hanem a saját munkájából akar megélni.

A mostani kormány partnere ebben az embereknek, így ez a "természetes életösztön" azonnal megjavítja a foglalkoztatottsági, munkanélküliségi mutatókat – tette hozzá.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarbakancs
A rendszerváltásnak egy nagy bűne van,hogy ilyen méteres ló nemes szerve hatalomban maradhat.
A többi meg mint egy isten ügy imádja,meg se kérdőjelezi ,hogy amit mond az igaz.
Csak legyen valaki a jobb oldalon kit lehet követni észre sem veszi menyi színe változáson esett már át bölcs vezér.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
miazavalami
Jézusom! Ha ti nem adtátok volna el sz@rést az országot, no + egy kis zsebpénzért akkor nem itt tartanánk. Azt magyarázd meg , hogy egy a szocialista szférában viszonylag fejlett gazdaságból, mezőgazdaságból hogy a francba tudtátok ilyen mélyre süllyeszteni az országot? na ez az ősbűn, nem a munkanélküliség amit mellesleg ti idéztetek elő az okos politikátokkal. Hozzáteszem minden kormányra igaz akik a rendszerváltás óta regnáltak.
papa.49
@miazavalami: A hozzá nemértés kormányai voltak mindjárt az első, amelyik sikeresen padlóra tette a könnyűipart, a mezőgazdaságot, meg elkezdte eladogatni a ,,családi ezüstöt,, amit az utánuk jövők csak folytatták, ugyanebben a stílusban...
Ki kisebb, ki nagyobb károkat okozva...
miazavalami
@papa.49: De ezt sose ismernék el. Könnyebb mára mutogatni.
papa.49
@miazavalami: Gondolom ,,másra,, lett volna a szó, de így is érthető...
magyarbakancs
A rendszerváltásnak egy nagy bűne van,hogy ilyen méteres ló nemes szerve hatalomban maradhat.
A többi meg mint egy isten ügy imádja,meg se kérdőjelezi ,hogy amit mond az igaz.
Csak legyen valaki a jobb oldalon kit lehet követni észre sem veszi menyi színe változáson esett már át bölcs vezér.
eszegfu
Vastag bőrü arcukra talán egy plasztikai sebész kreálta bárgyu mosolyukat?! Különben ennyire rezzenéstelenül, érzéktelenül nem mondhatnák ezt is a pacekunkba!
miazavalami
@magyarbakancs: Csak nem lókukira gondoltál? :-)
nyanya001
Munkaalapú társadalomról hablatyol, miközben sorra olyan intézkedéseket
hoznak, ami csak növeli a munkanélküliséget !
Cégek ezrei mentek tönkre " áldásos " tevékenységük nyomán !
Orbán folyamatosan háttal ül a dakota lovon ?
papa.49
@nyanya001: Szerintem már ló sincs csak egy pokróccal letakart lóca, azon ,,lovagol,, a hazugovics...
eszegfu
@papa.49: Rendben, de akkor a lóca is lábaival felfelé álljon! Nehogy már ne tudjon forditva felülni rá!
papa.49
@eszegfu: Igazad van akkor lesz neki mibe kapaszkodni ha elszédülne, bár enélkül is eléggé szédült már...
eszegfu
@papa.49: Bevallom, jókat röhögcsélek időnként a klf. ötleteken... közben azért mégiscsak a deresre fektetve mérik ránk az ütéseket, ami viszont már komoly.
papa.49
@eszegfu: Dagadtnak már eléggé, Döbrögi bíró, már csak a Ludas Matyi hiányzik...
Senara
Pártfőtitkár elvtárs megszólalt ...A mostani kormány partnere ebben az embereknek, így ez a "természetes életösztön" azonnal megjavítja a foglalkoztatottsági, munkanélküliségi mutatókat – tette hozzá " orbitálisat "füllentve " ...Lézer semmit sem ér Jankó az egészségügyet vette górcső alá ... ... Neki ez lett kiadva polgárok , tapsolnak , éljeneznek és hurráznak . Ők elégedetten hátra dőlnek és "ötletelnek" tovább .
dr. prédikátor
Cigus fecalicus!!! A rendszerváltás bűne az hogy ti hatalomra kerültetek!Nélkületek már nem itt tartanánk! Elloptátok az országot, az emberek lelkét, !!! Loptok csaltok hazudtok, mutyiztok!!!
troppauerhumer
Orbán megállapodna Putyinnal a gázról,... bízik abban, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök budapesti látogatása alatt tető alá tudja hozni a hosszú távú gázszállítással kapcsolatos megállapodást.
Így "ma nincs biztosítva a magyar gazdaság működéséhez szükséges energia 2015 után, és ma nincs biztosítva a háztartások gázellátása sem 2015 után. Ezt a kérdést kell nekem megoldanom."

Ez így nettó hazugság!!!Mivel az idén valóban lejáró keretegyezmény szerint a lejáratig fel nem használt gázmennyiség felhasználásáig az egyezmény automatikusan meghosszabbodik, az egyezményt újrakötni ráérne 2017 vége felé. Tekintettel arra, hogy a földgáznak nincsen a kőolajhoz hasonló egységes világpiaci ára, érdemes lenne az új keretegyezménnyel minél tovább várni. Jelenleg ugyanis a Gazprom-régiónak számító földgáz ára a legmagasabb. A következő időszakban rohamos világpiaci földgázár-egységesülés várható, s az gázpala-kitermelés robbanásszerű megindulása miatt jelentősen csökkenő árszinttel. Magyarán megmondva: 2015 elejéhez képest 2017 végén jó eséllyel fele árért lehetne hosszú távra lekötni az orosz gázt Magyarország számára. Ez feltehetően azt jelenti tehát, hogy a most megkötött egyezmény révén az ország mérhetetlen nagy összeggel többet fog 2017 után fizetni annál, mintha okosan és nem túl korán szerződne. Éppen ezért ez a mostani elkapkodott földgáz szerződés káros hatásaiban vetekszik a PAKS2-ével, és a magyar érdekek elárulását jelenti, illetve az orosz érdekeknek való behódolást. Mindezt akkor, amikor a fejlett nyugati világ (EU, Németo, USA) lényegében egy dolgot várnak csak el: Magyarország erősítse meg szövetségi elkötelezettségét, s ne erősítse meg az orosz alávetettséget.
Felmerül hát a kérdés: MIT KAP MAJD A MAGYAR DIKTÁTOR OROSZ BARÁTJÁTÓL CSERÉBEN? Mennyit, milyen számlákra?
nemkati
Esküszöm hányingerem van ettől az embertől! Amikor dicshimnuszokat zeng a magyar ember tulajdonságairól, kinyilatkoztat megfellebbezhetetlen igazságokat, felfordul a gyomrom. Nem ilyen maszlagokkal kell a magyar embereknek hízelegni, hanem valódi munkahelyek teremtésével, a nehéz munkával megkeresett javaiknak a nem elrablásával, az ország állapotáról igaz adatok közlésével, tényleges szólásszabadság biztosításával, a rászorulók megsegítésével, a magasszintű tudás, képzés megszerzéséhez szükséges feltételek megteremtésével.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.