Megrendült dolgozók, feszült hangulat – tudósít a hir24.hu.

A Hír TV vezérigazgatóját, Korda Juditot is teljesen sokkolták a történtek, nem tudta, hogy Szikszai le fog mondani. Bár a nő nyugtatott mindenkit, van, aki szerint könnyes volt az arca pénteki tájékoztatóján.

A dolgozók közül a háború legérzékenyebben Orbán Viktor őszinte híveit érintette. Fogalmuk sincs, hogy Simicska a nem vezető beosztásban lévő orbánistákat is ki fogja-e rúgni.

Egy névtelenséget kérő hírtévés szerint január 19-én – amikor az M1 hírtévévé alakítása miatt volt értekezletük – Szikszai még lelkesítő beszédet mondott arról, hogy "még mindig mi vagyunk a HírTV, nagy a szakmai tapasztalatunk, amit nem könnyű behozni". Bár tartottak az M1-től, de Szikszai akkor még nem úgy tűnt, mint aki le akar mondani. Tehát lehet, hogy azóta történt valami.

A Hír TV dolgozói szerint nem reális, hogy 180 fokot vegyen a csatorna hangvétele. Az utóbbi időkben egyébként is kritikusabbá váltak a tv riportjai, de akkor Szikszai még azt mondta, hogy használják ki, hogy "nem csörög a telefon". Ugyanakkor a hírtévés forrás szerint a mostani újságírói gárdával nem elképzelhető, hogy kivont karddal menjenek neki a kormánynak.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
Akár elmehetnek havat is lapátolni közmunkásként,hadd élvezzék az Orbán-rendszer eredményeit.
Ki nem szarja le,hogy mi lesz az Orbáni seggnyaloncokkal.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
brutus
KI A F,,,SZT erdekel ???!! BERENCEK !!
Yoda69
Ez meg jol is johet a remhirtevenek. A kormanyellenesseg noveli a nezettseget. Az RTL is jol jart vele.
mariaberta
Nos hát én is megrendültem, alig tudom a sírást visszafojtani! Zokogok egyfolytában.
nezelodo
"human
@spu00: Szerencsére, hogy vannak gerinces emberek. De a fideszesek közt mikor lesznek?"

Hát az vagy van a pályakezdéskor, vagy nincs. Később már nem szokott gerince nőni a Mollusca rendbelieknek.
spu00
Hogy van az, hogy Önök mindenkit degradálhatnak, ocsmány megjegyzéseket használhatnak, s a legkisebb megjegyzésre Önökkel kapcsolatban a fenti szövegeket írhatják? Nem gondolják, hogy egyértelműen egy kommunista ideológiát követve tevékenykednek? Önök elvtársaznak?, mikor Önöknek a nemzeti himnuszuk az Internatiónálé? Nem tudják véletlenül, hogy Simicska miért hallgat azóta is?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.