Már nem 15, hanem inkább 30 évre javasolja titkosítani a kormány a Paks2 beruházást - tudta meg az Origo. Az erről szóló módosító indítványt néhány órával azelőtt küldték szét, hogy az Országgyűlésben...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
Rettenetes nagy mocsokságok vannak itt a háttérben! Ez a szemét orbán eladott minket súlyos milliárdokért! Ez hazaárulás!
Desischado
Rettenetes nagy mocsokságok vannak itt a háttérben! Ez a szemét orbán eladott minket súlyos milliárdokért! Ez hazaárulás!
Törölt felhasználó
A titkosítás meghosszabbítása mindent elárul a dologról...:)
papa.49
Ha nincs semmi ,,sumák benne,, mi a tökömnek kell titkosítani???
Clavigo
Ha nyélbe ütik a biznyákot,,,már nem csak a Rakkhel lány lesz önálló,hanem a maradék 4 örökös is.oszt jó napot. Van kérdés ?
nezelodo
Nem értem, mit szaroztok, most úgy gondoljátok, még 15 év múlva is hatalomban lesztek? Legyen harminc. De mi lesz ha holnapután kiszámoljátok, hogy Orbán még csak Hindenburgi korban lesz, és újra módosíttok? Ne aprózzátok el, legyen mindjárt száz év!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.