A vállalkozó környezetét sikerült röviden megszólaltatnia a Népszavának – szúrta ki a hvg.hu. Tömören annyit üzent rajtuk keresztül a milliárdos, hogy "nem hagyja abba".

Állítólag "35-40 évnyi muníciója van", annyi információja van Orbánról, így folytatni fogja a kormányfő kritizálását. És az ügynökváddal kapcsolatban is komolyan gondolja Simicska, amit állít és biztos információi is vannak.

Simicska Lajos vasárnapi, a Mandinernek adott interjúban nyilatkozta azt, hogy Orbán Viktor bevallotta neki anno, hogy jelentenie kell róla. Ezt a miniszterelnök és környezete is cáfolta, "politikai csinn-bumm cirkusznak" minősítette az állítást.

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
@m.macskosz: Egy macska kergeti az egeret. Az egér befut az istállóba. Egy tehén leszarja. De a macska észreveszi, mert kilóg a füle és a farka. Kirántja és bekapja. Mi ebből a tanulság?
1. Nem mindig az az ellenséged, aki leszar.
2. Nem mindig az a barátod, aki kihúz a szarból.
3. Aki szarban van, jobb, ha fülét, farkát behúzza.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
m.macskosz
Üzenem mindazoknak,

--akik engem gerinctelenséggel vádoltak--,

hogy én ilyen aljas sose lennék, nem is voltam,
nem is lettem volna, és a jövőben sem leszek--,
mint Simicska. Az igaz, hogy ugyanezen jelzők
Orbán Viktorra is vonatkoznak.
Számomra egyaránt genetikai hulladék mindkettő.
perfekt
Fiugg--akkor menjetek oda --amúgy is ott a helyetek, vigyétek a pártokat is egytől .-egyig ott a helyetek a fákon, és egyetek pénzt, seggfejek!
zöldszem
@m.macskosz: Egy macska kergeti az egeret. Az egér befut az istállóba. Egy tehén leszarja. De a macska észreveszi, mert kilóg a füle és a farka. Kirántja és bekapja. Mi ebből a tanulság?
1. Nem mindig az az ellenséged, aki leszar.
2. Nem mindig az a barátod, aki kihúz a szarból.
3. Aki szarban van, jobb, ha fülét, farkát behúzza.
m.macskosz
@zöldszem: Ismertem, de akkor is, most is aktuális.
Magyarul: Szarban vagyunk.
Macskaszem
Remélem Simicska bosszúvágya nem lankad míg a gonosz törpét el nem tapossa mint a cigarettacsikket. A csuti igencsak benézte, hogy mi történik, ha Simicskát mellőzi. Biztos azt hitte, majd csendben visszavonul a milliárdjaival oszt jónapot, ehelyett nyírja Orbit, mint a papírkutyát.
Tibor43
Ezek szerint nem igaz a régi sláger: "ugye mi jó,ugye mi jó,ugye mi jó barátok vagyunk"...
dömdödöm
Csúton 86 -ban rádölt a budi ? Simicska szabadította ki ?
dömdödöm
Talán van nála a pócon a seuso kincsekből ,talán anno az apja vezette a bányát ahonnan eltünt ?
bencemacska
Nem történt semmi más, mint OV azt hitte övé a világ, Simicskának meg eszébe jutott, hogy gyerekkorukban is így volt!
Elhatározta, hogy nem engedi ismétlődni a történelmet! Nem támad egyenesen, hanem OV módszerével: leszalámizza!
aremy
lala adjál nekik és a rőzse arcút se hagyd ki a szórásból.elnézném hogy az a marok rőzse lángra kap.
lampa laz
Egyre érdekesebbé válik az ügy, várjuk a folytatást...
bakegya
@bencemacska: SIMÁN NEM TETSZIK A LAJOSNAK AZ OROSZOKKAL LEPAKTÁLÁS -természetesen azzal együtt,hogy ő a melósaiközt járva és munkálkopdva többektől is értesülhetett arról hogy a vicctor hogyan szaszarja le a dolgozni vágyó magyar választóit a népet-a szemét válasdztási törvényével---aztán ugyanakkor kezdenek önálló lábra állni a kis pöcsök akiket kineveltetett a vicctor a közgépnél, ugyancsakkk a lajossal----aztán meg már akkorába viszik a mészárossal és a gázos strómanjaival a lopást,hogy ez már a SIMICSKA LAJOSNAK NEM CSAKKK SOK,HANEM SOKK IS!
Besokallt ,mint ahogy mi magyarok is!!!
Aki Én
@tivoli: Mit jelent ma ez a három évvel ezelőtti videó?
Talán évekkel ezelőtt neked sem volt semmi bajod.
Nem az a kérdés, hogy mi nem tetszik neki, hanem az, hogy mit fog nyilvánosságra hozni. Mindegy, úgysem érted meg...
tivoli
@Aki Én: ma, 15:15
Kb. annyit, hogy "Simicskának nemrég még semmi baja nem volt."
S ha azóta nem puccsolták volna meg az üzleti érdekeltségeit, akkor most sem lenne.
De te ezt úgysem értheted, csak nézel ki a fejedből.
Aki Én
@tivoli: 15:19 Na, csak jól értettem, hogy nem érted a lényeget. Köszi.
tivoli
@Aki Én: ma, 15:28
Mennyé má főzni, a család kaparja a falat.
Aki Én
@tivoli: 15:40 Honnan tudod, hogy rendkívül jól főzök? Már kész vagyok egyébként. Citromos tőkehalat sütöttem párolt zöldséggel és rizzsel. Aki szereti, kapott hozzá zöldfűszeres tartár mártást is. Sajnos nem sok maradt.
Még nem kaparják a falat, csak tavaszra tervezem a tisztasági festést.
Strong
Ha ezt azonnal nem hagyja abba a Simicska, a CÖF-höz fordulok, hogy szervezzenek egy békemenetet a Viktor mellett...:-)
bencemacska
@tivoli: ma, 15:40

Nálam csak a macska kaparja a falat, de azt is elverem érte!-:))))
Toby
Sumácska !
Most pedig irány az Tapolcza s annak szorgalmatos "magyar emberei" akik epedve várják, hogy végre fejre álljon az bűzös patkánybili !
gizineni
Nyugi! Lala nem fog belépni az MSZP-be! /szerintem/
Desischado
Remélem, szaftos dolgokat fog a nyilvánosság elé tárni! De sajnos, még sehol egy robbanás, ami megbuktatja ezt a bandát meg a vezírt!
karma1
@Desischado: Azert mar kezdenek begyorsulni az esemenyek, nem gondolod, Kedves?...:o))
karma1
@m.macskosz: Eloszor is: nekem nem volt "szerencsem" Rolad olyan hsz-t olvasni, hogy gerinctelen vagy, viszont tokeletesen egyetertek Veled:
Szerintem is akarmit csinal most Simicska, azert 25 even keresztul adta a jotanacsokat szurke eminenciaskent a hatterbol, hogy orban idaig juthatott, es persze kozben neki is csurrant-csoppent par milliardocska, media, ami hozta a penzt inkabb, mint vitte volna, szoval amikor ket csuszomaszo gerinctelen fereg esik egymasnak es probaljak egymast megfojtani - ettol en sem leszek boldogabb, foleg azert nem, mert mint Simicska is es en is tudom, hogyha donti a bilit orbanra, akkor magat is osszeszarozza, neki is el kell majd szamolnia jo par milliard utjarol az adofizetoktol a degeszre tomott zsebeig...Mar pedig nem hinnem, hogy Simlicskanak Dugovics Titusz lett volna a rokona...
karma1
Osztap Bender, a nagy kombinator...:o)))
eszegfu
@tivoli: Megint megtudtam valamit: a Közgép egy közérdekü üzem!! Meg hogy a Közgép jogásza az a Futó Barnabás, akivel Vida Ildikó és "védte" magát. Egyébként valószinüleg én is igy viselkednék (mármint ahogy Simicska), ha 30 évig volt "barátom", szövetségesem, és munkám, melyet egyik pillanatról a másikra elvesztenék egy esetleges elvi vita miatt. Vélhetően nem a lelke sérült meg és nem ezért "egy sértett ember", hanem talán a hiuságát bántja, na meg az üzletnél "beleköpött" O.V. a levesébe. Szerintem, ha nem is egyszerre "borit", inkább apró fricskákkal mindennapi védekezésre itéli O.V-t... ezzel esetleg beindul nimbuszának lebontása.
karma1
@eszegfu: Az mar beindult (a nimbusz tepazodasa), es nem is idegen kezek es beszolasok altal, hanem ov sajat maga alatt vagta a fat, tusvanyosi beszeddel, a reakcioival pl. az amerikai kitiltasi ugyre, az atgondolatlan internetadoval, utdij befizetesekkel, vasarnapi bezarasokkal, a beharangozott szocialis halo megszuntetesevel - az mar csak hab a tortan, amit most Simicskatol kegyelemszurikent kap, reggel-delben-este, szepen adagolva, mint arzent a megunt elettarsnak...:o((((
eszegfu
@karma1: Szerintem csak a mi "ballibsi" szemünkben vágja már egy idő óta O.V. maga
alatt a fát... a "hivők" csak akkor rendülnek meg, ha ezt valaki/k közülük teszi meg.
Ez lehetne pl. Simicska, aki eddig minden disznóságban benne volt és most kihagyják.
De érdekes a Schmidt Mária és Lázár közötti konfliktus is.
tivoli
@eszegfu: ma, 09:36
Tökéletesen igazad van, "a Közgép egy közérdekü üzem!!" Hiszen a nevében is benne van, a KÖZ szócska.
Amikor Orbán azt mondta, azért kapja a Közgép az összes állami megbízást, mert az100%-ban nemzeti érdekeltségű vállalkozás, nem túlzott. Attól lett köz, hogy közösen intézték a 'nemzet' sorsát.
És a többi hasonló profilú vállalkozás mehetett a levesbe, mert labdába sem rúghatott S.L. és O.V. egyre inkább terjeszkedő nemzeti vállalkozása mellett.
És most ezt a Simicskát éltetitek és kárörvendtek, hogy szembe fordult a munkaadó cimborájával? Aki látszólag szaros néhány százalékos reklámadóért háborog?
Nem, nem az a baja. Inkább az, hogy az ő szavatossága lejárt, a fideszben új szelek kezdtek fújdogálni s ehhez máshonnan kapják a gazdasági hátteret.
Most Simicska megy a levesbe, ahogy eddig a többi mezei vállalkozó az ő hathatós közreműködésével.
karma1
@tivoli: Mondd Nyuszika, ezt a "koz" levezetest annyira komolyan mondod, hogy meg Te is elhiszed? Szerinted TENYLEG ezt jelenti a "koz" szocska a KOZgep-ben?
Harmatgyenge vagy ma Picinyem, inkabb ebedelj egy jot, es a delutani szunyoka utan gondold vegig ugyanezt ,...Hatha talalsz egy ujabb ertelmezest, meg a 100 %-ig a "KOZ"-ert dolgoznak, plane EGYUTT! (Ez volt a het vicce!...:o)))
karma1
@tivoli: Egyszeruen az tortenik, hogy o.v. kezd rajonni a kdnp-s kriptaszokevenyek semmire sem jok, elobb-utobb ugyis kihalnak a partbol, utanuk meg senki sincs, tehat nyitott a jobbik fele, ahol viszont agyatlan fiatalok , rasszizmusra kihegyezve alig varjak a hatalomra jutast, na, akkor megy le a WC-n a vezir a sleppjevel egyutt, vona altal meghuzva az oblitot,...:o((
mate03
@Strong: Nem szabad! Viktor megtiltotta!
eszegfu
@tivoli: Tulajdonképpen lehet, hogy valóban ugy van "éltetjük" most S.L-t... Én csupán arra gondoltam: hasonló helyzetben nyilván én is ezt tenném, mert az ember gyarló. Mindenkiben megvan a bosszuállásra való késztetés. Igazából az, hogy ennyi idő után menjen a levesbe... én sem viselném el, sem hiuságból és gazdasági érdekből sem. Most komolyan kérdezem: szerinted a "hivők"-ben még mindig nincs semmiféle kétely O.V. irányába? És nem mellékesen annak tükrében, hogy eddig egy mondhatnám stabil pont volt a Fidesz életében S. L. és amikor már ugy érzi O.V. nem kell, akkor lapátra teszi? Arra nem gondolnak, hogy ezen az elven müködve, ők is bármikor a pálya szélén találhatják magukat?! Azt meg különösen nem érthető számomra: az "uj szelek" miért éppen S.L.-t fujták el?
tivoli
@karma1: @karma1: Úgy tűnik drágám, hogy te már logikusan gondolkodni sem tudsz a nagy "politikai éleslátásodtól." Talán neked kellene menned aludni, mert a szövegértelmezés is nehezedre esik.
Mintha azt írtam volna:
"Amikor Orbán azt mondta, azért kapja a Közgép az összes állami megbízást, mert az100%-ban nemzeti érdekeltségű vállalkozás, nem túlzott. Attól lett köz, hogy közösen intézték a 'nemzet' sorsát."
Tehát attól lett KÖZ a KÖZ.

Kifejezetten a gazdasági részről beszéltem. Sajnálom, hogy nem tudsz elvonatkoztatni a vesszőparipádtól.
karma1
@tivoli: Juj, mi nekem a vesszoparipam? Csak hogy tudjam,...:o))
Ha mar az elso (eredeti ) hsz-ben ott lett volna a macskakorom, hogy Te most idezel orbantol, akkor nekem is vilagos, hogy nem TE allitod ezt, hanem a vitya, es akkor egeszen mas a leanyzo fekvese,... De mar nem tudom, mikor irod a hsz-t sajat kutfodbol, es mikor idezel a vezirtol... Igy mar erthetobb vagyok?...:o))
tivoli
@karma1: ma, 11:29
Nem kellett idézőjel elsőre, mert nem szó szerint idéztem Orbánt, de úgy kezdtem a mondatot: Amikor Orbán azt mondta..
Másodjára viszont szükségesnek tartottam, mert magamat idéztem egy előző hsz-ból.

Jó pihenést és szép álmokat kívánok.
bencemacska
@eszegfu: ma, 09:36

Két dolgot ajánlok figyelmedbe az általad elmondottak alátámasztására.
1. OV. és S.L. ismerték egymást Sz.fehérvárról. OV volt a minden "csínytevése" ellenére az üzemi párttitkár papa kis fia. S.L. pedig a jó tanulmányi eredményei ellenére mindig hátrányos helyzetben lévő, nyomorban élő volt ötvenhatos gyereke.
2. S.L.-t csak harmadszorra vették fel az egyetemre a származása miatt, tehát magától értetődik, hogy megfigyelték. Még szerencséje, hogy ismerősét állították rá, sőt az el is árulta ezt. Ez ért S.L. - szerintem - a mai napig hálás is volt neki.
3. S.L. mára rájött, hogy OV úgy kezeli a barátait, mint más a papír zsebkendőt. Biztos emlékszik még a Vegyépszer-re, és egyéb általunk nem is ismert, OV által eldobott emberekre!!!
Szerintem Simicskából a felismerés, a csalódottság váltott ki egy olyan dühöt, ami kibékíthetetlen ellentétet jelent!
tivoli
@eszegfu: ma, 10:51
Mivelhogy S.L már nem csak a gazdasági szektort uralta teljességgel, hanem a médiát is, a pénzvilágot is, túl nagy befolyást szerzett az ország irányításában. Ezt valahogy ellensúlyozni kell, mert Simicska egymaga nem lehet a kis országunk hűbérese.
bencemacska
@tivoli: ma, 10:30

Egyetértek az utolsó bekezdésedben leírtakkal, én is így látom. Elég csak a Vegyépszer futtatására és eldobására gondolni!
De ugyanez történik a személyekkel is, akik egy önálló gondolatukat hangosan kimondják és az nem illik OV koncepciójába!
Szerintem erre jött rá Simicska, hogy már ő is csk egy "lerágott csont"!
eszegfu
@bencemacska: Kb. ezekre emlékszem én is... Akár igazad lehet S.L. dühében is..
eldobták, mert már nem kell.
tivoli
@bencemacska: ma, 12:10
Ha jobban megfigyeled, a gazdaság prominensei két táborra szakadtak. Van aki S.L-t támogatja, van aki O.V-t. Ez bizonyítja, hogy nem kettőjük nézeteltérése a mozgató rugó. Most történik a gazdasági szféra átalakulása, nekünk nincs más dolgunk mint lélegzetvisszafojtva várni, hogy mi lesz ennek a vége. Melyik oldalon találjuk magunkat, s főleg, hogy nő-e részvényeink értéke, vagy mi is végképp elvesztünk mindent.
eszegfu
@tivoli: Az világos, hogy valahogy ellensulyozni kellett Simicskát. De már bocsánatot kérek, O.V. segitségével szerzett mindenhol ekkora befolyást! Ha nem segitik elő klf.
törvényekkel, közbeszerzési tenderek olyan kiirásával, amellyel csak ő nyerhetett, akkor nem tudott volna S.L szinte mindenre "ráülni". Visszafoghatták volna, de nem! "megágyaztak" neki, és ebből élt a Fidesz is 30 évig. Mára már tulnőhetett rajtuk, vagy legalábbis azt érezhették: talán nem "egy a zászló, egy a tábor" és pikk-pakk kidobták.
bencemacska
@eszegfu: ma, 13:33

Nem osztom teljesen a nézetedet, mert nem OV segítségével szerzett S.L. befolyást, hanem életben tartotta OV-t és főleg a Fidesz nevű Zrt-t. Rengeteg pénzre volt ám szüksége az ellenzéki Fidesznek! 8 év hosszú idő!
Közel 3 milliárd adóssága volt 2010-ben így is. Ezt is ki kellett fizetni. És ehhez kellett a Közgépnek nyerni a közbeszerzéseket.
Simicska alakította át az európai pénzeket Fidesz pénzekké. Ezt csak úgy tudta megcsinálni, ha valaki biztosította a pénz hozzájutását viszonylag szabályosan, azaz közbeszerzéssel!
Most már van a közvetlen közelieknek (család) annyi vagyona, hogy nincs szükség egy családon kívüli közreműködőre.
"A mór megtette kötelességét, a mór mehet:" De a mór megmakacsolta magát és maradni akar!
bencemacska
@tivoli: ma, 13:20

A gazdaság átalakulása tekintetében igazad van, meg a ránk gyakorolt hatásában is.
Az ellentét a két személy között azonban régebbi dolgok miatt éleződött ki, gyerekkorukig visszavezethető. Kíváncsi vagyok az adagolásra! Az veszít, akinek az idegei előbb mondják fel a szolgálatot!
Mi nem tehetünk mást, mint figyelünk és elugrunk a repkedő forgácsok elől, mert azok fognak jönni rendületlenül!!!
eszegfu
@bencemacska: Az is meglehet, hogy nem O.V. segitségével nyert befolyást... de akkor hogy-hogy ő tudott minden "zsiros" munkát megszerezni és mondjuk nem én, vagy más? Másképpen nem tudta volna pénzelni a pártot...A többi része stimmel!
papa.49
@zöldszem: Kösz megint röhögök folyamatosan...
zöldszem
@papa.49:ma, 14:38 Akkor ez most egy ilyen nap:))))
bencemacska
@eszegfu: ma, 14:37

"de akkor hogy-hogy ő tudott minden "zsiros" munkát megszerezni és mondjuk nem én, vagy más?"

Nem volt veled "szerződés", hogy kinek, mikor, mennyit, hogyan juttatsz, hogy fidesz-pénz legyen.

Anno a Fidesz cégeket is ő vezette, de Kaya Ibrahimnak és Josip Totnak nem ő adta el őket, arra volt másik stróman!

(A 8 év ellenzéki lét finanszírozását épp most ecsetelik a rádióban!)
eszegfu
@bencemacska: Azt gondolom... kapisgálom. Nincs rádióm bakker!
tivoli
@bencemacska: ma, 14:36
Így is lehet nézni, de gondolj bele, hogy a gazdaság nem 2 ember szimpátiáján, vagy ellenszenvén alapul, bármilyen kézenfekvő lenne.
Vannak a háttérben még igencsak befolyásos emberek, akik nyomást gyakorolhatnak még egy nagyon régi barátság jelenére, jövőjére is.
Dr. Felipe
Az a gyanúm hogy az osztrák nyugdíjas már megtankolta a mercédeszt.
bencemacska
@tivoli: ma, 15:04

Én csak a két ember jellemének alapján tippelek. Én úgy vélem, hogy olyanok, mint a két két kecske a pallón egymással szemben!
Ismered a tanmesét, ugye?
Elég baj, hogy nagyon-nagy befolyással bírnak a jövőnkről!
karma1
@tivoli: Valoban igy tanultuk, ha nem szo szerinti az idezet, akkor nincs cicakorom,...:o))) Neked is szepjoejt...:o))
tivoli
@bencemacska: ma, 16:51
Ők vannak a kirakatban, de hogy a boltban mi van, az kívülről nem látszik.
Desischado
@karma1: Nekem is úgy tűnik, de még nem merek örülni előre! bárcsak bukna már ez a szemét banda! Csak iszonyúan félek, hogy a jobbik jön! Az még ennél is rosszabb lenne!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.