Ha ugyanis valami a diákság számára garantáltan utálatossá, a kötelező olvasmányok népszerűségi indexére zülleszti le az ünnepségeket, akkor ez nem más, mint ez az erőszakosan erőszakolt, burkoltan fenyegető jelenléti kötelezettség. Gyanítom, hogy az ilyen ötletek megfogalmazóinak környezetében is jobb lenne a doki telefonszámát kézközelbe készíteni. Mielőtt nem kezdenek habzó szájjal ámokot futni. Kardlappal és lóháton.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GeoCravker
Egyébként hiába médiahack. a baj az,. hogy akár el is hihetnénk
GeoCravker
Egyébként hiába médiahack. a baj az,. hogy akár el is hihetnénk
GeoCravker
Az állítólag nem is létező egyesület állítólag nem is létező vezetője cáfolt: www.klubradio.hu/data/files/egresbela_bolgarbol.mp3
Igazi kétfenekű módon, ugyanis a lakcímével való visszaélés miatt nem tesz feljelentést. Állítólag azért, mert a netről úgysem lehet leszedni (amiben különben igaza van).
Most tehát, hogy ciki ez a szöveg: cáfol.
Ha a haverok pozíciót kapnak? Akkor jöhet a következő lemez: "látod Viki-bátyám, hogy kiálltam melletted" . S lehet a nem létező egyesület nevében is egy kis alamizsnát kérni.
nezelodo
Az egyetemi felvétellel kapcsolatos befenyítés számomra nagyon ismerős, szó szerint ugyanezt mondta 1968 kora tavaszán az elkötelezetten a hatalomtól rettegő igazgatónk, amikor sérelem érte egy "valakinek a gyerekét", akit a betegsége miatt a kollégiumba sem lett volna szabad felvenni. Szerencsére a szava, de még a rettegés következményének a szaga sem ért el abba a felsőoktatási intézménybe, amit megcéloztam, és ez történt a többiekkel is. Lehet, hogy a kora Kádár rendszerben mégiscsak volt autonómia a felsőoktatásban?
GeoCravker
@nezelodo: valami autonomia biztos volt, mert engem megkérdeztek, hogy haragban voltam.e az osztályfőnökkel, amilyen középsulis jellemzést írt. Mondtam, hogy igen. Majd felvettek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.