Tóta W. Árpád azt írta az egész nap bakizó közmédia egyik riporteréről, Orsós Róbertről: reméli, intéztek neki trafikot, mert ha bedől az M1 hírcsatornája, akkor utána legfeljebb közmunkából tud majd megélni. Ebbe aztán az MTVA vezérigazgatója rasszizmust látott bele, holott egy árva szóval nem firtatta senki Orsós cigány származását. Ehelyett szakmai felkészültségének hiányát vitatták, miután Orsósnak bejelentkezése során nem sikerült értelmes mondatokat közölnie a budapesti villamosközlekedésről.

Tóta W. ezt reagálta Facebook-oldalán az MTVA vádjára:

Szabó László Zsolt MTVA-vezérigazgató, ha jól értem, arra utal közleményében, hogy lecigányoztam Orsós Róbertet, aki pedig az ő szép reményű riporterük. (Szép remény alatt értjük, hogy egyszer majd képes lesz bejelentkezni a Deák Ferenc térről, és elmondani két mondatot egymás után a villamosközlekedésről.)

Nem egészen világos, hogy mire gondol, az tényleg benne volt a szövegben, hogy ha egyszer beszántja a jogos népharag ezt a trágyahegyet, amit Szabó László Zsolt és cinkosai összeraktak, akkor Orsós Róbert közmunka után nézhet. De hát ez annyit jelent, hogy belátható időn belül riporterként nem fog máshol megélni. Viszont visszakérdeznék: Szabó László Zsolt szerint Magyarországon kizárólag cigányok sorsa a közmunka? Szerintem akinek a fejében ilyen megfogalmazódik, az folytassa le maga ellen az etikai vizsgálatot. Legalább ezért, ha már a mai napnak nem lesz felelőse!

Tekintettel nemzeti ünnepünkre, bazmeg.

Ezt követően a hvg.hu szerzője még annyit főzütt az ügyhöz:

Mindazonáltal ez a közjáték ne terelje el a figyelmünket a lényegről: ezek a balfaszok évi NYOLCVAN MILLIÁRDUNKBÓL nyújtják ezt a szánalmas teljesítményt, ahol sajnos sosem sikerül kapcsolni, ahol ÖT ÓRA alatt fut át egy hír, mert nem merik bemondani, ahol Orbán-beszédeket ismételnek, aztán a saját kormánybloggerükkel, és kizárólag azzal mondatják ki, milyen fasza volt, és ahol a legkevésbé a hírszolgáltatás számít. Lehet, hogy ezt az egészet pillanatnyilag törvény nem tiltja, de hogy megbuktok vele, az fix. Megbuktak a kommunisták is, pedig nálatok sokkal-sokkal ügyesebbek, képzettebbek és nagyvonalúbbak voltak.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
,,Megbuktak a kommunisták is, pedig nálatok sokkal-sokkal ügyesebbek, képzettebbek és nagyvonalúbbak voltak.,,
Ebben a mondatban benne van minden. Félreértés ne essék, nem a kommunistákat fényezi!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
Hajrá Tóta W! A közröhely kanális azt kapta, amit megérdemelt !
Fradigege
Legjobb: Tekintettel nemzeti ünnepünkre, bazmeg. :D
Papuska1
A pesti úri körök stílusában bizony durván cigányozott a kedves Tóta W Árpád. Ráadásul aljas módon, célozva, és különleges "felsőbbrendűségét" beleszőve a másik embert megalázó mondatokba. Az ilyen "saját körein kívül" mindenkit lenéző ember mitől újságíró, és miért van helye a médiában? Egy hátrányos helyzetből indult, és saját magához képest mégis kibontakozni képes fiatalembert így kezelni, csak nagyon öntelt, nagyon tenyérbemászó igazi liberális lény képes!
F_Viktor
@Papuska1: Akkor most cigány származású az Orsós Robi, vagy nem?
Hidd el - önhibáján kívül-, nagyon kevesen ismerik ezt a "hátrányos helyzetből indult, és saját magához képest mégis kibontakozni képes fiatalembert".
Pálinkafőző Rézüst
@F_Viktor: Ha az M1 nem sikította volna világgá, senki nem tudná---...
"Tedd meg, és fogd másra!" (by fidesz)
teuton
@Papuska1: @Papuska1: Te mar mindenhez hozzaszolsz mindenütt? Ugy latszik, valodi bertollnok vagy, hol veded a fityiszt, hol tamadod az az ellenzeket...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.