A Népszabadság persze nem tesz egyenlőségjelet Szilágyi András, a Külügy beruházási főosztályvezetőjének öngyilkossága és a Quaestornál felmerült 150 milliárdos csalás közé, ám különös, hogy valaki éppen akkor vet véget az életének, amikor teljesülne régi nagy álma.

A Külgazdasági és Külügyminisztérium szervezetébe tartozó Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt. 3,8 milliárd forintnyi államkötvényt tartott a Quaestornál vezetett értékpapírszámláján, amelyet a brókercég összeomlásának a napján, az utolsó előtti pillanatban, március 9-én vettek ki. Ez legalábbis bennfentes kereskedésre utal – írja a Népszabadság.

A lap azt is tudni véli, a beruházási főosztályvezető élete nagy álma vált volna valóra, amikor a napokban megkezdhette volna nagyköveti megbízását Quitóban. Ez azonban már nem következett be, ugyanis elhunyt a Quaestor öncsődje után egy nappal. Szilágyi a hírek szerint öngyilkos lett.

A befektetési főosztály egyébként nem a minisztériumi pénzeket kezelte, hanem külföldi befektetéseket volt hivatott Magyarországra csábítani.

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
Hányadik rejtélyes halálügy ez az eftássak trónolásának időszakában???
Fanok, fannék, csak nem vagytok gec.in kívül gy.lkosok is??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@Pálinkafőző Rézüst: Hol kóstoltad te mázlista?
Pálinkafőző Rézüst
@Desischado: többször is írta, hogy isteni lekis buktát sütött...:)))
kukac50
Megszólalt a lelkiismerete,és nem tudta elviselni a terhét.
Desischado
@Pálinkafőző Rézüst: Azt hittem, hogy kóstoltad! Már kezdtelek irígyelni, hogy találkozhattál Nyanyával! Mondjuk, a bukta sem kutya! (bánatosan sóhajt)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.