Tarsoly Csabát a brókercégnél eltűnt, akár 210 milliárd forint ügyéből kifolyólag március 26-án, csütörtökön állították elő és vitték a Nemzeti Nyomozó Iroda Aradi utcai épületébe, ahol a kihallgatása óta bent tartják cellájában.

A Blikk értesülése szerint a Quaestor-vezéren kívül még feleségét és a cégcsoport egyik befektetési szakemberét is őrizetbe vették a hatóságok, akik a az információk szerint nem tettek vallomást.

A Quaestor-ügy március 9-én robbant ki, mikor az anyagcég vállalkozása kijelentette, ügyfeleit nem tudja kifizetni. Mint kiderült, a brókercég – melynek törzstőkéje mindössze 10 millió forint – engedély nélkül hozott fogalomba 150 milliárd forint értékben kötvénypapírokat, a több tízmilliárdos kötvénykibocsátások mellett.

Az üzletembert jelenleg egy kétszemélyes fogdába helyezték, amíg nem születik döntés előzetes letartóztatásáról. Ez feltehetően a mai nap során fog kiderülni. Tisztálkodási lehetőség nincs biztosítva Tarsoly számára a cellán belül, minden alkalommal, ha mellékhelyiségre kíván menni, engedélyt kell kérni a az őt felügyelő őröktől. Azt, hogy hány négyzetméteren kell osztoznia cellatársával, a lapnak nem sikerült megtudnia.

Tarsoly Csaba a vezérigazgatói pozíciójáról március 16-án lemondott. Akkor a helyére Orgován Bélát kérték fel, akiről később kiderült, nem hogy megfelelő végzettsége nincs a vezetéshez, ráadásul börtönben is volt erőszakos cselekedetek miatt. Nem sokkal rá a cégvezér felülírta korábbi döntését s bejelentette jogkörének visszavételét. Ám itt akadályokba ütközött, ugyanis a hivatalos eljárás szerint újraválasztásának ügyében újabb közgyűlést kell összehívni, így most gyakorlatilag nem lehet tudni, kinek a vezetése alatt áll a brókercég. A Blikk által megkérdezett szakemberek szerint Tarsoly az őrizetbe vétele okán kijelölhet egy helyettest.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Úgy sem volt semmi vagyona, most legalább fedél van a feje fölött, és teljes ellátást kap!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
rotabene
félő, hogy kiengedik hamarost, én a műanyaglakatot is rárohasztanám, amig valamennyi offshore-szláját le nem üriti a károsultak javára...a Budacashnél a Pintér is fut szabadon, gondolom leleményesen söpri el a vagyona nyomait...ezek az emberek az USA-ban, ahol a vagyonnak tisztelete és rangja van (hiszen emberéletek/évek konvertálódnak bele) életfogytiglant kapnának...Ejrópa nyugati felén meg 20-25 éveket, ami még kedvezmények után is 15 év SITTKÓ!!! dehát hol vagyunk mi ettől???
human
@rotabene: De mi nem nyugathoz akarunk tartozni, hanem Azerbajdzsánhoz, ahol a kiváltságosok vagyonát soha nem kérdőjelezheti meg a keményen dolgozó nép.
coni
Csak össze ne rakják egy Quaestor károsulttal...
wagabund
jaj, nemá...

nagy összegbe fogadnék, hogy a cellája frissen meszelve, a wc leválasztva, és akár pizzát is rendelhet a foglárkámnál..(mert ő így is szólíthatja)
a pár nap, amíg ott lesz, elegendő arra, hogy megírja börtönemlékeit, a (jogtalan)fogvatartás szörnyű körülményeit, és azonnal kárigánnyel éljen az unijótól...
a nemlétező vagyonkájából folyamatosan vajazva lesz a benti élete...asszem neki még az ebédet is a cellájába viszi a parancsnok...

mert, mint az egyszeri újdonsült papnövendéktől tudjuk, könnyebben beszél az ember, ha pénz van a zsebében.
human
Majd meglátjuk, hogy ez átmeneti kényszerű kellemetlenség, hogy valamit csak fel tudjon mutatni a kormány vagy tényleg utánajárnak, hogy tűnt 150 milliárd.
zöldszem
Úgy sem volt semmi vagyona, most legalább fedél van a feje fölött, és teljes ellátást kap!
human
@zöldszem: És ha kijön őszintén remélem, hogy felkarolja a közmunka program.
zöldszem
@human: ma, 09:34
Na de, még nincs veszve semmi, közmunkásból lehet vezérigazgató!
Lásd, Orgoványt.
Hofipisti
Érdekes lenne tudni, kit raktak be cellatársnak. nyilván nem "fülest", inkább egy "köszörűs", aki mejd elmagyarázza neki, hogy a Szeretett Vezető egy született szent, rá, vagy környezetére csak jót, vagy semmit. Addi gell tekerni a gondolat fonalát, míg valami komoly, megcáfolhatatlan történet nem vezet min. bajnaihoz, de jobb, ha Gyurcsány lesz a hunyó.
wagabund
@Horizont: 9.41.. nekem csak a maradék kellene..mert ahol ennyi eltűnt, ott maradt egy picike a szakajtó aljában...
wagabund
@Hofipisti: 10.50..
látnok vagy, ugyanis tegnap már felmerült Gyurcsány felelőssége..az ismert kormánypárti riporter ideges lett, és rászólt az elemzőre, hogy ezt a nevet hagyni kéne mááá...
papa.49
@Horizont: ,,Méltányos,, lesz a bünti, nem fog ott rohadni, pedig megérdemelné, cellatársnak a ,,gúnárnyakú,, xargyártót, ja és még legalább 10.20 cella társ...
papa.49
@Horizont: Néhány a kisebbségből is bekerülhetne, a xargyártót mindjárt ..csicskáztatnák,, is...
Bercifiu
Peti haverját is mellé kell tenni, hogy tudjanak zsugázni.
papa.49
@Horizont: Nem tudom emlékszel e arra mikor kabaré tréfa volt a szellentés,vagy a Hofi, vagy az Alfonzó adta elő, a xargyátó is ,, kurvásan,, trombitálna utána...
Vizual
Már megint. Orgovánnak is jó kapcsolatai vannak. Igaz a börtönben. De hát ez a FIDESZES világ csak a haverságból áll. Fogadjunk, Orgován 1 hónap múlva milliárdos lesz. Ja és FIDESZ pártag. Volt tüdőszűrön is. Igy már nem kell átvilágítani.
nyanya001
Istenem :)
NÉPDALVÁLTOZAT

Tasoly Csaba híres háza
TEK-esekkel körülállva.
Azért van az körülállva,
Hogy elvigyék, ami drága.

Tasoly Csaba üres háza
Rendőrökkel körülállva.
Üres kézzel kell elmenni,
Hisz nincsen abban már semmi

Tasoly Csaba nagy bajban van
Hiszen szegény hajléktalan.
Reméljük, hogy lesz lakása,
Orbán, Rogán lesz a társa.
Yoda69
Ez csak a gumicsont a zembereknek. Rovid idon belul szabad lesz ujra mint a madar, es folytathatja a szabadrablast. A fideSSesek sem hulyek hogy beszelni hagyjak tarsolyt, aki tudhat egyetsmast. Ezert vagy szabad lesz vagy meghal.
perfekt
Olvasom a kommenteket.Ne álmodozzunk,semmi baj nem érheti,ezt az embert-hacsak mondjuk-hirtelen beteg nem lesz, vagy meg nem hól.Miután-csak fikciók,amiket mi gondolunk,és írunk--rághatjuk tovább a gittet.Vigyázz koma--akivel együtt vagy tégla:-).Piroska néni mondta mikor kérdezték ,mégis mit mondtak az orvosok? Azért hótt meg mert itt.
nusika
Még nem tudják, hogy mit is kezgyenek Tatsollyal! A "dominok" már dőlnek...
valasz.hu/itthon/holnap-dol-el-tarsoly-csaba-sorsa-111075
Nil
vagy meghal egy szívrohamban vagy háziőrizetben lesz - de hallgatni fog hogy megússza valahogy
Bélus meg elviszi a balhé egy kis apróért
van olyan hajlékalan aki 10-15 cégben vezérigazgató
Bercifiu
@Yoda69: Nagy az esély arra, hogy tökön lövi magát a börtöni műanyag kanállal.
Yoda69
@Bercifiu: Ha "veletlenul" o is meghalna, az egyertelmusiteni a fideSS bunosseget. Szerintem ki fogjak mosni egy-ket honapon belul.
Vizual
Csak azon gondolkodom, hogy miért nem a Kozma u.-i gyűjtőbe vitték ? 10 férőhelyen 12 fogvatartott. Látta volna hová is kell még pénz. A budiajtó állítólag függöny... De szerintem háziőrizet lesz belőle. Este már otthon alszik. Fogadunk ?
aremy
@lópicigáspár: azért a póniról is nagyot lehet esni.
DogAdventures
A kockázat függőséghez vezethet.(kenderkötél)
wagabund
Ez egy színjáték... Azért a pár száz milláért, ami betonbiztos helyen parkol, érdemes bevállalni pár hét macerát...aztán lesz mit mesélni a barátoknak Bali szigetén...
Toby
Tarsoly ebben a meccsben csak egy utolsó kiscsicska !
A pénzügyi "jóságokért" most jött el az ideje a politikai védelemnek !
Vagy simán csak szarba hagyják, ahogy az lenni szokott, amikor büdösödik a hawer !
kkalman
Poltpot elvtárs már dolgozik, hogy hogyan is lehetne a ß@rból kihúzni az ő drága haverját.
Január
@wagabund: Miért is vártak március 9-től eddig egy sima előállítással?
ipan54
Nem lesz itt semmiféle előzetes ! én majdnem biztos vagyok ebben
kamazuka
Kedves nyugdíjasok,tanárok,orvosok,közalkalmazottak kisemberek!
Életpályamodelletek ellentételezése itt látszék elúszni.Hogy miért nem közelít béretek az uniós átlaghoz?
Hát ezért!
Hogy sosem lesz meg a pénz,azt nem mondanám biztosra.
De hogy futni nem hagy senkit a népharag,az teljesen biztos.
Kártyákat teríteni szíveskedjenek!
A voksomért megelékszem egy ,,fejjel"
Márpedig fejek hullanak.
Ha elképzelem ez mind az áldásos Guillotine-os időkben történt volna,nálunk hányadik Lajosra várna fővesztés?
Mert lássuk be Lajos nálunk is van!
bakegya
HABRONGYOS ÉLET-BEVÉDVE-A BÉLÁNÁL VAN A KULCS-VAGY MÁR MEGINT A MÉSZÁROS BARÁTOT KELL FAGGATNI MI A TITKA?-ESETLEG SZÍJGYÁRTÓVAL SZÜKSÉGELTETIK VÁDALKUT KÖTNI,VAGY SIMÁN KÖP A LAJOS EGY NAGYOBBAT?
nezelodo
Kevesen vannak abban a cellában, bezsúfolnám oda valamennyit, aki megérett közülük rá, és megnézném, tágul-e a cella mint a pasapark?
feleselek
"Jó csere" A balhét, meg elviszi az a balfék, akit kineveztek a Qestor vezérigazgatójának, "oszt jónapot..."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.