Új arculat, új arcok a NAV-nál – az elmúlt hetek korábban elképzelhetetlennek hitt történései után egyre valószínűbbnek tűnik, hogy Vida Ildikó NAV-elnöknek kitelt az ideje. És lehet, hogy nem egyedül fog távozni a hivatal felső vezetéséből.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
ahogy a fideszt ismerem, ha véletlenül le is váltják ezt az Ország Büszkeségét, egy sokkal nagyobb görényt (esetleg egy hajléktalant) tesznek a helyére.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Nem gáz..angol tolmácsként bárhol talál magának munkát,Vagy lesz belőle kormánybiztos,államtitkár,,stb. El lesz farkas Florijannal.,,meg a többi értékkel.
pbalage
ahogy a fideszt ismerem, ha véletlenül le is váltják ezt az Ország Büszkeségét, egy sokkal nagyobb görényt (esetleg egy hajléktalant) tesznek a helyére.
human
Azért álljunk meg egy szóra. Remélem valaki írja, hogy kik hagyták el a süllyedő hajót a kitiltási botrány óta!!! Egy alelnök pár nappal utána ki is lépett. Ezeken is számon kell majd kérni, hogy tényleg korrupt volt-e a NAV vezetése.
human
Egyébként senki ne higgye, ha Vida menni fog, hogy ez Orbán önálló lépése. Biztos vagyok benne, hogy az EU gyakorol nyomást Orbánra, hogy fogja vissza a központosított lopásokat. Junker furcsa kézfogása és Merkel mostani látogatása is erre utal. Az eddig ellopott 1000 milliárdok sem lesznek meg. Maximum megígérik, hogy nem lopnak tovább.
lópicigáspár
Tök mindegy, hogy kit hová tesznek, hisz báb az összes! A Sanyi bácsira kellene inkább odafigyelni (soha, sehol egy cikk róla, pedig rendőreink adnak rá okot, hogy felemlegessék, mégse), hisz meglátásom szerint a marionett fakeresztjei az ő kezében vannak!
bencemacska
@human: ma, 09:25

Szerintem más nem történt, mint egy kissé nehezebb lett felesége és lánya adótanácsadó cégének a munkája.
nem jönnek azóta közvetlen adatok(?)
Senara
Vida Simicska embere volt , vagy még mindig az ! Vida sokat tud a tudást viszi magával ! Dőlnek a csontvázak könnyen lehet Simicskának benne van a keze . Vida vihet neki sok aduászt neki .
lampa laz
@human: ...a vérében van a lopás... mi az, hogy nem..
Dr. Felipe
Akkor megint keresni kell egy új Orgován Bélát, meg egy új tolmácsot.
Sziszifusz
@Senara: 10:24
A hallgatás vagy a kiteregetés árát fizetik e meg neki, ez lehet a kérdés.
bencemacska
@Sziszifusz: "(Jobb felől üt) nekem fütyöl, (Bal felől üt) s nekem fütyöl"

Most mondta a rádió, hogy a Nav végrehajtást jelentett be a Közgépre adótartozás miatt.
tivoli
Csak ezért a Vidaildiért kár, olyan helyre kis nőci. :-))
Senara
@Sziszifusz:" A hallgatás vagy a kiteregetés árát fizetik e meg neki, ez lehet a kérdés. " Vida nem tereget az biztos , mert arra már kész a válasz , sértet ember vádaskodása ! Viszont tuti berág ha ő lesz a konc az EU felé . A többiek meg dőzsölnek , gazdagodnak tovább .
wagabund
a Számvevőszék állítja, hogy az elmaradt, behajthatatlan adók nagy részét be lehetett volna hajtani, és most is van vagy 800 millió amit behajthatnának...
elég szép pénz, asszem ez megér egy elnökcserét... arra hivatkoznak, hogy nincs elég lehetőség.. a gyors, könyörtelen behajtásra.
bencemacska
@Senara: ma, 10:24

Szerintem Simicska ma is többet tud a NAV-ról, mint OV és új baráti köre! Bár OV vejének bátyja vezeti a NAV informatikai főosztályát.

Szerintem Simicska akkor hekkeli meg a NAV rendszerét, amikor akarja!
papa.49
@bencemacska: Pontosan ezért van a ,,zabszem,, effektus...
Senara
@bencemacska: Persze hogy többet tud nem véletlen ,hogy nem akart a parlamentbe kerülni . Fidesz 1998-ban nevezte ki az adóhatóság élére. Ott a tudás tárháza , mindenki anyagi helyzetét , figyelemmel tudta kísérni . Az sem lehet véletlen , hogy pont az ő emberét nevezték ki . Mint tudjuk kényelmetlen lett Vida , lehet csendben marad nem foglalkoznának vele .
bencemacska
@Senara: ma, 15:27
Vida meg a helyettese volt!
Nem véletlen, hogy a "hosszú bájtok éjszakájának" történéseit senki sem tudta "kivizsgálni"! Sőt a megtörténtét sem tudta bizonyítani!
Szerintem Simicska többet tud ártani OV-nak, mint az ellenzék és a civilek együttvéve! Ezt ki kellene használni!
Senara
@bencemacska: Kihasználni csak ő tudja . Ge...zés Fidesz részére kellemetlen dolgok derülnek ki . Találgatok mint minden ki , de nem hiszem Simicska nem tudott kötvény mutyiról . Ahogy az autópálya építés számlázási szokásairól .
bencemacska
@Senara: ma, 15:52
Én is ezen morfondírozok, hogy vajon mennyire van benne a "magyar" bankok ügyeiben?! Valahol volt valami érdekeltsége, de nem tudom, hol és milyen mértékben, és még meg van-e.
Az az igazság, hogy mikor lemondott az APEH éléről, visszavonult a közélettől. Azóta csak most szólalt meg, de jó alaposan!!!
Az a mániám, hogy az eltelt időszakban ő irányította a gazdaságpolitikát (a 2014-s győzelemig!). Ezt igazolja a mostani káosz is!
Toby
A tetű polt mi a nagymárif@szát csinált eddig ?
Mocskos maffiózó tetű !
Senara
@bencemacska: Rengeteg pénze lehet és biztos nem a padláson forgatja szénaszedő villával , nehogy bepenészedjen . Pénz az hatalom , de neki a tudása is van hozzá . Szerintem nem hazai bankban fialtat , mert a fiuk képesek lennének bedönteni .
kkalman
Vida sokat tudhat a fitymasz mutyikról és az orbitális adócsalásokról, melyek a kormányhoz köthetők. Ezért nem mehet csak úgy a NAV éléről. Mielőtt menesztik, el fogják hallgattatni. Vagy temérdek pénzzel, vagy az osztrák nyugdíjas már fényesíti a mercit.
Vizual
Nagy lakli nő, személyileg amúgy. De, hogy nem alkalmas arra amit csinált az kiderült már a kinevezésekor. Bár ha egy Némethné elvezethet érettségivel egy gazdasági minisztériumot, Vida miért nem egy a NAV-t. Azért látjuk a nagy amatörizmust.
bencemacska
@Vizual: ma, 05:10

Az ilyen "hithű" munkatársak biztosítják OV egyszemélyi uralmát.
Értelmes ember ehhez nem megfelelő, mert ha vállalja is , idővel bedobja a törülközőt!
wagabund
a nép azt tartja, hogy nem csak az ideje, de a becsülete is...
wagabund
@wagabund: ajaj...rosz helyre írtam...bocs.
wagabund
@wagabund: ez lesz a kapkodásból...
mégicsak jó helyen van az a beszólás...
Souky Sanjay
Nem lennék nagyon meglepve,ha a közeljövőben előkerülne a hosszú bájtok éjszakáján rögzített adatokat tartalmazó valamilyen adathordozó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.