Most már csak drukkoljunk nekik: hadd feszítsék a végsőkig a húrt. Gyűlöltessék csak meg magukat minden létező társadalmi csoporttal. Sokan nemzeti katasztrófaként élték meg, hogy a Fidesz tavaly (trükkök százaival) újabb teljhatalmat szerzett az országban. Ma már egyre világosabban látszik: nagyon kellett ez a második ciklus ahhoz, hogy a kormányzó nagyurak végleg elveszítsék gátlásaikat és a pofátlanság olyan szintjére jussanak, ami a végső bukásba taszítja őket.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
@tivoli: 13:55
Már úgy vagyunk vele, hogy jöhet akármi, csak ezek vonuljanak ki a politikából.
Ilyen álnok, hazug, tolvaj, korrupt, társaság még soha nem vezette az országot.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yeromos
@verőce21: Ma Magyarországon az átlag emberek nagy részének fogalma sincs mi a különbség a kamatozó betétek és a nyílt végű befektetési alapok működése, garanciája között, általában csak azt nézik hol magasabb a kamat, és oda viszik a megtakarításaikat, a tőzsdéhez nem értenek és félnek tőle (mellesleg a tőzsdét is brókercégek mozgatják) és ügye láthattuk, hogy 2008-ban hány tőzsdei bróker cég került padlóra, és bukták be a befektetők részvényeit.
Nemezis
Egy okos ember már régen megmondta: Részvénybe csak olyan pénzt fektess, amire nincs szükséged, aminek elvesztése nem fáj.
human
@Nemezis: Ezt én is alapszabályként hallottam. De igaz ez a kölcsönre is. Még ha a legjobb barátodnak is adsz csak annyit adj, hogy ne rázzon meg, ha nem adja vissza.
JAJMÁR
"Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik, és aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló."
(Bacsó Péter: A tanú) - lehet, hogy ez a film még mindig játszódik? ...mert felismerni vélem a szereplőket a politikai palettán :)

Mikor írhatjuk már ki, hogy HAPPY END?
coni
@JAJMÁR: az új szlengben: "hazaárulók"
Az erőltetett iparosítás, a szolgáltatóipar elsorvasztása, a teljes kapitalista-globalista szótár szitokszó, egyszóval itt a második rész csak már Bacsó nem tudja megrendezni.
A citromültetvényekről még nem hallottam, de ami késik az nem múlik.
verőce21
@Yeromos: (09:32) Sőt, az OTP az EUR/CHF kötvényeit az utolsó nap is úgy kínálta, mint a legbiztonságosabb befektetést! :)
(Most nyalogatják a sebeiket!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.