Több mint öt órája tart Tarsoly Csaba és társai előzetes tárgyalása. A Quaestor-vezér sorsáról elvileg tegnap döntöttek volna, de a védelem új bizonyítékokat kért az ügyészségtől, ezért vasárnapra halasztották a döntést. 

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
"A sajtómunkatársak elvileg bemehetnének a bíróságra, de az épület őrzését végző, debreceni székhelyű vagyonvédelmi cég munkatársa szerint „a főnök” ezt megtiltotta, mert tegnap "rosszalkodtak" az újságírók a folyosón" - :-)))) Fogadjunk 20% Lali a főnök:-)))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Mobil123
"A sajtómunkatársak elvileg bemehetnének a bíróságra, de az épület őrzését végző, debreceni székhelyű vagyonvédelmi cég munkatársa szerint „a főnök” ezt megtiltotta, mert tegnap "rosszalkodtak" az újságírók a folyosón" - :-)))) Fogadjunk 20% Lali a főnök:-)))
dr. prédikátor
Ez egyszerűen nem igaz!!!Mit húzzák halasztják ezt az egész ügyet, a végén még elnézést is kérnek tőle!!! Ez az egész egy tragikomédia!!!
Nil
szívinfarktus vagy különleges méreg?
zöldszem
@Mobil123: DDDD Lajosunkat még nem hallottuk brókerügyben.
Lehet, kupakkolni van. Végül is vasárnap van, ma családi életet kell élni.:)))
Toby
A bíró meghallotta a védelem meséjét és rosszul lett !
Ebben a sunytásban csak cserejátékos Tarsoly, a büdösödő főpatkányokat úgy hívják, hogy " holdudvar" és ez az udvar a tetves orbánchoz tarztozik !
Mobil123
@Horizont: Nem tudom mit csinálhattak de jót röhögtem ezen:-)))

Oda biztos nem késve érkeztek tutira veheted mert különben a hajasbaba szóvivő akkor magyarázkodhatna a kedves vézérnek.
Mobil123
@zöldszem: Hát pont azért tippelek arra hogy ő a főnöke vagyonvédelmi cégnek. Így lehet azért van kussba.
zöldszem
@Mobil123: ma, 16:51
Vagy, valahol elhagyta az eszét, és azt keresi.
Mobil123
@zöldszem: Ami nem volt azt hiába keresi.
nusika
Ennél kevesebbért is "meghaltak" emberek!
coni
"Az újságírók rosszalkodtak.."

Tarsoly jól viselkedett. Az MNB megállapította, hogy a vezetése alatt a cég 150Mrd fedezetlen kötvényt értékesített, de védő szerint ez kevés, további bizonyítékok szükségesek.
Senara
„Pusztuljatok az anyátokba innen!”és ki kiabált vagy ki lehetett kedves újságírók , mentővel ment tovább , netán rendőrautóval ?
ipan54
reggel óta mit szöszölnek már ?! lehet rosszullett valamelyik?
lampa laz
@zöldszem: az nem hiányozhat neki, mert olyan nem volt neki sosem.
bakegya
@ipan54: tudatják egymással-biztos helyen van a pénz-a Karib szigeteken hogyan, mikor dobják szét!
JAJMÁR
Nem értem, milyen bírósági tárgyalás? Az őrizetbevételről, vagy miről? Más gyanúsított évekig ül, mire a nyomozati szakasz után az ügye bíróságra jut. Mit tárgyalnak ilyen hosszan, kérdés talán, hogy a szökés veszélye fennáll?
Mobil123
@Horizont: Nehéz döntés volt, hogy legyen e társa a cellában.:-))
Mobil123
@Horizont: Pont ezt akartam Tőled kérdezni hát ha tudod, de akkor ezek szerint nem .
JAJMÁR
@Horizont: Pedig a bíróságokban még - szerintem ők keményebb dió, mint az ügyészség - lehet bízni.
Mobil123
@Horizont: Én is így jártam . Nem tudtam már elküldeni a kérdést hogy mi történt. (Nekem nem volt bajom vele )
zöldszem
@Mobil123: @Horizont: Érdekes a mi modink, sokkal trágárabb hsz. vannak pl a Mandineren.
Itt néha becsúszik egy két "csúnya" szó, népcsoport megnevezés.
De, ha az ország miniszterét g...nek lehet nevezni, azt a szóbeli és írott médiában lehet hangoztatni. Akkor a fentebb említett szavakkal, mi lehet a gond?
Kitiltották gondolom 73-at is. Strassnoff Ignác-ot bizton állítom, de hogy Őt miért az nem tudom, és Ő sem. Ahogy írjátok, @tivoli-t is. Biztos, hogy szabad a sajtó, demokrácia van?
karma1
@Mobil123: @Horizont: Sziasztok! Ma reggel nekem is csak egy rovidet uzent, hogy "Na, ma vegleg kitiltottak, de mar nem tudtam neki valaszolni, en is sajnalom, valoban karacsony korul egesz normi volt, de a mult honapban megint megcsipte a hulyelegy, es parszor igencsak megvivtunk egymassal, de 2 napja megint normalis lett,... Vegulis sokkal durvabb hsz-ek bent maradnak, tivoli pedig sohasem volt tragar, ez biztos. Sajnalom, egy szinfolttal kevesebb lett. ...:o(((
karma1
Aha, most jon az a figura, hogy tarsoly a szivehez kap, es kerekesszekben toljak ki a targyaloterembol, es a vedougyvedje azonnal halasztast ker mindenre, targyalasra, bizonyitekok bemutatasara, stb...
Es akkor elkezd nyulni az ugye, mint a retesteszta,...

Vagy talan azert jott a mento, mert hirtelen ongyilkossagot kovetett el tarsoly, mivel rajott, hogy nem maradt egy baratja sem?
Mobil123
@karma1: Mindenkinek vannak jó és rossz napjai , de nem bunkózott le senkit . a véleménye meg mindenkinek meg van mindenről csak szépen kell tálalni.
karma1
@Mobil123: Sajnos, nem tudom, mihez szolhatott hozza, majd visszanezem a tegnap hasznalt oldalaimat, de O valoban nem volt tragar sem az itt kommentelokkel, sem akkor, amikor a cikkhez szolt hozza, bar marcius elejen megmagyarazhatatlanul belemart mindenkibe, akkor helyretettem Ot finoman, es mondta, hogy atmenetileg rossz passzban van, bocsi. Mondtam, semmi baj, csak ne rajtunk toltse ki , attol kezdve normalis lett.
Mobil123
@karma1: Hát azt gondolom hagyni kell azt akin látszik hogy rossz időszakot él meg és inkább segíteni kell ha lehet és engedi.
karma1
@Mobil123: Nem "ugy" latszott rajta, csak visszatert a kb. 1 evvel ezelotti csipkelodos, maceralos stilushoz, amibol egyszer mar kikuraltam, mert szepen hagyta magat le-Nyuszikam-ozni, ezzel mindig elvettem az elet a piszkalodo kedvenek,...:o)))
m.macskosz
@zöldszem: Nem a moderátor tilt ki innen senkit, hanem a gonosz, bosszúálló fidesz fanok jelentgetnek! A modi legfeljebb enged a jelentgetésnek, sokszor, sőt (!) legtöbbször következetlenül és meggondolatlanul. @karma1: Hogy Tivoli miként nyilatkozott és mikor, arra van egy verzióm: itt többen is a skizofrénia tüneteit mutatják. Én például nem tudok kibújni a bőrömből...fura módon egyesek meg igen. :( Az igaz, hogy Tivoli nem adott okot a kitiltásra, amennyire én ismerem, de pl. a maláj tigris is meg tud hasonlani...
bencemacska
@JAJMÁR: ma, 11:15

Sajnos csak az nem mindegy melyik bírói tanácsra szignálják ki! Már vannak "tiszta" holdudvariak.
Tündike ismeri a lehetőségeit!
bencemacska
@Horizont: @Mobil123: Volt valami előzménye?
Én nem vettem észre, hogy törölték valamelyik hozzászólását, de hát nem voltam mindig jelen?
JAJMÁR
@tivoli: Egy törlést sem látok az adatlapon, még a beírást sem, hogy kitiltva! Nem értem, kipróbálom, lehet-e neki írni.
JAJMÁR
Érdekes, ez egy rejtély, de talán a modik megmagyarázzák majd... mi lett a tivolival :)
JAJMÁR
@bencemacska: 12:01 Igaz, és az sem mindegy, hogy milyen nyomozati anyag kerül oda.
bencemacska
@JAJMÁR: ma, 13:38

Jó ügyvéddel a vádat még meg lehet cincálni, ha a bírónak sem tetszik. De a bíróságon már az van amerre a bíró viszi az ügyet.
Legpofátlanabb eset, amikor "nem látja indokoltnak" a vádlott által megjelölt tanú meghallgatását sem!
bencemacska
@Mobil123: ma, 13:48

Köszönöm. Én csak azon csodálkoztam , hogy nem kaptam választ tőle. Én sokat vitatkoztam vele, de mindig udvarias volt, néha kicsit értetlen, de jó vita partner számomra!
feleselek
Persze! A Biró, akkor jött rá, hogy hallgatva a főnökére, a család összes pénzét a jól fialó Questor gondjaira bízta...!
m.macskosz
@bencemacska: ma, 12:13 Engem egyszer úgy tiltottak ki, hogy egyetlen kommentemet sem törölték előzőleg! Se figyelmeztetés, se semmi!
bencemacska
@m.macskosz: ma, 23:06

Csak azt vetted észre, hogy nem tudsz belépni, vagy jött valami üzenet, hogy egy ideig ne is akarj belépni?
m.macskosz
@bencemacska: Nem tudtam belépni, még a fészbukon keresztül sem! Egyszerűen a Propeller, mint olyan, megszűnt létezni számomra. Magyarázat nulla. Akkor nagyon pipa voltam, mert ez olyan, mintha odamennél az újságárushoz, kérnél egy napilapot, erre közölnék, hogy neked nem adok.
bencemacska
@m.macskosz: ma, 23:13

No azt hiszem, mondtam volna olyanokat, ami miatt örökre kizárnak,
Bocs. majd holnap folytatjuk, mert már bevettem az esti gyógyszeremet és rögtön elalszom.

Jó éjt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.