A miniszterelnöknek ott a helye Tapolcán – mondta Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki sajtótájékoztatóján arra a kérdésre, hogy Orbán Viktor részt vesz-e az időközi országgyűlési választási kampányban.

A tárcavezető azt mondta: azért dolgoznak Tapolcán, hogy Lasztovicza Jenő tragikus halála után a választópolgárok bizalmát megőrizzék. "Ha megkapjuk a bizalmat, azt megszolgáljuk, hogyha nem, akkor tiszteletben tartjuk a választások eredményét" – fogalmazott, kőkeményen dolgozó, kiváló jelöltnek nevezve Fenyvesi Zoltánt, aki értékelése szerint alkalmas a közös munkára.

Megjegyezte azt is: a kormány nem tervezi, hogy "akár nyilasokkal, vagy kommunistákkal együtt dolgozna", ezt a választókerületben mindenkinek érdemben mérlegelnie kell.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
" a kormány nem tervezi, hogy akár a nyilasokkal vagy a kommunistákkal együtt dolgozna"
Nevesítse meg azokat a személyeket akikre gondol. A Fideszben mindkét szélsőség tagjai, szép számban megtalálhatók.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
voltam
@zöldszem: Száztagú cigány zenekar :-))
zöldszem
@voltam: Húúú, én is egy cikkben összemostam a degeneráltakat, akarom mondani delegáltakat a 100 tagúval. Egyik olvasótársunk meg is jegyezte, Ő nem mosná össze ezt a társaságot. Én is tisztelem a 100 tagút, de ebben az esetben kicsit össze lehet.
voltam
@zöldszem: Na jó, a Száztagú talán mégsem érdemli. :-))
zöldszem
@voltam: Jó, jó, jó, de van ugye a híres 100 tagú cig..ány zenekar.
Volt egy cig..ány aki 100 tagú kísérettel utazott Kazahsztánba.
Óriási a különbség, de ez abban a cikkben, és most itt a beszélgetésünkben össze mosódhat. Szerintem! Meg azután tudod, van az agyban egy olyan, hogy "na ezt azért csak nem kellene", na... nekem olyan néha nincs!:))))
Dr. Felipe
"Megjegyezte azt is: a kormány nem tervezi, hogy "akár nyilasokkal, vagy kommunistákkal együtt dolgozna", ezt a választókerületben mindenkinek érdemben mérlegelnie kell."

Ezt vehetjük fenyegetésnek elvtársak? Gondolom ha nem a fideSS nyer akkor elzárják a pénzcsapot és csak Felcsút fog épülni. Hát ez eddig is így volt elvtársak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.