A miniszterelnöknek ott a helye Tapolcán – mondta Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki sajtótájékoztatóján arra a kérdésre, hogy Orbán Viktor részt vesz-e az időközi országgyűlési választási kampányban.

A tárcavezető azt mondta: azért dolgoznak Tapolcán, hogy Lasztovicza Jenő tragikus halála után a választópolgárok bizalmát megőrizzék. "Ha megkapjuk a bizalmat, azt megszolgáljuk, hogyha nem, akkor tiszteletben tartjuk a választások eredményét" – fogalmazott, kőkeményen dolgozó, kiváló jelöltnek nevezve Fenyvesi Zoltánt, aki értékelése szerint alkalmas a közös munkára.

Megjegyezte azt is: a kormány nem tervezi, hogy "akár nyilasokkal, vagy kommunistákkal együtt dolgozna", ezt a választókerületben mindenkinek érdemben mérlegelnie kell.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
" a kormány nem tervezi, hogy akár a nyilasokkal vagy a kommunistákkal együtt dolgozna"
Nevesítse meg azokat a személyeket akikre gondol. A Fideszben mindkét szélsőség tagjai, szép számban megtalálhatók.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bundi
az ellenzéki jelölteknek meg azt tanácsolom, hogy ha halott osztrák nyugdíjast látnak mercivel közlekedni az rossz ómen...jobb ha futnak...
wagabund
azt megnézném, hogy Orbán kampányol...aztán ha ennek ellenére a nép nem érti meg, hogy neki csak jót akar, és egy kommunistára szavaz, akkor mi lesz?

...mert ez a hálátlan nép mindenre képes...bezzeg a pénzéért aggódik...meghogy orvosi ellátás, meg munkahely, meg vasárnapi vásárlás, meg a rossebb tudja még mi kellene neki..

tessék a fidesz jelöltre szavazni, aztán jó lesz...

na.
Sziszifusz
" a kormány nem tervezi, hogy akár a nyilasokkal vagy a kommunistákkal együtt dolgozna"
Nevesítse meg azokat a személyeket akikre gondol. A Fideszben mindkét szélsőség tagjai, szép számban megtalálhatók.
Sziszifusz
@Sziszifusz: Na jó a nyilasokból talán kevesebb van a Fideszben, mint a volt kommunistákból.
bundi
@Sziszifusz: én még mindig fenntartom azt a véleményem, hogy vona a viktor kottájából játszik...elvégre a vezér nem hagyja ki azt a ziccert, hogy az ellenzéket is ő hozza létre és háttérben irányítsa...
Bercifiu
Szerintem még az Orsós bandát kell tettre hívni.
Főlökött
Ezzel a hévvel és elgondolással ??? :

www.fidesz.hu/hirek/2015-04-01/legfontosabb-feladatunk-a-kemenyen-dolgozo-emberek-kepviselete/

A szentem - szegényem még nem tud a brókerbotrányról, mikoris a teljes kormány nem állt ki 'a keményen dolgozó emberekért' és azok befektetéseiért ? Azokat a keményen dolgozó embereket a sorsukra hagyva és saját törvénytelen elkövetéseiket védve, kiszállt a buliból úgy, mint aki semmiről sem tud(na), hamvas szűzként ? Ne vicceljünk már...
Narancsködösen, tájékozatlanul ezzen a marhasággal kampányolunk - kampányolnánk ? Vicces a csapat és szánalmas az elképzelése is !
Pálinkafőző Rézüst
Rajtuk kívül nincs (ál)komcsi e hazában. Ezek tényleg skizofrén szökevények...
pbalage
Tud ez még magyarul? Vagy már csak kazahul tolja a jobban teljesítet?
bakegya
A Káli-medencében kár rontania a levegőt -ideje lenne a cölöp-teknősnek is állatok módjára viselkedni-ők ugyanis nem nyilazzák ki se egymást, se a kutyáinkat!DE MÉG CSAKKK NEM IS SZEMETELNEK SE SZÓVAL,SE TETTEKKEL.
miazavalami
Nem tervezi? Persze hogy nem. mert a fidesz demorkáciában csak egypártrendszer van.
bakegya
@Főlökött:valójában megfenyegette a tapolcai-és környéke lakósságát-hogy kiéhezteti-ha nem a fidess képviseletet hozzák ki győztesnek!
Toby
"Ha megkapjuk a bizalmat, azt megszolgáljuk,..."

Köszönjük lézer ! Ezt a "megszolgáljukat" már ismerjük, inkább adakozz a szegényenek, te mocskos patkány !
Főlökött
@bakegya: Sajna ezt a világot éljük :( Ez a 'számunkra' adott demokrácia, unortoxiával fűszerezve, a jelenlegi állapot, de szerintem ez még nem a végleges verziója, csak egy kisérleti - próba verzió :), de mások számára sem az :). Számunkra ezen szó értelmezése-jelentése, kicsit más jelentőséggel bír...mint 1eseknek...
Ezen 1esek már megkostólták a hatalom ízét, mely hatalom megfosztását számukra, az alkalmatlanságuk indoklásaként nevesítve nehezen tudják elviselni, számukra ez feldolgozhatatlan és felfoghatatlan állítás, a többség a fizető emberek, a szolgáltatottak részéről minősítve, saját védekezésük szerint egy blődség - szerintük az egész nemtetszésnyilvánítás:) De csak szerintük az!
Mindíg a fogyasztónak van igaza !!! Mindíg annak van igaza, aki ténylegesen fizeti a költségeket és azok pedig nem azok, akik eddig pampogtak :) ! Ők lennének a szolgáltatók, akiknek a mi kényünkre - kedvünkre - óhajunkra kellene tenykedniük - a MI ÉRDEKÜNKBEN !!! Ez egy örök érvényű megállapítás...főleg a kereskedelemben...és máshol is az !
verőce21
Veszprémnél már leírtam, de most mégegyszer: Egyáltalán nem fontos a fineszeseknek Tapolca sem! (csak úgy tesznek, mintha...)
Desischado
Remélem, az embereknek több eszük lesz annál, hogy higgyenek ennek a hazugnak!
kkalman
L. Simont sem az eszéért szeretnék az emberek, ha egyáltalán szerethető lenne. Orbán meg inkább Kazahsztánban kampányoljon, úgyis ott érzi otthon magát.
karma1
@verőce21: Vilagos! Ezert akar szemelyesen kampanyolni arrafele orban, amikor meg Veszprembe se ment le... Tenyleg, nem lehet neki fontos, ez latszik a fenyegeteseibol is (igaz, a fenyegetesek rejtettek, viszont amit iger, sosem teljesiti, lasd 60 milliardos korhazi tamogatas...Tudod, olyan szegeny sose vo't, hogy igerni ne tudott vo'na...)
bakegya
@Főlökött: -BEVETI MAGÁT...NYILASOK-ÉS KOMMUNISTÁK...csapnak össze Tapolcán,EZZEL ITT éppen ez a cölöp -teknős kampányol-HITELES MONDHATJUK MERT ÖNGÓL-eGYRE NÖVEKVŐ A TANUK TÁBORA,AKIK SE NYILASOK SE KOMMUNISTA CSELEKVŐ KÉPESSÉGGEL INTÉZMÉNYES KERETEK KÖZT MÁR NEM TÉNYKEDHETTEK DE ÉLNI ÉS DOLGOZNI MÉG SZERETNÉNEK EURÓPA KÖZEPÉN ÉS A KÁLI MEDENCÉBEN BÉKÉBEN.
Toby
Tapolca !

- Készülhettek a főgeci "nemzeti" idióta hazugságáradatára !
- Az E-on pedig készítsen egy kis cuki áramszünetet, hadd ordibáljon a tetű !
- lehet dobálni tortaszeletekkel, lejárt cba-s párizsival,...tojással,...
karma1
Egyebkent helyesirasbol egyes: merthogy a mondat helyesen; Orban is beleveti magat a tapolcai kampanyBA , es nem kampanyBAN, hulye firkasz! (De a korrektor is, aki ilyen helyesirassal kiengedi kozlesre az anyagot...)
JAJMÁR
Persze, hogy nem fontos nekik Tapolca, ahogy Veszprém sem, és igen, úgy tesznek mintha fontos lenne a nép, a "kisember", a "nemzet"-et ki ne hagyjam valahogy, - mint ahogy a mi nézőpontunkból fontos lenne, -és úgy tesznek, mintha kormányoznának. Születnek is sorra érdekes törvények :)
JAJMÁR
@karma1: 08:58 Nekem is fura, - sokszor az - a cím, de ha úgy értelmezem, hogy nem "beleveti" magát a kampányba, hanem már egy folyó kampányban egy villanásra beveti magát, akkor nem rossz. :)
karma1
@JAJMÁR: Szerintem mindenkeppen helyhatarozo, valami FELE, valamiBE bekapcsolodni, belefolyni, - akkor a -ba -be ragot hasznaljuk, amikor mar benne van valamiben, akkor a befejezett -ban -ben-t hasznaljuk - legalabbis en igy tanultam kb. 100 eve,... Azota persze valtozott a helyesiras is,...:o)))
karma1
@JAJMÁR: Igen, van ugy is ertelme, ahogy Te irod, de megy mar a kampany? Mikor lesz a szavazas?...:o)))
JAJMÁR
@karma1: 09:27 A lényeg, hogy ezzel a pici mozzanattal nem használ a fidesznek szerintem. A pénzt viszont nagy úr, - főleg mostanában - az ígérgetés, és az ellenpélda emlegetése, -kevés pénz, ha a másik győz- sokat számíthat. Ha viszont ennek ellenére, még így se az ő jelöltjükre szavaznak, egyértelmű vélemény az egész kormányzásról. Akár fontos nekik, akár nem, az országban értik az emberek.
JAJMÁR
@karma1: 9:30 Ha jól tudom,ápr. 12.-én már szavazás lesz..
zöldszem
A Quaestor, a Nav xara a feje tetejükig ér, és a minidiktátor 100 tagú kíséretével bérelt repülőn Kazahsztánba vigyorog, hazug kampányt folytat. A seg...nyalói hazugságokkal próbálják bebizonyítani, hogy a xar, igen is lekvár! Nem érzed úgy, hogy rendkívüli sajtótájékoztatót kellene tartanod??? Félsz, hazudsz!! És még te kérsz az Unio-tól több tiszteletet a magyaroknak? Te! te, xarházi annyit nem érdemelsz, hogy a neveden szólítsunk.
Az vagy aminek Simicska elnevezett!!
Bercifiu
Zolikám! Gondolom anyáddal is így beszélt, te rohadék.
voltam
@zöldszem: Száztagú cigány zenekar :-))
zöldszem
@voltam: Húúú, én is egy cikkben összemostam a degeneráltakat, akarom mondani delegáltakat a 100 tagúval. Egyik olvasótársunk meg is jegyezte, Ő nem mosná össze ezt a társaságot. Én is tisztelem a 100 tagút, de ebben az esetben kicsit össze lehet.
voltam
@zöldszem: Na jó, a Száztagú talán mégsem érdemli. :-))
zöldszem
@voltam: Jó, jó, jó, de van ugye a híres 100 tagú cig..ány zenekar.
Volt egy cig..ány aki 100 tagú kísérettel utazott Kazahsztánba.
Óriási a különbség, de ez abban a cikkben, és most itt a beszélgetésünkben össze mosódhat. Szerintem! Meg azután tudod, van az agyban egy olyan, hogy "na ezt azért csak nem kellene", na... nekem olyan néha nincs!:))))
Dr. Felipe
"Megjegyezte azt is: a kormány nem tervezi, hogy "akár nyilasokkal, vagy kommunistákkal együtt dolgozna", ezt a választókerületben mindenkinek érdemben mérlegelnie kell."

Ezt vehetjük fenyegetésnek elvtársak? Gondolom ha nem a fideSS nyer akkor elzárják a pénzcsapot és csak Felcsút fog épülni. Hát ez eddig is így volt elvtársak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.