Elítélte a kaposvári gyilkosságot a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön, és közölte, ha van összefüggés a dohánybolt külleme – például az eltakart kirakat – és a bűncselekmény között, akkor jogszabály-módosítást kezdeményez.

Lázár János jelezte, hogy a szerdai kormányülésen arra kérték a belügyminisztert, hogy akár különleges rendőri egység bevetésével is találják meg az elkövetőt vagy elkövetőket. A brutális kegyetlenség nem maradhat megtorlatlanul – hangoztatta.

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@zöldszem: Az olajügyek vizsgálata idején Pintér Sándor neve is felmerült. Talán Nógrádi Zsolt vallott róla. Aztán az egészből nem lett semmi. Rendőrök haltak meg, lettek öngyilkosok, de egyetlen fejest sem kaptak el.
Orbánnál tényleg nagyon jól fekszik Pintér:
hvg.hu/itthon/20130921_EgyuttPM_Pinter_Sandor_volt_ceget_Simics
zöldszem
@human: ma, 07:22
Ezek szerint neked is az a meglátásod, "olajozottan" működik.
Tudják ezt mások is, csak nem sokat lehet tenni.
Ebben az országban, ha kiderülne az összes szemétség ami az elmúlt 25 évben volt, a bűnös pénzek vissza kerülnének az állami kasszába., egy "Svájchungary" lehetne.
Az állampolgárok, (kisemberek)annyit tettek, spóroltak, fizettek, dolgoztak kevés pénzért az országnak. Privatizáció, földmutyi, trafikmutyi, az EU-s pénzek, ...nem sorolom Te is tudod, más is tudja. A nagyon pénzes ügyek, 80 évre titkosítva!!! Ha egy üzlet tiszta, miért kell titkosítani???

Most valami ilyenben élünk: scontent-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/15896_352809731592310_1686847564252759712_n.png?oh=c032cf33c3fa6172a86c53759ee995ac&oe=55756774
human
@zöldszem: Szerintem ezek teljesen elhiszik, hogy minden jár nekik amit lenyúltak. Gondolj csak Schmitt Pál kijelentésére: "Ami jár az jár!".
m.macskosz
@Mirabilis: Igen, van: az, hogy három óvodás egymás vállára állva se láthassa,
hogy bent cigit árulnak, mert még rászoknának! :)
zöldszem
@Mirabilis: ma, 14:38
Ezeknek mindenre van magyarázat, maximum, nem stimmel.
Értelmes magyarázat arra sincs, hogy külön dohányboltok legyenek, a sötétítésre pedig végképp semmi.
"Értelmes" magyarázat nélkül viszont tudjuk.:Mutyi!!!
human
@Mirabilis: Hogy a gyerekek ne láthassanak be. De vajon nem lett volna elég akkor felnőtt ember vállmagasságáig eltakarni? Az meg ugye nem gond, hogy otthon a gyerek látja ahogy apa elővesz egy dobozból egy szál valamit és meggyújtja és beszívja a büdöset.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.