Elítélte a kaposvári gyilkosságot a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön, és közölte, ha van összefüggés a dohánybolt külleme – például az eltakart kirakat – és a bűncselekmény között, akkor jogszabály-módosítást kezdeményez.

Lázár János jelezte, hogy a szerdai kormányülésen arra kérték a belügyminisztert, hogy akár különleges rendőri egység bevetésével is találják meg az elkövetőt vagy elkövetőket. A brutális kegyetlenség nem maradhat megtorlatlanul – hangoztatta.

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Boszi27
Addig is amíg ezen rágódnak, azonnali hatállyal le kell tépni a fóliázást.. Nem tudom ki lehetett az értelmi szerzője, de kívánom hogy támadjon fel a lelkiismerete, és soha többé ne hagyja nyugton..
Anna Mária
@Boszi27: Akik ezt kitalálták, azonnal takarodjanak mindenféle döntéshozatal közeléből! Beleértve Lázárt!
Boszi27
@Anna Mária: Minimum ezt kellene, ám mi nem az az ország vagyunk, ahol hogy csak úgy lemondjon valaki.
Toby
Vajon mekkora ész és előrelátás kell ahhoz, hogy a trafikmutyi viharai között is felfedezzék azt a biztonsági " lesötétített "rést, mely miatt már nem egy alkalmazottnak estek neki a "keményen dolgozó kisrablók" ?
Rezsimék ennyire képesek, dugig vannak herevere állásokkal, meg "jelentem, rend van !" amikor már az első napokban( a trafikmutyi nyitányában ) is olvashatóak voltak a lesötétítési kifogások az agyrokkant, elmebeteg ötletekhez kapcsolódóan !
Anna Mária
@Boszi27: El kell érnünk, hogy Magyarország is normális ország legyen.
Nem szabad belenyugodni abba, ami itt folyik.
Most már nagyon sok halálos következménye van az idióták intézkedéseinek!
Tibor43
A " besötétített" gombnyomogatókon kívül mindenki tudta,hogy a sötétített kirakatok vonzzák a betörőket,tolvajokat..
Hellcat
Eső után köpönyeg...Most jöttetek rá mekkora problémát okoz ez amikor már RÖGTÖN utánna jelezték, hogy ez nem igazán előnyös? Itt a szakértő kormányotok kérem szépen...ez bizony az ő lelkükön szárad.
Anna Mária
@Hellcat: És azoknak a trafiktulajdonosoknak a lelkén, akik egy elmebeteg törvényt szó nélkül végrehajtottak. Mindegyik, kivétel nélkül felelős a történtekért!
Hellcat
@Anna Mária: Azért elég sokan voltak akik rögtön jelezték, hogy nem jó ,hogy nem lehet belátni, az eladó szempontjából. Mint láthatod leszarták. A haver tulajnak legyen trafikja a többi nemszámít...az alkalmazott meg is dögölhet a fidesz szerint látod.
Anna Mária
@Hellcat: Nem tudok róla, hogy egyetlen trafiktulajdonos is tiltakozott volna az elsötétítés ellen. Pedig nekik komoly felelősségük van az alkalmazottaik biztonságáért.
Tudom, hogy sokan jelezték: én is szóltam a képviselőnknek. Első gondolatom ugyanis az volt: na, ez nagyon veszélyes dolog!
Hellcat
@Anna Mária: Jah a tulajok leszarták. Ők hátradőltek, hogy nyertek. Az alkalmazottak jelezték, hogy a körülmények nem túl jók. Drága szakértő kormányunkat nem érdekelte ahogyan a tulajdonosokat se nagyon.
Anna Mária
@Hellcat: Hát, így valahogy. Tűrhetetlenek ezek az állapotok.
nyanya001
Csak gondolkodjatok jó sokáig, tököljetek rajta rohadékok, hátha lesz még gyilkosság,
tavaly majd minden napra esett egy egy trafik kirablása !
volvós
Lézerjanika !! Most lehet az öszödi beszédböl idézni:
" Ezt elqrtuk !! Nem kicsit, nagyon !!! " Akkor most
be lehet nyulni a pénztárcádba, és kifizetni az
általatok megszavazott 18-as karikás kupleráj-
kinézetü trafikok fóliás üvegeinek a cseréjét !!
Szerintem van miböl...
Anna Mária
Lézer Jánosnak teljesen igaza van: a brutális kegyetlenség nem maradhat megtorlatlanul.
De nem maradhat megtorlatlanul a törvényalkotók álszent ostobasága sem, mely a fóliázást előírta!
Ilyenkor le kell mondani!
coni
Több tucat trafikrablás után nem elég csak módosítani az előírást, meg kell keresni a felelőst, különben soha nem lesz vége az ötletelésnek.
zoró
Sajnos Lázár Jankó ,hogy nem a Fidesz csőcseléket ölik sorra le:::
1magyar
Mióta ez a lefóliázott trafikok vannak, azóta nem bankrablás van hanem trafikrablás napi szinten.
Feraj49
Hiába a sok és nekünk drága tanácsadójuk,csak ennyire tellett tőlük.Sötét üveg,meg villanyfényben dolgozó trafikosok. Megkérdeztek volna egy paraszt bácsit,az is megmondta volna,hogy a " sötétség gonoszságot szül" . Sajnos tapasztaljuk ! Úgy a politikában,mint az élet számos területén.
justhpeter
Ne tegyünk úgy, mintha nem tudnánk, hogy Magyarországon semmilyen elfogadhatatlan dolognak nincs következménye. A trafikon az elsötétítés annak a szimbóluma, hogy a trafikmutyihoz semmi közünk. Tetszik, vagy nem tetszik ez van. Miért kellene ezért Lézer Janinak lemondani ? Pontosan azért kellett a trafikmutyi. Az nem öncélú dolog, abból lesz a pártfinanszírozás. Miért mondhatta a Vezér, hogy már nincs szükség Simicskára ? Mert már van más, amiből lejmolni tud a párt. ha még nem fáradtunk el, ott a földmutyi, amit szintén nem kell nekünk átlátni. Mondhatunk amit akarunk, de a kaszinómutyi haszna sem az egészségügyet fogja gazdagítani.
Csak tájékoztatásul: dolgozó népünk, a keményen dolgozó kisemberek erre szavaztak.
zöldszem
scontent-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/10408997_1639211079631729_2220610397891757714_n.jpg?oh=13f41e2de714325fb296073c5d8e69db&oe=55E5FB77

Végül is a kocsmába belehet a gyereket vinni, bent nem lehet ugyan cigizni, de kint az udvaron szívhatja apu, vagy anyu. A trafik még résnyire sem lehet nyitva a nyári hőségben. Nem számít a kocsma tárva nyitva. Hogy ezek a törvény alkotók, hogy szoktak, vagy nem szoktak a cigire rá, mikor úton- útfélen árulták???
Anna Mária
@justhpeter: Véget kell vetni a következménynélküliségnek egyszer s mindenkorra, mert egyébként hamarosan búcsút mondhatunk európai mivoltunknak, amit kicsit sem találok viccesnek.
Szerintem a kitartóan csákányozó törpikék éppen hogy nem erre a bandára szavaztak, a fideszdnp-re szavazók nagyobbik része a számító ügyeskedők és a teljes reménytelenségben vergődők közül került ki.
Desischado
Eleve a trafikmutyit sem kellett volna megcsinálni, nem kellett volna a csillagos egekbe emelni a cigi árát, és nem kellettek volna ezek az agyament intézkedések! A lány haláláért - nyugodjék szegényke békében - ők is felelősek! lézer jankó fácánok réme ne adja itt az ártatlan jófiút!
len in black
lázár egy nem hívő zsidó, ebből kifolyólag az erkölcsi érzékelése a nullához közelít!
lázár lelő, megöl őzeket, megbasz kurvákat, vagyis leszar mindent, ami számít.
lázár családja?
Ha van, nem lennék a helyükben.
lázár erkölcsileg egy fos
eszegfu
Most nem azt kell vizsgálni: van összefüggés a lefóliázás és a gyilkosság között! Nehogy már "hatástanulmányokat" irassanak! Önálló képviselői inditvánnyal -- mint ahogy sok mást is! -- 24 óra alatt megszavazni a fóliák levételét! Ez ugyan nem változtatja meg a már megtörténeteket, de a jövőbeni büncseleményeket megnehezitené...
sentinel216
Ez a gyilkosság a város közepén történt. Mit szóljanak azok a trafikos alkalmazottak, akiket elzavartak a nagy áruházak közeléből és a parkolók végében állították fel a bódéjukat? Nyáron 30 fokban bementem egy ilyen "konténerbe". Volt odabent 40 fok is. Nyitva hagytam az ajtót, hogy levegő jöjjön be, de a kislány megkért csukjam be, mert a főnök erre járkál kocsival és elbocsájtja, ha nyitva az ajtó. Lázárt és bandáját kellene beültetni egy ilyen "szaunába"!
1magyar
Nem tudja valaki ki találta ki a trafikok fóliázását? Mert annak már börtönben lenne a helye!
Szándékosan teszik ki az alkalmazottakat a lemészárlásnak és ezt valaki törvénybe alkotta?
Levendula
Külföldi vendégeink voltak. Amikor meglátták az első "nemzeti cigiboltot", azt hitték, hogy kupleráj... Amikor többet láttak, akkor is azt hitték, hogy kuplerájok. Hiába bizonygattuk, hogy koporsószögeket lehet ott vásárolni, nem hitték el. Bementek megnézni, és meggyőződtek, hogy valóban úgy van,ahogy mondtuk nekik.
F_Viktor
@Desischado: Írod:
"A lány haláláért - nyugodjék szegényke békében - ők is felelősek!"

A János IS felelős!
Mert miért van szükség a beláthatatlanságra?
Az egész trafik mutyi melletti érv a kormány részéről az ifjúság védelme volt.
Ki vitte véghez a trafik mutyit a kormány felé? Igen, a hazug mosolyú János!
Ki írta meg a trafiktörvényt? Mint kiderült, a János haverja, a hódmezővásárhelyi székhelyű Continental-csoportot vezető Sánta János számítógépén íródott az egész törvény.!
Kinek van az országban a legtöbb (~ 500 darab!) trafikja? Igen, a trafik mutyi kitalálójának, Sánta Jánosnak!
index.hu/gazdasag/2013/04/24/santa/
hvg.hu/gazdasag/20130620_500_trafik_egyetlen_kezben_trafikmutyi

Visszatérve első gondolatomhoz, a trafik mutyit az ifjúság védelmével magyarázták, s pöttöm agyukkal csak ezt a beláthatatlanságot sikerült kitalálniuk amivel próbálták igazolni hazugságukat.
Tehát szerencsétlen kaposvári lány haláláért elsősorban Lézer Jani, Sánta János, s a fityeszes gombnyomogatók a felelősek!
m.macskosz
@zöldszem: tegnap 21,51
„A fideszes Heintz Tamás a korábban általa kezdeményezett a nemdohányzók védelméről szóló törvény szigorítására utalva azt mondta, amikor végre van egy törvény, amit büszkén tarthatunk Európa elé, nem érti, hogy képesek egy ilyen álindokkal előállni.”

www.civishir.hu/kozelet/nem-buncselekmeny-a-bagozas-toroljek-el-az-adot/0621194927
Lusta vagyok előkotorni, de dr.Heintz Tamás kb. egy év múlva, hogy bevezették a törvényt, bevallotta, hogy nem sikerült LESZOKNIA A DOHÁNYZÁSRÓL.
Tehát: ezeknek mindegy, hogy milyen törvényt hoznak, szavaznak meg, pont leszarják az emberek véleményét, lelkiismeretük egy gramm sincs.
1magyar
Még azok is bűnösek akik ezt a törvényt megszavazták. Szexshopnak még csak megértem, de dohányt titkosítani??? Bárhol láthat cigit a gyerek.
zöldszem
@F_Viktor: ma, 18:55
..." az ifjúság védelmével magyarázták..."
Másik cikknél már írtam:Régen, amikor az élelmiszer boltban is lehetett cigit venni, én sosem hallottam, hogy egy kisgyerek cigiér üvöltött volna!! Annál inkább csokiért. Ezek az álszent, görény törvényhozók, azért szoktak rá a cigire, mert a legtöbb helyen árulták? És az, aki nem szokott rá a cigire, az vajon miért is???
zöldszem
@m.macskosz: Upsz téged is beakartalak válasz gombozni F_Viktornál!
Ott van a válaszom neked is.
feleselek
Javaslatom: minden Népnemzeti dohánybolt mellé állitsanak Nemzeti bohócsipkás rendőröket!
F_Viktor
@zöldszem: Persze, hogy a gyerekből nem azért lesz dohányos ifjonc, mert látja a kasszánál a dohányterméket, hanem azért, mert otthon látja dohányozni szüleit.
De valamivel meg kellett magyarázni a dohány mutyit, ennyire tellett a két Jánosnak.

Előző hozzászólásom végéről lemaradt, hogy a felsorolt vétkeseknek kívánom, a kaposvári lány halála miatt keményen bűnhődjenek meg!
zöldszem
@F_Viktor: ma, 20:37
...hanem azért, mert otthon látja dohányozni szüleit..."
Ez nem minden esetben így van. Nekem a szüleim soha nem dohányoztak, szédült koromba én is cigiztem.(hú de rég volt). Unokatesómék soha, még csak rá sem gyújtottak egy szálra sem, pedig keresztapám láncdohányos volt. Persze azt nem vitatom, hamarabb válik valaki dohányossá, ha dohányzók között él. Persze, hogy mutyi! Szerintem a pia sokkal veszélyesebb. Na látod azt nem próbáltam, igaz hogy apum 80 éves, de még soha nem láttam részegen, még enyhén illumináltan sem
KERKA
@zöldszem: Neked nem tünt fel, hogy már jó ideje nem hallunk semmit Pintér Sanyáról? nekem ugyan nem hiányzik a ragyás képe, de mint belügyminisztert, hónapok óta nem láttam-nem hallottam nyilatkozni. Ezek a gyilkossági ügyek rá is tartoznak szerintem.
F_Viktor
@zöldszem: Igazad van, félreérthetően fogalmaztam. A dohányzó szülők gyerekei nagyobb százalékban válnak dohányossá, mint a nem dohányzó szülők gyerekei.
De nagyon jó példát hoztál, én sem láttam soha olyat, hogy a gyerek a cigiért hisztizett volna a boltban.
zöldszem
@KERKA: 20:56
Itt a propi pont tegnap volt róla szó. Igaz nem a "munkája" miatt!
propeller.hu/itthon/3094420-bizarr-agyonphotoshoppoltak-pinter-sandort-foto#add-comment
Lehet szépítésszetti műtéten volt.Ránc felvarrás, he...e vasalás...:)))
Komolyra fordítva.
Orbán valamiért nagyon tart Pintértől. Valamit amit nem tudhat a nép, az Isten adta nép.
Azt csinál amit akar, stabil helye van a kormányban, csak a kaszás tudja elvinni. Le nem váltja. Amíg Orbán van, addig Pintér is lesz.
KERKA
@zöldszem: Köszi megnéztem a linket. Hát agyon van shoppolva a kép, a büdös életben nem volt ilyen simabőrű. Most is csak a zsarumagazinnak adott nyilatkozatot, de mint belügyminisztert már régen hallottam.
Mindennel egyetértek amit írtál.
KERKA
@F_Viktor: Régen a kasszánál cigit, cotont, meg rágót lehetett kapni.Mi büdös kölkei vettük a rágót, meg a kotont. A cigi az első hányás után nem kellett többé. A cotonnnal meg szórakoztunk, hogy mennyi vizet lehet beleönteni. A rágó persze a randihoz kellett.:))
kkalman
Az igazi változás az lenne, ha visszavonnák a trafiktörvényt, utána meg az egész kormány lemondana. Ez utóbbi a nagyon kívánatos.
F_Viktor
@zöldszem: Írod:
"Orbán valamiért nagyon tart Pintértől."

Igen. Pintér az egyetlen miniszter, aki mindkét Orbán kormányban végig posztján maradt, s jelenleg a 3. Orbán kormányban is még mindig belügyminiszter.
Sőt, 2010-ben Pintér Orbánnál bejelentkezett a belügyminiszteri tálcára.
F_Viktor
@kkalman: Nekem fordítva is megfelelne, a kormány-maffia menne, majd a régi trafikosok jönnének vissza a mutyisok helyett.
Desischado
@F_Viktor: Kedves barátom, tökéletesen igazad van, elsősorban én is rájuk gondoltam, azért írtam többes számot.
F_Viktor
@Desischado: Tudom mire gondoltál, én csak nevesítettem a bűnősöket.
zöldszem
@F_Viktor: tegnap, 22:42
Én, arra gondolok, hogy minden olyan "olajozottan" működik, ha Pintér a belügyér.
Azok az fránya, első milliók?!
human
Lázár, az egész trafik mutyi a te felelősséged kezdve azzal, hogy haverod cégével készítetted elő és már meg is halt valaki a rendszered miatt. Pedig előre szólt a trafik károsultak képviselője, hogy az eltakart üzlet a rablók célpontja lesz. Előre szóltak, nem utólag.
human
@zöldszem: Az olajügyek vizsgálata idején Pintér Sándor neve is felmerült. Talán Nógrádi Zsolt vallott róla. Aztán az egészből nem lett semmi. Rendőrök haltak meg, lettek öngyilkosok, de egyetlen fejest sem kaptak el.
Orbánnál tényleg nagyon jól fekszik Pintér:
hvg.hu/itthon/20130921_EgyuttPM_Pinter_Sandor_volt_ceget_Simics
zöldszem
@human: ma, 07:22
Ezek szerint neked is az a meglátásod, "olajozottan" működik.
Tudják ezt mások is, csak nem sokat lehet tenni.
Ebben az országban, ha kiderülne az összes szemétség ami az elmúlt 25 évben volt, a bűnös pénzek vissza kerülnének az állami kasszába., egy "Svájchungary" lehetne.
Az állampolgárok, (kisemberek)annyit tettek, spóroltak, fizettek, dolgoztak kevés pénzért az országnak. Privatizáció, földmutyi, trafikmutyi, az EU-s pénzek, ...nem sorolom Te is tudod, más is tudja. A nagyon pénzes ügyek, 80 évre titkosítva!!! Ha egy üzlet tiszta, miért kell titkosítani???

Most valami ilyenben élünk: scontent-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/15896_352809731592310_1686847564252759712_n.png?oh=c032cf33c3fa6172a86c53759ee995ac&oe=55756774
human
@zöldszem: Szerintem ezek teljesen elhiszik, hogy minden jár nekik amit lenyúltak. Gondolj csak Schmitt Pál kijelentésére: "Ami jár az jár!".
m.macskosz
@Mirabilis: Igen, van: az, hogy három óvodás egymás vállára állva se láthassa,
hogy bent cigit árulnak, mert még rászoknának! :)
zöldszem
@Mirabilis: ma, 14:38
Ezeknek mindenre van magyarázat, maximum, nem stimmel.
Értelmes magyarázat arra sincs, hogy külön dohányboltok legyenek, a sötétítésre pedig végképp semmi.
"Értelmes" magyarázat nélkül viszont tudjuk.:Mutyi!!!
human
@Mirabilis: Hogy a gyerekek ne láthassanak be. De vajon nem lett volna elég akkor felnőtt ember vállmagasságáig eltakarni? Az meg ugye nem gond, hogy otthon a gyerek látja ahogy apa elővesz egy dobozból egy szál valamit és meggyújtja és beszívja a büdöset.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.