Az Old Dohányfüstmentes Egyesület a kaposvári gyilkosság után is kiáll a trafikok elsötétítése mellett.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Gondolom, öregebbek lehetnek ezek a nemdohányzó majmok, mint a "fóliás törvény"!!!
Meséljétek már el, hogy ti hogy a jó... -ba nem szoktatok rá a cigire, mikor úton-útfélen árulhatták. Ti láttátok valaha is, hogy az élelmiszerboltban, a gyerekek ott üvöltöttek a pénztárnál a cigiért??? Hülyék!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Anna Mária
Hihetetlen, mennyi a hülye az országban!
Hellcat
@Anna Mária: Őket kéne sötétben dolgoztatni ha annyira védik.
zöldszem
Gondolom, öregebbek lehetnek ezek a nemdohányzó majmok, mint a "fóliás törvény"!!!
Meséljétek már el, hogy ti hogy a jó... -ba nem szoktatok rá a cigire, mikor úton-útfélen árulhatták. Ti láttátok valaha is, hogy az élelmiszerboltban, a gyerekek ott üvöltöttek a pénztárnál a cigiért??? Hülyék!!!
m.macskosz
„51 dohánybolt rablásból 23 esetben megtalálta a rendőrség a rablót."
"...a rablás büntetése 5-től 10 év fegyházbüntetés, az emberölésé tíz évtől húsz évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztés! „Fólia ide fólia oda ennél jobb elrettentést kívánni sem lehet!”" No, akkor küldjétek oda a gyerekeiteket, unokáitokat eladónak, mocskos alakok! Majd meglátjuk, hogy áll a szátok széle, ha minden második felderítetlen haláleset vagy rablás őket érinti majd! Undorító mocskos hozzáállás ez is, ráadásul szemenszedett hazugság: "...minden 15 percben meghal egy magyar állampolgár a dohányzás miatt, ami több mint 2 milliárd forint kiadást jelent a magyar adófizetőknek."
Aki a dohányzásnak köszönheti a halálát, az egy fillérjébe sem kerül az adófizetőknek, ti barmok! Aki az autók kipufogógázától hal meg, az mennyibe kerül az adófizetőknek?!
dömdödöm
Az nagy baj hogy ezek okosabbnak és különlegesnek érzik magukat ,közben azt gondolják Európa
és minden kontinens hülye . :-((((((((((((
Sziszifusz
Ezek degenerált idióták. (Vagy nagyon is rafináltak és megy a terelés ezerrel)
Aki nem lát be a dohány boltba az nem szokik rá a cigarettára ? Illetve aki rászokott az azért történt mert régen belátott a dohányboltba, vagy látta az üzletekben a cigarettás dobozokat ?
És mi van azokkal akik arra járva a kocsmák környékén látja a csoportokban dohányzó vendégeket, vagy otthon a dohányzó családtagokat ? Ott nincs dohányzásra csábító körülmény ?
eszegfu
A fólia nélküli üzleteket is kirabolják -- közlik a nagytudásuak. Mondjanak az utóbbi időből akár 1 példát is!
soljanka
@eszegfu: Betenni őket közmunkás bérért trafikba dolgozni. De jószívű leszek: minimálbérért.
És ez az egyesület még számít az adózók 1%-ára is...
eszegfu
@soljanka: Semmit sem tudok hozzátenni! Az utolsó mondatod még nem is jutott eszembe...
m.macskosz
@eszegfu: @soljanka: Nem vagyok egy nagy matekos, kérlek Benneteket, segítsetek kiszámolni: ha 15 percenként (a dohányzás miatt) meghal egy-egy állampolgár, hány év múlva lesz az ország lakossága nulla, ha most 9,5 millió körüli a népesség?
eszegfu
@m.macskosz: Jelentem 271,12 év mulva lesz M.o. lakossága nulla.
Yeromos
@eszegfu: Abban az eseteben ha közben egy gyermek sem születik, ja és nem számolunk a szökőévekkel.
Toby
Na wazze...már minden idióta "cukiságra" törekszik, ki a faxom ez az Old Agymentes Karámszökevény csürhe ?
m.macskosz
@eszegfu: Köszönöm szépen, de még maradt egy kis gondom:
nem csak a cigi miatt halnak meg az emberek, hanem egyéb halálokok miatt is, például szívinfarktusban, agyvérzéssel, balesetben, öngyilkossággal, gyilkosság áldozataként,
sőt viszonylag gyakran természetes halállal is. Akkor kb.100 év múlva nem lesz magyar Magyarországon, hiszen a jelenlegi szülő/nemzőképes korosztály komoly mértékben kivándorolt ill.folyamatosan hagyja el az országot, tehát a születések száma csaknem a nullával lesz egyenlő. Már vissza is szívtam, amit írtam, hisz születnek gyerekek most is, de...! :(
kkalman
Ezek agyhalottak, vagy csak színezik magukat? Voltak trafikok 2013 előtt is, fólia nélkül. Mégsem volt minden napos a trafikrablás. Nekik kellene a lesötétített üzletben dolgozni, és csak átélni a fólia miatt egy-két rablást.
karma1
@eszegfu: 11.01-re, Na, ez akkor egy mindent elsopro erv: mashova is betornek, nem csak a lefoliazottba,... Pont olyan erv ez, mint amikor a Pistiket megpofozza az apukaja azert, mert focival berugta az ablakot, mire a Pistike azzal ervel, hogy "De a Jozsika is ugyanugy berugta az ablakot, meg a Lacika is huzogatta a macska farkat..."
Az nem vigasz, hogy mashol is vannak betoresek, PEDIG ott nincsenek is befoliazva az ablakok...
eszegfu
@Yeromos: 18:14 Természetesen, ahogy születnek gyermekek, ugy ez a 271 év még több lesz.
m.macskosz
@eszegfu: Igen, születnek gyermekek, de elenyésző számú lesz közülük szőke hajú és kék szemű.
eszegfu
@m.macskosz: 23:24 Ha feltételezem, hogy nem mennek külföldre az "aktiv" felnőttek, akkor is csökken M.o. lakossainak a száma. Hiába nőtt csekély mértékben a születések száma, sajnos a halálozások száma még mindig meghaladja ezt. A statisztikák szerint (nem is a betegségekben, balesetekben elhunytak számának emelkedése) a lakosság elöregedett. Én még ugy tanultam, hogy hazánk lakosainak száma 10 mill., ez már mára valóban csak 9,5 mill. körül van.
verum
Én nem dohányzom, de ellenzem az elsötétítést.
A világon nincs még egy ilyen marha intézkedés. Meg talán ország sem, ahol ezt elfogadják és meg is fogadják.
A TV-ben nem sötétül el a képernyő, amikor a valóságsók mennek, de egy kis boltnak le lehessen kirakata, ahol sok mást is árulnak, mint dohányt?
Nyilvánvaló, hogy alkalom szüli a tolvajt, minél kevésbé van szem előtt egy bolt, annál inkább veszélyes.
eszegfu
@karma1: 23:49 Én is ezt gondolom. Mondjuk nem teszem a lábtörlő alá a lakás kulcsát, vagyis minden tőlem telhetőt megteszek, hogy megnehezitsem a betörő dolgát. A fóliázás esetében pedig inkább megkönnyitem, szinte tálcán kinálom a lehetőséget.
m.macskosz
@eszegfu: Az utolsó népszámlálási adatok 9,8 millióról szólnak, de alsó hangon is 500ezer, de valószínűsíthető, hogy egy millió ember a következő népszámláláskor már nem nálunk kerül be a statisztikába, sajnos. A társadalom öregszik, de nem csak nálunk, egész Európában, ha jól tudom.
karma1
En nem dohanyzom, sem senki a csaladombol, de azert (talan eppen ezert) nem is ugatok bele mas ember eletebe. Ha utalnam a szexet, nem jarnek minden nap a kuplerajhoz lekopkodni a lanyokat,... Mindenki tisztelje a massagot, es fogadja el a tenyt, hogy nem vagyunk egyformak,...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.