Eleni Tsakopoulos Kounalakis volt amerikai nagykövet a budapesti éveit feldolgozó könyvet adott ki, ebből szedett ki néhány részletet a Nol.hu.

Az egyik ilyen volt az azeri baltás gyilkos elengedése. A nagykövet asszony Martonyi Jánost művelt, igazi atlantistának tartotta, aki fölött átnyúlt a „sarmos pr-os", Szijjártó Péter. Tsakopoulos Kounalakis időszakának legnagyobb külpolitikai válsága, az azeri baltás gyilkos szabadon bocsátása is Szijjártó nevéhez fűződik, Martonyi János külügyminiszter nem is tudhatott róla – olvasható a lap összefoglalójában.

Azt is írja, hogy az Orbán-kormány az áldozat szerepét sulykolta a magyar népbe, ennek hangsúlyozására kiemelt szerepet kapott Trianon, a német megszállás, a kommunizmus terrorja, a jelenben pedig a nyugati hatalmak befolyása.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
@bencemacska: Szíjjártóról - indián nevén Hosszú Lóf@sz - még az is kiderülhet, hogy a giccses héderbe is besegítettek az azeri bűntársak ! Nem csodálkoznék, mert ott, ahol cimbiknek úgy osztogatják a diplomata útlevelet, mint középkorban a búcsúleveleket, bármi megtörténhet !
A baj ott van, hogy mindezt büntetlenül !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verum
Szijjártó semmit nem tehet a gazdája tudta és engedélye nélkül.
m.macskosz
@coni: Nem értek hozzá, de mitől volt olyan fergetegesen jó külügyér Martonyi?
Hellcat
Én szembe megyek most az EU val és támogatom a fideszt! Hozzák csak vissza a halálbüntetést! Másként, hogyan lógathanánk fel az ilyen semmirekellő megélhetési fideszes patkányokat?
Vizual
@világlátó: Potemkin, mint az "Elveszett part"-ban. (P.Howard) Az azeri meg gyanítom nem államérdek volt. Miért lett volna az. A gengszterek üzlete. Diktátorok egymás közt.
nemjoezigy
@Hellcat: - Én szembe megyek most az EU val és támogatom a fideszt! Hozzák csak vissza a halálbüntetést! Másként, hogyan lógathanánk fel az ilyen semmirekellő megélhetési fideszes patkányokat?
1. - A fidesz rablóbanda is csak bizonyított gyilkosság esetében hozná vissza a halálbüntetést
2. - Azért összelehet hozni sok halálesetet a fideszkdnp rablóbanda tevékenységével.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.