Mészáros Lőrinc esetében gond nélkül hosszabbították meg a pályázat nélkül birtokába került földjeire szóló szerződéseket – tudta meg a Blikk.

A Nemzeti Földalapkezelő Szervezet (NFA) tájékoztatása szerint a Mészáros érdekeltségébe tartozó céggel november 4-én kötöttek megbízási szerződést egy évre a Székesfehérvár külterületén fekvő összesen 5 hektárnyi területre.

Mészáros Lőrincék korábban az állami földpályázatokon sem jártak rosszul. Fejér megyében több mint 800 hektárnyi földet nyertek el a helyi gazdák elől, Simicska cégei pedig mind a 61 birtokukat bukták.

Mészáros Lőrinc egy hete vetélytárs nélkül vitt el egy nettó 10 milliárdos megbízást gáterősítésre Békés megyében, miközben Simicskáék már hónapok óta nem nyertek semmit, noha korábban ahol csak elindultak, azt elvitték.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Azért a mészáros nem a saját eszétől tart ott, ahol tart, a Simicskának pedig van némi sütnivalója! És ha jobban belegondolunk a Simicska nélkül a fidesz most nem tartana ott ahol van és arra is kíváncsi vagyok, hogy nélküle hol fogja végezni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sentinel216
Egyre mélyebbre süllyed a köpcös kun és bandája. Egy elsőosztályú, éles eszű gazembert, mint simicska, lecseréli a falusi gázszerelőre. Olyan médiumokban kezdi osztani az észt - echo tv -, ahol egy kimondottan uszító szaniszló f. tolja az okosságokat. Van még lejjebb?
Toby
A földekre adott unós támogatás megy az új robánc hírharangoknak !
Hofipisti
Azért azt ne feledjétek, hogy Lajos a ruszkik csókolgatása miatt rágott be eredetileg gyerekkori haverjára, s ő nyilván tudja, hogy ezek a puszik mit hoztak a konyhára a Kisputyinnak. Ugyanakkor én Lajosnak elhiszem, hogy nem ez a lóvé, hanem az "orosz szál" az, ami miatt Lajos kiakadt, mert neki az elrettentőbb, mint amennyire a pénz gyógyír lenne.
Desischado
@karma1: Hinnye, ezek szerint nem vagyok hülye, mert pontosan ezt gondolom én is! Ahogy orbánt lehet ismerni, nyomban megtoroltavolna, hacsak simicskának nem volna a tarsolyában adu ellene! Sokat tud,ezért hallgat a csuti rém! De az is biztos, hogy simicska nem hülye, és szerintem is csak azért nem borította még ki a bilit, mert ő is bukna. Viszont neki van esze, és nyilván van valami terve arra, hogy mit tegyen. szerintem az alkalmas pillanatra vár, és gondolom, addig készíti elő a terepet, hogy neki ne legyen semmi baja, ha mégis borítja a bilit!
De azért a másik lehetőség is adott, amit Január vázolt fel. Félek, hogy ez a reális, de azért én mégis az első verziót akarom elhinni! ami mészárost illeti, megéri neki orbánnal tartani, olyan apróságokkal, mint a becsület, gerincesség, tolerancia, nem foglalkozik! Undorító egy lény ő is, annyi szent! De a lajos is, mert javarészt neki köszönhető a fidesz és orbán "felemelkedése"! Zsák meg a foltja!
mate03
@Január: Tévedsz barátom! Simicska csak a párt kasszába adott pénzt!Mészáros Viktorral fele-fele arányban részesül az ebül szerzett vagyonból!
Rumcájsz
Nyugalom... Kialakulóban van a polgári Magyarország!
25 éve várunk rá, de ma Vitya megmondta a frnkót...

Majd ha a kecske legel a sírján,,,,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.