Nemrégiben maga Orbán Viktor engedte meg Bayer Zsoltnak, hogy 50 percen át alákérdezzen az Echo TV-n újraindult Mélymagyar című műsorában. A miniszterelnök után múlt pénteken az ország második számú embere, Semjén Zsolt kapta a lehetőséget, hogy a tévéképernyőn bratyizgasson régi cimborájával.

Az interjú komolyságát jól jelzi az, ahogy Bayer felkonferálta a KDNP elnökét:

Ma esti vendégem egykori osztály- és padtársam a Szilágyi Erzsébet Gimnáziumban, egyben barátom, nem mellesleg Magyarország miniszterelnök-helyettese, Semjén Zsolt!

Vagy az is, ahogy a végén elköszönt tőle:

Köszönöm, hogy itt voltál, Zsolt, jó volt veled beszélgetni!

Az interjú – pontosabban baráti, joviális cseverészés – egymás kölcsönös hátba veregetésén kívül nem sok másról szólt. Igaz, meg tudhattuk belőle például, hogy a katolikus egyházat "zsigeri antikrisztianizmus" (!) miatt támadják bizonyos politikai erők, amelyek a "szabad kőműves, jakobinus, bolsevik-libertiniánus gyökérzetből és hagyományból indultak" (!) vagy hogy igazából a multik is örülnek a vasárnapi zárva tartásnak.

Végezetül íme egy rövid részlet, amely tökéletes ízelítőt ad az interjú hangulatából. Semjént Bayer a kedvenc időtöltéséről, a vadászatról is kérdezte, amelyre a miniszterelnök helyettese többek közt ezt felelte nagy átéléssel:

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Nagy gondban lehet, akinek el kell dönteni melyik ember undorítóbb.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jancsipapa
Ezt a "zsigeri"-t úgy látom nagyon szereti használni . Nála a vadászat sem hobbi vagy szenvedély ,nyilatkozta egyszer ,hanem zsigeri késztetés ...
Captain Blood
Istenem ez az annó " Főzz egy jó erős kávét Zsolti!" hova jutott... és vele az ország is...
Desischado
Gyűlölöm a vadászatot, de ha ezt a lényt kéne levadászni, erőt vennék magamon, és az elsők között jelentkeznék vadásznak! Ocsmány két féreg, annyi szent!
mate03
@Desischado: Mond miért lett ismét hányingerem?
Desischado
@mate03: Nem tudom, én is megkérdezhetném ugyanezt! Talán azért, mert bennünket nem tanítottak meg ilyen aljasnak lenni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.