Lánczi Tamás, a Századvég vezető elemzője lesz a Nagy-Britanniában alapított Danube Business Consulting Ltd. politikai tanácsadócég ügyvezetője a napigazdaság.hu információi szerint. A céget Arthur J. Finkelstein amerikai kampányguru és Habony Árpád alapította – derítette ki tegnap az RTL Klub.

A napigazdasag.hu csütörtöki cikke szerint az új ügyvezető megtiszteltetésnek tartja, hogy együtt dolgozhat Arthur J. Finkelsteinnel, a politikai tanácsadó szakma egyik kiemelt szereplőjével.

Habony Árpád és Arthur J. Finkelstein is megerősítette a hírt.

Az amerikai és magyar szakemberekből álló cég fő profilja a politikai tanácsadás lesz, az alapítók a világ számos országából számítanak megrendelésekre – írta a portál.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
solidedge
Nekem meggyőződésem, hogy ez a londoni új cég Orbán tanácsadó testülete lesz. Így Habonyt sem tudják támadni, mert kikerül a látókörből. A Századvég vezető, Habony és az amerikai gyülöletlampány képviselőjének együttléte semmi jóval nem kecsegtet. A Fidesz uralom újabb csapásokra készül.
justhpeter
Nem lenne egyszerűbb Orbánt is bevenni a bandába és teleportálni Londonba ? Sokan megnyugodnánk itthon. S ha az angolok belemennének, hogy vihet magával még egy embert, hát Isten neki, viheti a Fletót is.
gibgab
Korábban arról írtam, hogy Orbánt irányítják. Ezt most is fenntartom. Az egyik, úgy tűnik Finkelstein. Lánczi és Habony csak mellékszereplők. Orbánnak kínos lenne, ha egyértelműen kiderülne, hogy őt, a legrátartibb magyart, a legmagyarkodóbb magyart, a magyar büszkeségre folyamatosan építő országmentőt egy amerikai Amerikából irányítja. Ezért lett olyan ideges, amikor az újságírók rákérdeztek Habonyra. Ez a cégalapítás lehet egyfajta Habony-mentés és tusolás.
gibgab
Korábban ezt írtam:
"Nem hiszek Habony-mesékben. Azt viszont hiszem, hogy Orbánnak valakik diktálnak, és ebben valamilyen szerepe van Habonynak. Ő látható, akik mögötte állnak, azok nem."
Lassan tisztul a kép?!
Anna Mária
@justhpeter: No, ehhez azért a londoni magyaroknak lenne egy-két szavuk! :)
Anna Mária
@gibgab: Orbánt nem irányítja senki. Régóta tudható, hogy Finkelstein, a negatív kampányok nagy szakértője, a szakadatlan libsizés feltalálója Orbánnak dolgozik.
Attól még semmi nem fog változni, hogy alapítottak egy céget. Mindegyik ugyanazt fogja csinálni, mint eddig.
gibgab
@Anna Mária: Tudom, hogy ez az általános vélemény. Méltányolom is, de én nem így gondolom. Azt, hogy Orbánnak dolgozik sokféleképpen lehet értelmezni.
pbalage
Szerintem ebben a pillanatban lett vége Európának, ha nem kezdődik meg részükről a gyökérség-ellenes szabadságharc.
Anna Mária
@gibgab: Finkelstein Orbán személyes tanácsadója már nagyon régóta. A "titokzatos" Habony pedig a lótifuti. Ő sugdossa Orbán fülibe Finkelstein tanácsait és a Századvégnek kiadja Finkelstein ukázait. Nem Habony az agy, Lánczi sem az. Most nyilván azt üzente Ámerikából a vén csataló, hogy na, gyerekek, ebből a Gucci táskás cirkuszból elég, nem tesz jót nektek, csinálunk egy céget és ettől lenyugszanak a magyarok. Így is lesz, a Habony-témát mindenki elfelejti.
Az persze lehet, hogy Finkelstein nagyobb hatást gyakorol Orbánra, mint ahogy Orbán azt szeretné, vagy képzeli. De ez mindegy is, a felelősség Orbáné, a költségek pedig a magyar adófizetőké.
mekkelek
Szerintem a "magyar modell"-t fogják árulni mint politikai tanásadó cég. Választások minden európai országban vannak, és a politikusok/politikai pártok körében nem nehéz megtalálni azt a réteget amelyiknek ez a másikra gátlástalanul szart dobáló, magukat fényezô, választókat teljesen hülyének nézô, megvezetô, megosztó stb. módszerre vevôk lesznek. Referenciának ott a két egymásutáni 2/3, és a birka magyar nép amelyik bárgyún nézi amint a szemét is kilopják, gyermekeinek jövôjét tönkreteszik.
A gond azzal lesz, ha az adott ország népe kevésbé lesz birka mint a magyar és a kedves megrendelôik a lámpavason fogják végezni...
gibgab
@Anna Mária: Tökéletesen egyetértünk! :)
Anna Mária
@mekkelek: Igen, Finkelstein specialitása a negatív, mocskolódó kampány. Még Nixon mellett kezdte az ipart. Dolgozik mindenfelé, Kelet-Európától Izraelig.
Orbánnal remekül egymásra találtak, a gátlástalanság mindkettejük alaptulajdonsága.
Valószínű, hogy Orbánék a hatalmuk megtartása érdekében úgy igyekeznek gyengíteni az Uniót, hogy a környező posztszocialista országokban is megvetik a lábukat a cégükkel és megpróbálják eladni a Finkelstein-féle árut.
Meglátjuk, mire mennek vele.
Anna Mária
@gibgab: Habony is Finkelstein találmánya, mint "titokzatos zseni", hisz Orbán nyilván nem szívesen verné nagydobra, hogy egy New York-i homoszexuális zsidó az első számú tanácsadója, aki többek között homofób kampányt is szervezett. Finkelstein viszonylag gyakran jár Magyarországra, ilyenkor szokott Orbán teljesen eltűnni.
Ez az egész ocsmány cirkusz hatalmas pénzekbe kerül a magyar adófizetőknek, ők maguk perkálják ki a saját tönkretételük, morális süllyedésük árát.
gibgab
@Anna Mária: Megy a hazudozás: www.hir24.hu/belfold/2015/05/15/orban-elismerte-finkelsteint/
Apropó, Lázár...! Csak nincs valami köze a londoni luxusutazásnak-ami ugye államtitok-Finkelsteinhhez?
gibgab
@Anna Mária: Most már igen.:) Kösz! Megerősített abban, amire ráéreztem.
Anna Mária
@gibgab: Vad történet, és sajnos az ellenzék nem tud vele mit kezdeni, egy szava sincs az egészhez. Ezek az Orbánék meg mennek, mint kés a vajban.
gibgab
Nem is értem, hogy eddig se, de most se bolygatják meg ezt a szerintem elég ütős témát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.