Ismét a jelenlegi belügyminisztert, Pintér Sándort támadta Portik Tamás az Aranykéz utcai robbantás csütörtöki tárgyalásán.-írja a pestisrácok.hu.

Forrás: hirpress.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Kinek volt eddig is csöppnyi kétsége affelől hogy a sintérsanya is az olajszőkítésből lett milliárdos???Ő a legnagyobb keresztapa a maffiózók között!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
Vajh miért nem akarta a propi, hogy e cikk ide felkerüljön???
lópicigáspár
@Pálinkafőző Rézüst: Gondolom azért, mert nem akart régóta köztudott dolgokat ismételgetni.
Pálinkafőző Rézüst
@lópicigáspár: az ismétlés a tudás Anyja...:) Bejön a cikk? Olvastad?
Pálinkafőző Rézüst
@lópicigáspár: nem engedett a rendszer több idézetet megjeleníteni, így rövidnek ítélte meg a hírt, és nem engedte be ide. Ezért írtam be sokszor a linket...Így már teccett a gazdinak...:))))
lópicigáspár
@Pálinkafőző Rézüst: Bejön persze. Lehet a szolgáltatód fosik és blokkol néha-néha. Sok új nem volt benne, mert anno volt szerencsém belepillantani a nyomozati anyagba (nem a rendőségibe). Roppant durva dolgok voltak benne és mind elsimították!!
dr. prédikátor
Kinek volt eddig is csöppnyi kétsége affelől hogy a sintérsanya is az olajszőkítésből lett milliárdos???Ő a legnagyobb keresztapa a maffiózók között!!!
Pálinkafőző Rézüst
@lópicigáspár: remélhetőleg nem végleg...Talpuk alatt fütyölni fog még a szél...
Mobil123
Csodálkozom hogy még él ez a Portik , de lehet hogy nem sokáig.
Pálinkafőző Rézüst
@Mobil123: ha így folytatja, kap egy vírusos tüdőgyulladást nagy hirtelen...
Mobil123
@Pálinkafőző Rézüst: Szerintem is.( azért kíváncsi vagyok van e valami bizonyítéka ?? )
papa.49
@Pálinkafőző Rézüst: Esetleg felakasztja magát a cellában...
papa.49
@nyanya001: Érdekes dolgok derülnek itt ki...
soljanka
Persze, hogy benne volt. Boross Péter belügyérsége és miniszterelnöksége alatt ő volt az országos rendőrfőkapitány.
Mikor is kezdődött az olajozás???
Mindenki megúszta. Ha nem lettek volna benne szocialista meg szdsz-es politikusok, akkor persze lehetett volna tenni valamit még ott frissiben, az mdf kormány bukása után.
De csak megöngyilkolt rendőrök voltak.
Az biztos, hogy Boross és Pintér lehettek a legnagyobb kedvezményezettek.
Azért érdekelne, vajon ki a titokgazda.
jancsipapa
1990 óta szinte minden jelentős büntetőügyben felmerült a neve ,vagy ténylegesen rá vallottak .És 1990 óta MINDEN !!! kormány alatt jelentős pozíciót tölt be ...
JAJMÁR
Simán kiderítik, hogy megzakkant a Portik, de a vádlott hazudhat is, tanú kellene.
lópicigáspár
@nyanya001: Hidd el, annyi bizonyíték volt, hogy sok is, de mit sem értek ellenük!
soljanka
@jancsipapa: Hát persze, hiszen ő, mint főolajér tudta/tudja, hogy kik vannak benne.
És mivel az egész politikai paletta benne volt, így ő azt csinál, amit akar.
Ha egyszer elárulná, hogy mit tud G. Orbánról, én mindent meg tudnék bocsátani neki.
Mert Habony és Pintér komoly terhelő adatokkal kell, hogy rendelkezzenek.
Manhattan
Maffiózó a belügyminiszterünk! Szép kis ország... :(
nemjoezigy
Érdekes írás: civilhetes.net/belfold/portik-habonyon-keresztul-szabta-meg-milyen-iranyba-menjen-a-fidesz.
Akkor ez is kapcsolatban áll(hat) a kormány kezdeményezte olajos ügy felülvizsgálatával. CSAK AZ AZ ÉRDEKES, HOGY pintér fele kell majd jelentenie a fullajtárnak: figyelo.hu/cikkek/419372-leporoljak-az-alvilagi-leszamolas-aktait
Egyébként tanuk nem fognak előkerülni, itt csak a NAV MEGFELELŐ NYILVÁNTARTÁSA SEGÍTHET! Ebben hátráltató az antali kormány és a rendszerváltásban vezetőként résztvevők legnagyobb hibája, hogy nem készíttettek KÖTELEZŐEN mindenkivel vagyonbevallást.
A kisembert ez nem zavarta volna, de az akkor lett és a mostani újgazdagoknak ez nagyon ártalmas lett volna!
Ezért persze az Országnak ez előnyére vállt volna!
Azóta se csinálta meg a mindenkori uralkodó bagázs és az ellenzék sem akarta, mert az ő anyagi érdekei is sérültek volna!
TEHÁT MOST EGY BECSÜLETES NAVOS ELLENŐRZÉS TUDNÁ CSAK FELDERÍTENI A VAGYONOSODÁS EREDETÉT, AMIT UTÁNA A RENDŐRSÉG? BEFEJEZHETNE.
De ezt nagyon kétlem az eddigi tapasztalataim alapján!!!
Vizual
Szerintem ha már ennyien mondják talán lehet valóságalapja. Viszont ha nincs bizonyíték vagy marhaság amit mondanak rá, vagy megrekedtek valahol, ha egyáltalán valaki gyűjt adatot arra az emberre aki vezetője a nyilt és titkos szerveknek. Talán onnan kellene kezdeni, hogy a viszonylag független Nemzetbiztonsági HIvatalt miért szüntték meg, osztották széjjel. Aztán meg kellene nézni, hogy a rendőri vezetök közül kik vannak a stábjában a Belügyben akik az elmúlt években is vezetők voltak a Belügyminisztériumban. Ugyanis véleményem szerint nem a köztörvényes bűnözök akik ebben az ügyben az értelmi szerzők lehetnek. Hiszen látjuk mert nyilvános, hogy a Conti Car és hasonló örző védők is vezetői, tulajdonosai volt rendőrök. Talán ott kellene kezdeni, hogy Pintér hogyan ejtőernyözőtt be a rendszerváltást követően a Belügybe Főkapitányként majd a miniszteri székbe. Azt tudjuk, hogy a szervezett bűnözés vezetői szervezői már a 80 években már szem előtt voltak és keményen betörtek, raboltak. Most meg az akkor eljáró rendőrök és a bűnözök mintha egy csapatban dolgoznának. Miért ? Emlékszünk amikor Pintér az ügetőre rohant előbb mint hogy bejelentették volna a merényletet Lakatos ellen, vagy ért ki előbb mint a helyszínre iparkodó készültség.. Hibázott. Ismerjük mert sokat olvastunk arról, hogy Pintér hogyan gyűrte maga alá a biztonsági cégeket és szerezte meg a munkákat. Egy fogadásról, mintha alibit keresett volna. Emlékszünk Lasz Györgyre aki fiatalon halt meg, betegen. Talán Pintér előhírnöke volt a Mészáros Lőrinc féle FIDESZES pénzcsináló akciónak. Szerintem Pintér környezetében kellene először körülnézni. Mondjuk a Belügyben is. De ki tenné meg ? Nincs olyan szervezet már Magyarországon és ember sincs mert látjuk, kicsinálták azt aki befordult a vélt helyes irányba. Ott kellene folytatni. És talán ez a magyarázata annak, hogy szeretnének kifarolni az Eu.-l mert ott talán sokat tudnak. A mostani eljárásokkal pedig kisöprik azokat akik még ártani tudnak.
pistapapa
Nekem nem mondott ez a hír semmi újat. Bennem már régen összeállt a Pintér puzzle.Hogy miért lehet mégis belügyminiszter? Mert Ő tud legtöbbet a "módszerváltás" szereplőinek korrupt dolgairól.
pistapapa
Talán a JOBBIK volna a megoldás az ügyre.
Toby
Kérem tisztelettel !

Akik személyi bizonyítékokat szolgáltathattak volna pintérKÉM elleni eljárás megindításához - azok halottak, vagy egyéb ügyekben sitten vannak, illetve külföldön !
A személyi bizonytékon túl megkívánt, hogy némi-nemű egyéb más bizonyíték is meglégyen és ezek összhangban legyenek a személyi bizonyítékokkal !
Egy Rendőrtiszti Főiskolát, majd jogi egyetemet végzett országos rendőrfőkapitány, egyben az ungarische Cosa Nostra elismert szereplője ne tudná, hogyan épül fel a bizonyítás, mit kell eltakarni vagy eltakarítani ?
PintérKÉM is a saját lábán áll...az ósdi Wartburg 353-.assal együtt, amelyet örökölt !
Istenem, többre nem fussa...bár néhai Nógrádi László halálát is az okozhatta, hogy valamikor megtanították beszélni, 25 - és 50 milliókat tartalmazó diplomatatáskák átadásáról - "Sanyi bácsinak" , aki eközben egy ország rendőrfőkapitánya !

Orbánc - a geci ! - hogyan gazdagodott ? Csak kérdezem...

@pistapapa: ma, 08:38 !

Ebben azért egyáltalán nem vagyok biztos, mert akik taktikai okokból időlegesen felhagynak a bevagonírozással, a zsidózással ( "még egyszer mondom" - taktikai okokból !) azok más aljaságra is képesek és amikor beleülnek a hatalomba, akkor már mindenről lekéstünk !
Mostmár ne kísérletezzünk - a qrwahétszentségit !
pistapapa
@Toby: Miféle bevagonírozásról firkálsz? 70-80 éve lehet,hogy történt ilyesmi először Németországban,de annak megvoltak a kiváltó okai.Pl. az egyik befogadott kisebbség hatalombitorlási törekvése. Magyarországon ma hasonló helyzet van,bevagonírozási szándék nélkül.
Toby
@pistapapa: Aki csak a barikád.hu-n és a kuruc.infon szocializálódik, annak ennyi is elég, amennyit te tudsz erről a kédésről ! Elvégre nem nácikat ítéltek el Nürnbergben, hanem "befogadott hatalombitorási törekvésűeket" !
Vagy ezt is másként ismered ?
human
"Nógrádi Zsolt az RTL Klub Akták című műsorában összefüggésbe hozott az olajmaffiával két újabb politikust: Boross Péter volt miniszterelnököt és Pető Ivánt, az SZDSZ egyik vezetőjét. Nógrádi állítja: látta, amikor Pintér Sándor belügyminisztert megvesztegették. A lefizetett rendőrök a pénzért cserébe vigyáztak az olajszőkítők telepeire. Az [origo] oldalán elolvashatja az RTL Nógrádival készített interjúját."
Forrás: www.origo.hu/itthon/20000730nogradi.html
pistapapa
@Toby: Kik ítélkeztek? A befogadottak,a hatalombitorlók.
Toby
@pistapapa: Ja, amerikaiak, britek, franciák, oroszok ! Ezek közül melyek voltak a "befogadott hatalombitorlók" ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.