Elképesztő közleményben állt ki a CÖF-CÖKA Orbán Viktor mellett a tegnapi EP-vita kapcsán. Többek közt arról írtak: Magyarország és a magyar miniszterelnök nem elszigetelt, legfeljebb elszigetelni akarják őt és Magyarországot a "hazánk érdekeivel ellentétesen megnyilvánuló" magyar EP-képviselők.

Úgy vélik, a keddi strasbourgi vitában a legelszomorítóbb az, hogy a megszólalók döntő többsége olyan magyar politikai szereplő volt, aki az uniós színteret próbálta felhasználni "elapadt támogatottságának kompenzálására". Szerintük ebből a szempontból legmélyebbre a korábbi szocialista parlamenti alelnök, Ujhelyi István süllyedt, aki a menekültügyben tartandó nemzeti konzultációt a goebbelsi náci propagandával állította párhuzamba, de Nidermüller Péter DK-s EP-képviselőt ostorozták, amiért Orbán elszigetelődéséről beszélt.

Kijelenthető, hogy az említett EP képviselő Urak átlépték a Rubikont és erkölcsileg persona non grata-vá váltak civilek sokasága számára. A CÖF/CÖKA határozottan elhatárolódik a magyar ellenzéki EP-képviselők liberálfasizmushoz közelítő, szégyenteljes megnyilvánulásaitól és elvárja az őket delegáló pártok vezetőitől, hogy kövessék meg Magyarország miniszterelnökét és a magyar embereket

- fűzték hozzá.

Végezetül nem titkoltan csalódással vettük tudomásul, hogy Martin Schulz Úr nem tett eleget azon kérésünknek, hogy nyílt levelünket a plenáris ülésen felolvassa. Ezzel egyértelművé vált, hogy a szociáldemokrata politikus a magyar balliberális mikropártok kottájából játszik, és így már az sem meglepő, hogy az Európai Parlament is falaz a kérdésekkel teli Gyurcsány megbízásnak és az Európai Bizottság átláthatatlan pályázati gyakorlatának

- zárták közleményüket.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
@Freewolf: Ja értem. Akár 50 ezren is jönnének, csak most nincs rá szükség. Aha. Én meg járhatnék Lamborghinivel is munkába, de nem látom szükségét, mert közel van :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Tényleg paródia már ez a CÖF, azóta tartom ezt, amióta tudom, mi mozgatta ezt a "tömeget", a nevezetes békemeneteken. A vezetőjük pályafutását emiatt nem is kell részletezni. El lesznek ők is majd feledve, mint a polgári köröcskék, meg az elmaradozó lengyel támogatóik! Hogy mit nem okoz egy oroszos férfibarátság, ölelés ebben a mozgalomban! Sebaj túl leszünk az ilyen Csiziken, akár a rájuk pazarolt adóforinjaink emlékén, és túl lesz rajtuk a mozgalom megalkotója is, amikor behajítja az avítt kellétára lomjai közé, és újat kreál a túléléséért.
julius68
Hú basszus, nagyon nehéz röhögve gépelni!
mate03
@Freewolf: És akkor mi lesz?Ki fogsz Cöfögni az utcára!?Ettől aztán Európa összeszarja magát!Néz végig a CÖF vezetőségét! Nem találsz mást mint volt kommunistákat és munkásőröket!Büszke lehetsz rájuk! Ezt az országot Orbán, és szeretett pártja árulta el !Olan ember aki azzal dicsekszik hogy Ő zavarta ki az Oroszokat az országból,ami már eleve hazugság!Az hogy teheti meg,hogy több generációra,eladósítja az országot az Oroszoknak! Eladta a hazáját! HAZAÁRULÓ!
papa.49
@Alcsuti: Most sikerült bejött, el is mentettem, jobb, rosszabb időkre...
evacica
Még nem fáradt el ezeknek a CÖF bandának a nyelve? Amennyi zagyvaságot össze tudnak hordani, normális embernek már fáj.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.