Elképesztő közleményben állt ki a CÖF-CÖKA Orbán Viktor mellett a tegnapi EP-vita kapcsán. Többek közt arról írtak: Magyarország és a magyar miniszterelnök nem elszigetelt, legfeljebb elszigetelni akarják őt és Magyarországot a "hazánk érdekeivel ellentétesen megnyilvánuló" magyar EP-képviselők.

Úgy vélik, a keddi strasbourgi vitában a legelszomorítóbb az, hogy a megszólalók döntő többsége olyan magyar politikai szereplő volt, aki az uniós színteret próbálta felhasználni "elapadt támogatottságának kompenzálására". Szerintük ebből a szempontból legmélyebbre a korábbi szocialista parlamenti alelnök, Ujhelyi István süllyedt, aki a menekültügyben tartandó nemzeti konzultációt a goebbelsi náci propagandával állította párhuzamba, de Nidermüller Péter DK-s EP-képviselőt ostorozták, amiért Orbán elszigetelődéséről beszélt.

Kijelenthető, hogy az említett EP képviselő Urak átlépték a Rubikont és erkölcsileg persona non grata-vá váltak civilek sokasága számára. A CÖF/CÖKA határozottan elhatárolódik a magyar ellenzéki EP-képviselők liberálfasizmushoz közelítő, szégyenteljes megnyilvánulásaitól és elvárja az őket delegáló pártok vezetőitől, hogy kövessék meg Magyarország miniszterelnökét és a magyar embereket

- fűzték hozzá.

Végezetül nem titkoltan csalódással vettük tudomásul, hogy Martin Schulz Úr nem tett eleget azon kérésünknek, hogy nyílt levelünket a plenáris ülésen felolvassa. Ezzel egyértelművé vált, hogy a szociáldemokrata politikus a magyar balliberális mikropártok kottájából játszik, és így már az sem meglepő, hogy az Európai Parlament is falaz a kérdésekkel teli Gyurcsány megbízásnak és az Európai Bizottság átláthatatlan pályázati gyakorlatának

- zárták közleményüket.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
@Freewolf: Ja értem. Akár 50 ezren is jönnének, csak most nincs rá szükség. Aha. Én meg járhatnék Lamborghinivel is munkába, de nem látom szükségét, mert közel van :)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Freewolf
Mit tegyek hozzá? Kristály tisztán látják a helyzetet!
Újhelyi és Nidermüller az ország szégyene! Ez már nettó hazaárulás!
human
@Freewolf: Miért nem csinálnak egy újabb "Nem leszünk gyarmat!" menetet? Pedig loptak hozzá elég pénzt a kormány közeliek. Ja, hogy a pénzen kívül ember is kell egy menethez? Rájöttek az emberek, hogy a fidesz számára az polgári értékek csak politikai árucikkek.
Freewolf
@human: Lehet, rosszul tudom, de még mindig a Fidesz vezet. A majd kétmillió szavazóból csak eljönne ötvenezer! Ez nem "liberális" megmozdulás lenne, ötven fővel! Egyszerűen nem érzik szükségét a Fideszen belül, ezért nincs felvonulás. A libszoc oldal pedig a legmélyebb gödörben van. Ne hivatkozzon az emberek véleményére, mert jelenleg a kutya sem támogatja őket! És ez így helyes!
human
@Freewolf: Ja értem. Akár 50 ezren is jönnének, csak most nincs rá szükség. Aha. Én meg járhatnék Lamborghinivel is munkába, de nem látom szükségét, mert közel van :)
Freewolf
@human: Ha az EU sokáig szarakodik, lesz itt felvonulás!
Hellcat
Ennyi ökörséget összehordani akkor se tudnék ha nagyon akarnám.
@Freewolf: Sokat fizet a CÖF/Fidesz, hogy itt kommentelgess? Vagy annyira elvakult vagy, hogy ingyen is nyalod a qrbán seggét?
Sziszifusz
@Freewolf: 10:47
... és akkor mi változik ?
Szerintem a CÖF csak egy "gittegylet" ami arra is jó, hogy a Fidesz disznóságairól terelje a figyelmet. Vezetősége az MSZMP-ből átnyergelt kaméleon színezetű, hajlékony gerincű, bábokból áll.
Ezek nem a magyar nép érdekeit szolgálják, hanem Orbán Viktor és bandájának a hűséges
kiszolgálói. Tehetségük, a lakosság Fideszes érdekeknek megfelelő, agymosásban mutatkozik meg.
Az ilyen típusúemberek 1944. ben élenjárói voltak a nyilaskeresztes párt, majd 1956 után büszke, "véresszájú", munkásőrök lettek. Személyesen ismertem ilyeneket !
Freewolf
Igen jó képességű kommentelők vagytok, de egyetlen tényt figyelmen kívül hagytok! A Fidesz és Orbán vezet! A libsifasi politikus banda pedig a vinnyogásig és a morgásig jutott el, támogatóik pedig, mint itt is látjuk, egy maréknyi szavazó!
Kérlek, támogassátok védenceiteket ezután is, Orbán nem fog reszketni! A hőbörgéstől nem változnak a tények!
volvós
Örök dörgölözö k...g dörmögö cöf-röfögö ökrök !

Van miért fossatok a Gyurcsány név hallatán !!!
Nyugi, eljön az idötök, kommcsikák !!
JAJMÁR
@Freewolf: 11:26 Már régen megbukott ez a kormány - előttem és sok más előtt is és minden téren - azért van még ott, mert időnként feltartja a táblát, hogy "ő vezet" és hogy "demokratikusan" . Az ellenfelek pedig valóban azok, - és egyébként ők is megbuktak - így hagyják Ez most a mi országunk.
A cöföt nem akarom jellemezni.
Senara
Értelmét keresném a megszólalásukra . Orbánnak beszóltak , de semmi nem változik , retorzióval nem fenyegették , uniós suska is jövöget .Valamiről nagyon elakarják terelni a figyelmet . Mikropártozás kezdődik (?) akiket felruház akkora hatalommal , hogy még az EU is ugrik a szavukra :-)))
Alcsuti
Csizmadia CÖFikés László mutatványa az idióta leveleivel.

i.giphy.com/BbA2xn4phKE9O.gif
solidedge
A CÖF újra felvonulást szervez. Létszámuk megcsappant de nagyon igérik, hogy részt vesznek mind a hárman.
papa.49
@Sziszifusz: ,,Kaméleon színezetű, hajlékony gerincű,, senkik, hát szerintem nagyon óvatosan fogalmaztad meg, ezek a xarzsákok, a '90 előtti társadalom haszonlesői voltak, most csupán annyi történt, hogy megtörölték a mocskos pofájukat, és most a fütyisznek nyalnak ugyanolyan buzgón, mint régebben tették az mszmp. vel!!!
Ezekben ,,gerinc,, hát a csigában előbb találsz gerincet mint ezekben a xarzsákokban!!!
Hellcat
@Freewolf: Szar lehet hülyének lenni. Gondolom ha netán hatalomváltás történik akkor meg jó szavazó módjára őket támogatod igaz? Mind1 neked csak a győztes oldalon legyél mi?
Freewolf
A kedves személyeskedő betegek most azonnal vegyék be a gyógyszereiket!
Az ápolók!
:-DDDDD
Satyala
"Végezetül nem titkoltan csalódással vettük tudomásul, hogy Martin Schulz Úr nem tett eleget azon kérésünknek, hogy nyílt levelünket a plenáris ülésen felolvassa. Ezzel egyértelművé vált, hogy a szociáldemokrata politikus a magyar balliberális mikropártok kottájából játszik, és így már az sem meglepő, hogy az Európai Parlament is falaz a kérdésekkel teli Gyurcsány megbízásnak és az Európai Bizottság átláthatatlan pályázati gyakorlatának"
Minden mondat egy kincs!
"Végezetül nem titkoltan csalódással vettük tudomásul, hogy Martin Schulz Úr nem tett eleget azon kérésünknek, hogy nyílt levelünket a plenáris ülésen felolvassa."
Ez nem a humorfesztivál, Cöfösök! Az összes képviselő fetrengett volna a röhögéstől, ha felolvassa ahogy megfenyegetitek az EU-t!
"Ezzel egyértelművé vált, hogy a szociáldemokrata politikus a magyar balliberális mikropártok kottájából játszik,"
Sírok! :) Gyurcsány Gordon nem lesz? Ezek a mikropártok nagyon befolyásosak! Az egész világ az ő kottájukból játszik! Az USA, az Unió, mindenki, aki kritizálni meri Orbán király agymenéseit...
"így már az sem meglepő, hogy az Európai Parlament is falaz a kérdésekkel teli Gyurcsány megbízásnak"
Ja! Kérdések voltak! Meglettek válaszolva! Az hogy ti továbbra is mondjátok a betanult mondókát, az legfeljebb a maradék narancsködösök táborban tartására lehetne jó, de hát az állami agymosó TV-t már senki sem nézi, úgy hogy ők is kopnak szépen!
"az Európai Bizottság átláthatatlan pályázati gyakorlatának"
Mondja ezt egy civil szervezet, amelyik egy olyan kormányt támogat, amelynek az átláthatósága legfeljebb egy 80-as évekbeli Afrikai fejlődő országéhoz hasonlítható!
Egy olyan civil szervezet, amelyik nem hajlandó elszámolni a bevételeivel, és hogy honnan kapta, de kötelezné az összes többi civil szervezetet, hogy ők viszont számoljanak el! Persze az igazi civilek, ezt eddig is megtették, csak a CÖF nem akar elszámolni egyedül... :)
Freewolf
@Satyala: Schulz egyáltalán tud olvasni? :-)
Jankó123
A magyar balliberális mikropártok zsebre tették az egész EP-t, erre ti még ott tartotok, hogy csak levelezgettek, nyilatkozgattok.
Nosza, hamar egy birkamenetet!
De keményet ám, mint a jégverés, és a molinóra felírni a szlogent
"NEM LESZÜNK HARMAT"!!!

Ui. És vigyetek magatokkal még, egy embert!
:-)))
Gonoszgólya
@Freewolf: " Ez már nettó hazaárulás!"
Hogy mi is a hazaárulás, és kik követik el, annak talán fuss neki mégegyszer te kis szarosnyelvű fideszgeci / lajos után szabadon / !!
Aki Én
Egészen siralmas ez az önjelölt ,,műcivil" társaság. És megint a civil többség nevében pofáznak.
Freewolf
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
adrenalink
"A magyar miniszterelnök nem elszigetelt" lnkább leszigetelt. Semmilyen kritika nem rázza meg!:-)
Gonoszgólya
@Freewolf: " Nem érdekel a nyomorod! :-)"
Hát ez az bazmeg hogy minket se a tied, mégis itt vonyítasz már mióta!
"Szóval libsifasiéknál ez a szöveg a trendi?"
Aztán miből szűrted te seggarc hogy én az volnék?
Freewolf
@Gonoszgólya: Azzal, hogy a kommentelőt, aki mellesleg nem is szólt hozzád, megugatod válasz helyett, tipikus liberálfasiszta hozzáállás, ami a lelki nyomorékok sajátja! Ennyi, ha már olyan kíváncsi voltál! :-)
Dr. Felipe
@Freewolf: Na látod ebben tényleg igazad van. Ezeket a cöfös munkásőr faszokat tényleg fallal kellene körbekeríteni.
Freewolf
@Dr. Felipe: Nem kedveled őket! Oké! Tudomásul vettem!
volvós
@Freewolf: 12:17
Te meg a hosszú CICIT !!!
volvós
@Alcsuti: na mégegyszer...nem jött át...
Clavigo
@Alcsuti: :) n:) :) :) Nagyon tuti...:) :)
Clavigo
Ez a Csizmaszár kinek a nevében pofázik ???
Toby
"... Martin Schulz Úr nem tett eleget azon kérésünknek, hogy nyílt levelünket a plenáris ülésen felolvassa. "

Martin Shulz Úr nem az Ideg - és Elmeklinika szóvivője ! Ennyi !
papa.49
@Alcsuti: Marha jó kép csak nem a hazugovics gyakorolja a saját xaros szájába húgyozást???
papa.49
@volvós: Nekem se pedig még nézegetni akartam a majmot!!!
Pálinkafőző Rézüst
Nem a kádéjempé a mikropárt, cöfiröfi??? He?? Olyan mikróka, hogy még szavazni sem lehetett rá önállóan...Balga cöfiröfi, ideszartatok, az sem okés, de hogy még topogtok is benne...
Lackó50
Ezek a CÖF-nél hülyébbek, mint gondoltam. Eddig se volt nagy véleményem róluk, de hogy Martin Shulz Úrtól számon kérjék, hogy az agyament levelüket nem olvasta fel' ... Inkább örülhetnének, hogy volt olyan rendes és nem csinált komplett hülyét belőlük az egész EP előtt.Azt meg, hogy melyik mikropártról beszél, azt nem tudom, mert az utóbbi időben pont ők azok, akik a legtöbb szavazót elvesztették. Ha lenne a képviselőknél visszahívásra lehetőség (amitől úgy félnek, mint az ördög a tömjén füsttől) akkor már alig volna képviselőjük a parlamentben. AZ is nagyon fájó pont, hogy az Altus képbe került és így kideríthet egy-két disznóságot, aztán nem a nagy fellendülésről, hanem a folyamatos lecsúszásról írna jelentést. "Kijelenthető, hogy az említett EP képviselő Urak átlépték a Rubikont és erkölcsileg persona non grata-vá váltak civilek sokasága számára." Civilek sokasága??? Ezek tényleg azt hiszik, hogy az ország 80%-a melletük van??? Holnap én is bejelenthetem ezen az alapon, hogy az ország lakossága engem támogat. Ki meri ezt megkérdőjelezni?? Akinek nem tetszik, az aljas fasiszta hazaáruló. Ha a következő választáson nem a FIDESZ nyer, akkor hova fognak bújni? Vagy teljes mellbedobással az új kormány mellé állnak? Obamát nem akarják megfenyegetni? Ha nem fogad szót, akkor majd a CÖF lebombázza Washingtont. Elvégre ők a civileket képviselik. Lassan már az egész világon. Világ Civiljei Egyesüljetek (a CÖF zászlaja alatt)
Desischado
Na, a röfi banda már megint ossza az észt!
nezelodo
Tényleg paródia már ez a CÖF, azóta tartom ezt, amióta tudom, mi mozgatta ezt a "tömeget", a nevezetes békemeneteken. A vezetőjük pályafutását emiatt nem is kell részletezni. El lesznek ők is majd feledve, mint a polgári köröcskék, meg az elmaradozó lengyel támogatóik! Hogy mit nem okoz egy oroszos férfibarátság, ölelés ebben a mozgalomban! Sebaj túl leszünk az ilyen Csiziken, akár a rájuk pazarolt adóforinjaink emlékén, és túl lesz rajtuk a mozgalom megalkotója is, amikor behajítja az avítt kellétára lomjai közé, és újat kreál a túléléséért.
julius68
Hú basszus, nagyon nehéz röhögve gépelni!
mate03
@Freewolf: És akkor mi lesz?Ki fogsz Cöfögni az utcára!?Ettől aztán Európa összeszarja magát!Néz végig a CÖF vezetőségét! Nem találsz mást mint volt kommunistákat és munkásőröket!Büszke lehetsz rájuk! Ezt az országot Orbán, és szeretett pártja árulta el !Olan ember aki azzal dicsekszik hogy Ő zavarta ki az Oroszokat az országból,ami már eleve hazugság!Az hogy teheti meg,hogy több generációra,eladósítja az országot az Oroszoknak! Eladta a hazáját! HAZAÁRULÓ!
papa.49
@Alcsuti: Most sikerült bejött, el is mentettem, jobb, rosszabb időkre...
evacica
Még nem fáradt el ezeknek a CÖF bandának a nyelve? Amennyi zagyvaságot össze tudnak hordani, normális embernek már fáj.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.