Pásztor István szerint jó ötlet a zöldhatár elkerítése, de Szerbia csak akkor könnyebbülhet meg, ha a szerb bejövő oldalon is megakadályozzák a határátlépést.

A Vajdasági Magyar Szövetség (VMSZ) elnöke üdvözölte Szijjártó Péter bejelentését, miszerint a kormány utasította Pintér Sándort a magyar határzár előkészítésére, melyet egy négy méter magas kerítéssel oldanak meg.

A Vajdasági Magyar Szövetség elnöke Szerbiában is alkalmazná a vasfüggönyt

Bolgár határ AFP PHOTO / DIMITAR DILKOFF

Pásztor István szerint, ha ellehetetlenítik, hogy a menekültek a magyar-szerb zöldhatáron át jussanak az Európai Unió területére, akkor azzal sokat segítenek Szerbiának is, hiszen más útvonal után kell nézniük a menekülteknek. Viszont valódi megoldást csak az jelentene, ha már Szerbiába sem léphetnének be a migránsok, hiszen jelenleg is több ezer illegális bevándorló tartózkodik az országban. Pásztor István támogatja a szerb kormány bevándorlást megfékező törekvéseit, továbbá hozzátette, hogy a Szerbiában tartózkodó illegális bevándorlókat is ki kell toloncolni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
@36: Szerintem is megépül mert az "agytröszt" már eldöntötte. Ez is úgy lesz mint a stadionoknál, jó drága csak semmi értelme. Sok pénzt ki lehet pumpálni a költségvetésből, a menekültek meg bejönnek Románián keresztül. Hát ennyi.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
36
A fal, vagy kerítés megépítésében csak akkor hiszek, magyar viszonylatban, ha már ott áll majd és őrzik is. Egyrészt, nehogy átvágják, másrészt, nehogy ellopják a bugázók. Mondjuk, nagy a valószínűsége, hogy megépül, mert kiválló mutyi lehetőség. Csak azért, van még egy pár, kis megjegyzésem. Ha eddig, ekkora terhet és kényelmetlenséget jelentett a szerbeknek a menekült ügy, akkor miért engedték át az országukon eddig őket?! A másik dolog, hogy ezután majd nem fognak a horvát, szlovén és/vagy román határon átjönni?? Azért, ismerve azokat a népeket(is), van az a pénz...de csak úgy filóztam.
wagabund
@36: most mondták a rádióban, hogy ...bingó.
Hofipisti
Lehet tippelni, ki lesz a kivitelező! 1. Duna Aszfalt; 2. Mészáros; 3. Garancsi
A szégyen pedig mindannyiunké - éppúgy, mint a kötségek.
Dr. Felipe
@36: Szerintem is megépül mert az "agytröszt" már eldöntötte. Ez is úgy lesz mint a stadionoknál, jó drága csak semmi értelme. Sok pénzt ki lehet pumpálni a költségvetésből, a menekültek meg bejönnek Románián keresztül. Hát ennyi.
F_Viktor
Nagyon sokan nagyon jól élnek vajdasági részről a menekültekből!
Rumcájsz
Hamarosan a nyugati határnál is lesz, mely megakadályozza a Mi közlekedésünket!

Pártálam

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.