A Fidelitas azt várja az Európai Bizottságtól, hogy bontsa fel a szerződését a Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök tulajdonát képező Altus Zrt.-vel, és fizettesse vissza a céggel az eddig felhasznált összeget – mondta Böröcz László elnök vasárnapi fővárosi sajtótájékoztatóján.

Böröcz László a cég Szalay utcai irodája előtt tartott tájékoztatón hangsúlyozta: elfogadhatatlan, hogy az Altus vezette konzorcium által elnyert 1,5 milliárd forintos pályázati összeggel közvetetten a volt miniszterelnök pártját finanszírozzák. Véleménye szerint Gyurcsány Ferenc korábban is „trükkök százaival élt”, és valószínűleg „ilyen ügyeskedéssel szerezte meg ezt a pénzt is, és át is tudja folyatni a Demokratikus Koalíció kasszájába”. Kérdés, hogy ez „leesett-e” az Európai Bizottságnak – vetette fel, hozzátéve: ha nem, az szomorú, ha igen, az még szomorúbb.

Az ifjúsági szervezet vezetője ismét felhívta a figyelmet Szergej Sztanisev, az Európai Szocialisták Pártja elnökének, korábbi bolgár miniszterelnöknek az esetére, aki elmondása szerint hasonló ügybe keveredett, amikor a felesége cége nyert el egy uniós megbízást. Neki vissza kellett fizetnie a teljes összeget – emelte ki.

Böröcz László eg,y a Fidelitas által az Új Széchenyi Terv-projektek tábláinak mintájára készített molinó előtt tartotta tájékoztatóját. A táblán az Új Gyurcsány Terv felirat és „A Gyurcsány párt finanszírozása” projektcím szerepelt, a kivitelezés ideje mellett pedig a 2014-2016-os időszak állt.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A ,,fürtöske,, stílusában ,,kijafaszom ez böröc???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hofipisti
Ez a kis Orbán-jugend-elnök inkább a család tarfikjaival lenne elfoglalva:
444.hu/2015/04/22/a-fidelitas-elnoke-mar-kiheverte-hogy-a-testvere-ot-trafikot-nyert-szombathelyen/
Méltó csodálója és futtatottja (a)Rogán(s) Tóninak!
Azért ha a nyugati határszélen valaki nem tud boldogulni saját erejéből, s inkább a politikát, s annak is a mocskosabb változatát vállalja, az már sokat elmond a meglévő értékekről!
Hellcat
Na a modern KISZ is beszállt a játékba?
sentinel216
A kisdobosok mióta szólhatnak bele a nagyok dolgába? "Учиться, учиться и учиться!" Tanulni, tanulni és tanulni! (V.I.Lenin) Böröcz, a provokátor jelentése megy már?
kukac50
Nagyon félnek az Altus ZRT -től. A Fidesz is nagyon sok szerződést felbonthatna a trafik mutyi a föld mutyi dohány mutyi és a Fideszhez közeliek közbeszerzését. Utána már nem is lenne mitől félni Nekik.
human
@kukac50: És mi lesz a MET-el (évi 150 milliárdos haszon valakiknek)? Mi lesz a magyar állampolgárságot áruló offshore céges ügyletekkel? De legújabban az EU pénzeket is érintő beruházásoknál már látványosan a drágább kivitelezőket választják.
Van itt még bőven vaj a fülük mögött.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.