Országos elfogatóparancsot adott ki Rácz András ellen a budapesti XIII. kerületi rendőrkapitányság; a törökszentmiklósi férfi – akinek fényképét is közzétették – a gyanú szerint vasárnap délután kést rántott egy Váci úti szórakozóhelyen.

A 29 éves férfi a rendőrség közlése szerint egy körülbelül nyolctagú társasággal, a biztonsági őrök tiltása ellenére akart bemenni a szórakozóhelyre. Ezután szóváltásba keveredett az őrökkel, később dulakodni kezdtek, majd Rácz András kést rántott. Erre válaszul az egyik biztonsági őr a nála lévő gázriasztófegyverrel több lövést adott le. A lövések során személyi sérülés nem történt. A gyanúsított és társai egy taxival menekültek el a helyszínről.

Miatta dördültek lövések a Váci úton

A rendőrség a közleményben arra figyelmeztet, hogy a 29 éves férfi veszélyes, feltételezhetően fegyver van nála, támadásától tartani lehet, ezért senki ne próbálja meg őt elfogni vagy feltartóztatni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Főlökött
Mi van ? Front ? Avagy ezen népességnek ez lett a kedvenc játékszere ?

7végén kimentem a vásárba, ott egy ...asszony lopott és az eladó megfogta. Mivel a kihelyezett yard, tán 30-40m-re volt, gyorsan odaértek.
Hát az asszonyság úgy elkezdett hadonászni egy késsel, hogy öröm volt nézni. Természetesen a kolónia is összejött, szép számmal, mindegyik előadott egy műsorszámot.

Sajnálatos az volt, hogy a yard nem kicsi 100-110kg.-os képviselője nem tudta megbilincselni a hölgyeményt, így jöttek még néhányan. Közben 1-2 pofon is elcsattant, 1-2 jobb-bal horog is. Szóval volt műsor rendesen.
A vége 4 rendőrautó - 3-4 fős delegáltakkal / gumibottal, stb.-vel felszerelkezve/ + a helyi járőrpár + 1 mentő és végre rend lett.
Mi több, még az is érdekes, hogy a helyi sajtó pedig erről hallgat, de nagyon.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@Gonoszgólya: 4:14 Csak "költői" a kérdésem: miből itéled meg, hogy Te és a barátaid vagytok a "normálisan gondolkodók" ?
verum
@Gonoszgólya: - valóban jó lenne, ha nem néznél hülyének!
Én egyelőre türelmesen mondom, hogy minden bűnözőt elítélek, akár milliárdokért, akár két tojásért lop, csal, sőt öl. Azonban az a náci szellemű, aki a bűnözést származáshoz, bőrszínhez köti.
Ismétlem, egyelőre türelmesen, hátha ledübörög benned: aki cigánybűnözést emleget, az a nem cigány bűnözéssel jól megvan.
És nem vagyok liberális, sőt talán konzervatívabb, mint te. A különbség kettőnk között, hogy én a fogalmakat a helyén használom és nem szitokszóként, érv helyett.
GeoCravker
@Gonoszgólya: Abba a körbe amelyikben nem bünözők vannak, akik közt nyilván van cigány is, hanem rasszista előítélettel "cigánybűnözők" ám felmentik például a fegyverteleneket vegzáló TomCat-brigádot nem is akarnék bekerülni. Mert akkor esetleg az olyan barmokkal kellene egy táborba kerülnöm, mint a 64 vármegyés Kossuth-téri bérhugyozók, , a diákokkal szemben nagyonbátor sittes Sz.F. szellemi kiskorú, és a többiek. Ezt a baráti kört meghagyom Neked.
mate03
@nyanya001:Ahogy elnézem ő sem az idén nyáron barnult le!
mate03
@verum: Ne hazudj! Ez a (fidesz)csupa kisbetűvel,privilégiuma!
mate03
@mate03: Elnézést verum! gonoszgólyának címeztem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.