Meghalt egy ötéves kislány Svájc déli részén egy kempingben, miután a hatalmas hőség ellenére magára hagyták a családi autóban.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
@nyanya001: @papa.49: Tényleg érthetetlen! Holnap jön hozzám 2 unokám, de ugy készülök rá, mintha valami földkörüli kirándulás lenne! Mindent elintéztem, hogy nyugodtan csak rájuk tudjak figyelni. Pedig nálam minden szinte "atombiztos", de a gyerekek nagyon találékonyak, igy inkább óvatos vagyok. Nem szólok bele a játékaikba, nem fegyelmezem őket állandóan, csak üldögélek, fülelek és figyelek. Látjátok, hogy a felelőtlenség független az ember nemzetiségétől!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Az eszem megáll !
Az állatkertekbe az állatokat naponta többször lezuhanyozzák,
ezek meg a forró kocsiba zárják a gyermeküket, hogy rohadnának meg !
Milyen emberek ezek ???
Az ilyeneknek kár volt megszületni !
Forr bennem az indulat !
papa.49
@nyanya001: Ezen a ponton fel kell tennem ezt fontos kérdést, MINEK AZ ILYEN EMBERNEK GYERMEK???
nyanya001
@papa.49: Felfoghatatlan, hogy az ilyen rohadt qrvának minek a gyermek !
papa.49
@nyanya001: Egyezik a véleményünk, nekünk egyszerre volt a 3 fiú mert kis idők voltak köztük jártunk velük kirándulni hegyet mászni strandra, fürdőbe, mindenfelé, de az egyik szeme mindkettőnknek a gyermekeken volt minden pillanatban!!!
Én ezt egyszerűen fel nem tudom fogni ekkora felelőtlenséget, nem lehet elkövetni!!!
nyanya001
@papa.49: Nekem 2 fiam van, de soha nem hagytam, nem hagytuk őket magukra !
papa.49
@nyanya001: Szerintem ez a normális...
eszegfu
@nyanya001: @papa.49: Tényleg érthetetlen! Holnap jön hozzám 2 unokám, de ugy készülök rá, mintha valami földkörüli kirándulás lenne! Mindent elintéztem, hogy nyugodtan csak rájuk tudjak figyelni. Pedig nálam minden szinte "atombiztos", de a gyerekek nagyon találékonyak, igy inkább óvatos vagyok. Nem szólok bele a játékaikba, nem fegyelmezem őket állandóan, csak üldögélek, fülelek és figyelek. Látjátok, hogy a felelőtlenség független az ember nemzetiségétől!
swordigo
@eszegfu: Tudod, mi az érdekes? Még a romák is úgy vigyáznak a gyerekeikre, mint a szemük fényére, még akkor is, ha van vagy hat. Ennek meg egyre sem sikerült Svájcban...
eszegfu
@swordigo: Az biztos, hogy a romák gyermekeik megvédésében az élen járnak, ez tagadhatatlan!
eszegfu
@swordigo: Egyébként tényleg Te vagy Szandokan?
hetöndöe
@eszegfu: Nem ,Ő Ságvári Endre "plussz",ez a 34. neve,Ságvárinak csak 32 volt.:-)))
Mézike
@swordigo: @eszegfu: Honnan veszitek azt az okosságot hogy a romák vigyáznak a gyerekeikre?
Mézike
Én ehhez csak azt tudom szólni, hogy a szülőket bezárni a kocsiba kitenni a tűző napra!
swordigo
@Mézike: Hidd el, a legtöbbjük ölni is képes volna értük. Enni ugyan nem tudnak sokszor mit adni nekik, meg ugye lopni is korán megtanítják őket, de ha valaki csak hozzájuk meg érni, akár véletlenül is (lásd Szögi Lajos esete), akkor csapatban verik agyon.
Másik
@Mézike: Én látom. Nekem úgy köszön a cigány, hogy jó reggelt kedves szomszéd. :))

A játszótérre néz az ablakom, amikor ideköltöztem, nem akartam hinni a szememnek és a fülemnek. Odafigyelnek nem csak a magukéra, de a másokéra is. Ha fegyelmezetlen, rongál, vagy feleslegesen ordítozik, valaki mindig lekiabál valamelyik ablakból. Mindig van lenn velük 2-3 szülő, akár férfiak is.
Volt egy súlyos csúszdai baleset. Azt a sürgölődést ... az egyik futott a szülőkért, a másik hívta a mentőt, előkerült egy egészségügyben jártas valaki is, szóval nem csak a szájukat tátották.

A "falu rossza" az egyetlen szőke kék szemű, több kisfiúnak megtiltották, hogy barátkozzanak vele. :))
eszegfu
@swordigo: 18:20 Igazán rendes vagy! Nélküled a büdi életben sem tudtam volna meg, hogy a Szandokán egy film! Igy már nyugodtan hajtom álomra a fejem.
eszegfu
@Mézike: 19:07 Nem tartom "okosságnak", csupán ez a véleményem, melyet a környezetemben élő roma családoknál látok, tapasztalok...ugye azért nem baj?
Mézike
@eszegfu: Nem dehogy. De ez nem zárja ki azt hogy én az ellenkezőjét tapasztalom nap mint nap. Igaz én egy telep közelében élek.
Mézike
@Másik: Örülök neki de neked is csak azt tudom mondani amit @eszegfu: -nak válaszoltam egyel fentebb.
Igaz ez szabolcs kicsi város, nagy telep...
Mézike
@swordigo: Hogyne. Az aggódó anyuka bent hagyta "haldokló" kislányát a házban és ment gyilkolni nagy aggodalmában. Mellesleg a kislány egyedül , felügyelet nélkül játszott az út szélén. Hol volt az anyja?
A bíróságon azt vallotta hogy aggodalmában tüzelte a tömeget.
eszegfu
@Mézike: Szerintem az természetes, hogy az ember tapasztalatokat szerezve tud bármiről is véleményt mondani. Nálunk a faluban nincs "telep", de azt merem mondani, hogy minden utcában van roma család, a mi utcánkban pedig több is. Sőt pl. kb. 10 év lakik albérletben
egy család tőlünk 4 házzal arrébb, akik a Nyirségből jöttek és romák. Minden nap u.abban az időben indulnak munkába, hétvégén pedig füvet, fát vágnak, a vizelvezető árkot tisztitják szintén évek óta. De van olyan, aki gyüjti a használt ételolajat, vasat, akkumulátort...ő is egy rendes roma ember valahonnan a faluból... őt ugyan csak látásból ismerem, de beszélő viszonyban vagyunk...többször vigyáztam az "árujára". Lakhelyünk "cseréjét" azért biztos meggondolnám.
Mézike
@eszegfu: Itt is vannak természetesen akik igyekeznek dolgozni , gyereket nevelni. De a többség sajnos nem.
gyakori jelenség. Nyáron nagy meleg, cigány gyerekek egész nap 7 évestől 1 évesig rajzanak az utcán Hétéves cipeli az egy évest. Néha hazanéznek hátha kapnak enni...
Télen is csak akkor van rajtuk pár koszos codora. Ha jön a gyámügy , vagy védőnő nem tudnak mit tenni , mert a gyerekek nem éheznek, de csak azért mert ingyen esznek az óviba, iskolába.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.