A szerb-magyar határ mellett forgatott az atv.hu stábja. Riportjukból kiderült: már érvényesül a tölcsér-effektus a szerb-magyar határon. Több helyen átvágták a kerítést, és a drótakadályt, a menekültek tömegesen érkeznek a síneken a szeged-szabadkai vasútvonal mentén.

A csatorna olyan pletykát is hallott a civilektől: úgy nevezett "kivándorlási kölcsönnel" támogatják a távozó embereket Szíriában. Igaz, hogy pontosan kiktől és milyen megfontolásokból vagy hogy szervezett keretek között történik-e ez, arról már nem számoltak be.

Eközben ahogy várható volt, tegnap este rekordot döntött a hozzánk érkező migránsok száma: 2230 illegális bevándorlóval – köztük 555 gyermekkel – szemben intézkedtek a rendőrök a polgárőrökkel együttműködve Csongrád megye déli részén.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Strong
mit kezd velük Európa?

Rövidtávon: gond, kiadás
Középtávon: nincs munka - tehát segélyezni kell
Hosszútávon: Eurábia (további gyerekeket vállalnak itt - és akik most gyerekek - azok is)

nincs beilleszkedés...(más kultúra)

...és a megütközés elkerülhetetlen...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kamazuka
Egy dolog megoldódott európában.
Roma kérdés mint olyan? Már nincs!
1magyar
De ki fizeti őket? Mert ez egy tervezett menekült áradat - az biztos - szerintem!
Aki Én
@kamazuka: 06:03 Az úgynevezett ,,Európa" is kezd megszűnni. Lassan már tényleg csak földrészként fog létezni.
Mondjuk mi eddig is csak úgy tartoztunk hozzá.
vizinyuszi
@kamazuka: Most már összeurópai cigánykérdés van.
kamazuka
@vizinyuszi: Már nem is jegyzik hogy gond probléma volt van,de értem a célzás mögöttes tartalmát.Igen!
Strong
mit kezd velük Európa?

Rövidtávon: gond, kiadás
Középtávon: nincs munka - tehát segélyezni kell
Hosszútávon: Eurábia (további gyerekeket vállalnak itt - és akik most gyerekek - azok is)

nincs beilleszkedés...(más kultúra)

...és a megütközés elkerülhetetlen...
human
@1magyar: Az embercsempészeknek jó üzlet. Nekik érdekük, hogy minél többen válasszák az elvándorlást. Egyébként, ha ennek még nem járt utána a titkosszolgálat, akkor nem tudom minek tartják őket. Az elvándorlás egyik oka szerintem az ISIS "beállsz vagy meghalsz" nyomulása illetve az embercsempészek buzdítják az embereket a jobb jövő reményében. Az is lehet, hogy az ISIS és az embercsempészek összejátszanak és az ISIS részesedik az egészből, kvázi finanszírozza hadjáratát.
vizinyuszi
Szerintem adjunk ezeknek mi is valami olyat, amiből bőven van: adósságot.
human
@1magyar: És lehetnek még az amerikaiak, a zsidók és a gyíkemberek is az egész mögött.
kakaósbögre
szerintem a Gyurcsány.vagy a Bajnai.vagy mindkettő.
justhpeter
@kakaósbögre: Ja ! Szerintem is ez a két emberke szervezte az egészet. A Soros meg fizette.
Vizual
Ha igaz lenne már írták volna. És ha igaz én is azt mondom, zárják le a a határokat. De csak akkor ha ez igaz.
human
@Vizual: A teljes zárlat mellett lennék én is, ha általában agresszívak lennének. Ezzel kapcsolatban szépen szaporodnak is a rémhírek. Hallottunk ugye kamuhírt a kapával hadonászó, Allahot éltető ezernyi agresszív migránsról. Vagy itt van ez a szintén kamu késeléses eset:
hvg.hu/tudomany/20150826_keselos_alhir_terjed_a_neten_a_migransokr
A legszebb ahogy a közmédia is még ráerősít erre, miközben belső közleményben tiltja, hogy gyerekeket is mutassanak a nézőknek.
Lesznek konfliktusok biztos. Minél tovább tartják őket vissza, hogy nyugatra jussanak és minél többet próbálunk összezsúfolni egy táborba annál gyakrabban.
pagoda
EURÓPA CSENDES ELFOGLALÁSA TÖRTÉNIK. HA MEGTELT, AKKOR JÖNNEK A SEJKEK /AKIK MOST PÉNZELIK ŐKET/ ÉS RÁKÉNYSZERÍTIK EURÓPÁT AZ ISZLÁM VALLÁSRA. TÖBB MILLIÓ ARAB CSATÁT NYERHET!!!
Vizual
@pagoda: Akkor reszkessél csak mert Dopeman valószinüen most kap kiképzést a magyarok elnyomására ( lsd. rémhír mint annyi minden.! ) Mert ez is amit írsz nagyjából az, rémhír!
varirmag
Hát nem a lottónyereményükből utazzák keresztül a fél világot,okostelefonnal,sátrakkal,pénzzel ellátva, az biztos !
Ha jól belegondolok,tényleg európa ( vagy csak az ország ?) elfoglaása folyik !
Vizual
@varirmag: Ez is egy lehetőség lenne. De addig amíg nincs konkrétum addig csak fikció.
coyote3
A tipikus "Moszkvában Mercedeseket osztogatnak " effektus :)
Laila
Nem gondolom, hogy bárkitől is pénzt kapnának, de mindenesetre nagyon furcsa, hogy most egyszerre jutott eszébe millióknak áttelepülni Afrika és Ázsia legkülönbözőbb országaiból Európába. Van vagy 3 ország, ahol tényleg háború van. És a többi?
Laila
@Vizual: Olvasd el kérlek az "Egri csillagokat" . Kiváló magyar író írta, és mostanában alapmű. Különösen az "Oda Buda" c. fejezetet ajánlom figyelmedbe. Olvasd el, hogyan foglalták el a törökök Budát. Most ugyanez történik, csak Európa szintjén.
Vizual
@Laila: Gárdonyi Géza művét már olvastam nagyon régentől és többször. De akár hogy is, nem hiszem, hogy bármi is megvalósulhatna abból, ha éppen Buda elfoglalására gondolsz. Mint tudod nem a bevándorló iszlamisták a lényeg hanem az országokban meglévő, ottani állampolgárok akik valamilyen inditatásból saját hazájukra és népükre törnek. Ha a haza hírszerzés nem áll helyzet magaslatán, amit azért nem hiszek, de talán Europát nem kellene lebecsülni ennyire. Ahogy olvasgatom és látom a híreket készül valami ami megoldja a helyzetet. De ha mi állampolgárok ellenségesen viselkedünk ezekkel az emberekkel, nekünk megszűnik az a lehetőségünk, hogy információkhoz jussunk. És a nélkül csak az a káosz lehetséges ami most nálunk van. A hozzá nem értés a szándékos rombolás az ami veszélyes. De tudjuk, hogy a franciák már hoztak intézkedést. Megtiltották a csadort. Csak ugy gondolom, hogy nagy hiba volt Orbán részéről nem elmenni Bécsbe. De talán azt nézd, hogy kinek az érdeke a pánikkeltés akkor amikor nyugodt, hozzáértő intézkedések kellenének. Itt a "Fekete ló" ezek a SZERVEZKEDŐ FÉLKATONAI ÉS BŰNÖZÖKBŐL ÁLLÓ SZERVEZET,EK. Minden másra választ fogunk találni, kapni. Amíg ezzel foglalkoztatnak bennünket közben egyesek tovább lopják az országot. És ez a pánikkeltés is érdekes. Főleg ez.
Csizmás Kond
Ez az egész megszállási menekültáradat nem a szegénység vagy az elnyomottság miatt indult hanem ámerika és jízráel ily módon szertné európát beletaszigálni egy háborúba...a saját piszkos háborujukba.
Ezzel a menekültpolitikával azt akarják elérni, hogy fegyveres konfliktusok alakuljanak ki amit majd a nemzetközi közvélemény szócsövén úgy fognak szétkürtölni mint antiszemita rasszista meg mittudommilyen emberiségellenes lépés amiért biztos lesznek olyan arab államok akik készek lesznek háborút hirdetni érte.
A bajokat csak úgy lehetett volna elkerülni ha a szarkavaró országokkal megbeszélésre kerülne a helyzet...de ez is már lehetetlennek tűnik mert Lengyelországban Romániában és Bulgáriában már avatják az amerikai támaszpontokat.
...
Laila
@Csizmás Kond: Izraelnek nem érdeke, hogy Eurpában háború legyen, az meg végképp nem érdeke, hogy Európába muzulmánok települjenek be nagy számban. Sőt, ezzel éppen ellentétes az érdeke. Azonkívül messze nem ér el a kezük addig, és nincs sem annyi pénzük, sem akkora hatalmuk, hogy ezt befolyásolhatnák. Persze tudom, a klasszikus mese a zsidó összeesküvésről, - csakhogy ez nem igaz. És bizony még Amerikának sem ez az érdeke. De nyilván hiába írom ezt, nem gondolom, hogy erről meggyőzhetlek. Pár soros kommenttel ezt amúgy sem lehet.
Mindenesetre maradjunk annyiban, - mert ebben tudom, egyetértés van, - hogy nekünk, magyaroknak pedig az nem az érdekünk, hogy ide a betelepüljenek a bevándorlók. Sőt, ez nemzetbiztonsági kockázat. Így aztán mindent meg kell tenni a határaink megvédéséért. Üdv, :-)
Csizmás Kond
@Laila: ..nem ér el a kezük addig...és mond akkor miért csak azokból az országokból menekülnek amelyeket ezek ketten (persze európai segítséggel) tönkretettek ?
pagoda
@Vizual: Nem csak a háború sulytotta országokból jönnek, hanem minden honnan. Ma olyan arab férfi beszélt a TV-ben, aki Maliból jött. Gondold el , napi 3,4 ezer ember, nő és gyerek. Afrika kb. 10-szer akkora, mint Európa, rengeteg ember, már ott sem férnek el. Meleg van, nincs élelem, munka. Mégis mennyit tud Európa befogadni? Hány milliót? Az út, amit megtesznek, míg ideérnek, több millió forintba kerül.Ugyan honnan van pénzük erre? Ha meg ennyi pénzük van, miért jönnek el szinte minden országból. Nincs ott háború minden országban. Miért nem mennek csak a szomszédba? Nagyon fals ez a dolog! Én úgy gondolom, hogy valaki buzdítja őket és pénzeli, hogy pont ide jöjjenek. És nincs megállás, egyre többen jönnek, amíg...nem tudom mi lesz.
Vizual
@pagoda: Nem tiudom. Már annyi minden van fent és a az idegn külföld is sok félét beszél. Ezért mondom azt, hogy amíg lehetett meg kell volna legalább szervezni a megfelelő ellenőrzést. És a megfelelő helyeket. Ez már eső után köpönyeg. A hazai hozá nem értés kihat egész Europára. Ha nincs nálunk olyan hely ahol nyugodtan megoldhatnák a dolgaikat, WC, fürdés pihenés, szemet lerakok akkor ott oldják meg és dobálják el a szemetet ahol éppen vannak. És ami folyik ellenük az érhető ha ellenállásra alakít ki bennük. Megvadulnak. És amig nem oldják meg addig csak találgathatunk, hogy ki szervezi. Mert ha szervezik ki lehet rakni őket. Még a pakliban benne a CIA is talán meg a magyar állam is ezzel az erővel. Oka lenne rá. ha nyugodtabb lenne a légkör és szervezettebb akkor talán simán megoldodna. Igy nem fog. Talán még lőni is fognak rájuk amilyen uszítás folyik. Mert mi kurucos nemzet vagyunk, más kérdés, hogy ezzel nem mentünk semmire. És vegyük az általánost ne az egyest. Persze, hogy jönnek minden honnan. De ugye már rájöttek, hogy az embercsempészeket kell megtalálni. Aztán megtalálják a miértet is. Bizom benne. Addig meg csak fikciok vannak. És káosz. Az erőszak erőszakot szül.
Mézike
@Laila: Aztán miért ne lenne érdeke izraelnek egy európai háború?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok