Nem sokkal reggel 8 óra előtt ismét tüntetésbe kezdtek a bevándorlók a Keleti pályaudvar előtt – jelentette az M1 tudósítója a helyszínről.

A riporter szerint nem sokkal 7 óra után ismét tüntetésbe kezdtek a bevándorlók a Keleti pályaudvar előtt: egy-egy ember vezényli a hozzávetőlegesen ötven-száz fős csoportot, amely Merkel nevét skandálja, és az ENSZ segítségét kéri.

A pályaudvar bejáratánál reggel is rendőrsorfal állt, akiknek német és osztrák kollégák is segítik a munkáját. Az épületbe továbbra is csak azokat engedik be, akik érvényes jeggyel és személyi okmányokkal rendelkeznek.

Eközben rengeteg külföldi tévéstáb is van a Keletinél, több helyen vezetőanyag volt (pl. BBC vagy Independent), hogy a menekültek nem utazhatnak tovább.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
Mi a jó büdös fenéért nem áll már ki valami szóvivő, vagy bárki, akit a kormány megbiz ezzel: magyarázzák meg egyáltalán az illegális határátlépők milyen "folyamaton" keresztül kaphatnak olyan papirokat, melyekkel "továbbállhatnak", ill. milyen esetekben nem kaphatnak okmányokat és velük mi fog történni. Egyáltalán mi a cél, hogy jegyük ellenére nem engedik felszállni a vonatokra, viszont a Keleti előtt "táboroznak"? Minden migráns mellé állithatnak ugyan rendőrt, vagy polgárőrt, de ettől még nincs semmi "rendszer"! Csodálkoznak, hogy esetleg büdösek?! Ha csak 24 órája vannak ott, nappal a 40 fokos melegben, éjszaka a földön pihenve... mégis hogy tisztálkodjanak? Még mindig az egész ügyben a koncepciót hiányolom... ha kevésbé jó, de akkor is van mihez tartania magát mindenkinek. És minimum angol tolmács kellene, aki megfelelően képes tájékoztatni a migránsokat. Kimondottan dühit ez az egyhelyben topogás, a bizonytalanság!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
@Január: Azt hiszem, a Kancellár-asszony alapvetően jó szándékkal hívta be a biztos halál torkából menekülő nyomorultakat. Arra nem számított, hogy a mentőakcióból egy hülye horrorsztori kerekedik, melyben a kedves hölgy beáll a zuhanyfülkébe, megnyitja a csapot, és rászakad a Niagara...
Szeparepa
Merkel Merkel persze persze... Merkel fog seggberugni titeket és takarodhadtok vissza oda ahonnan jöttetek...
varirmag
Szegény rendőreink,remélem nem hagyják magukra őket ezzel az erőszakos hordával szemben.

Hol vannak a katonák ??? Mirt nem állnak a rendőreink mellé ???
Mézike
@eszegfu: A káosz a fidesz lételeme. Így teljes tudatlanságban tartanak mindenkit.
Kiváló formula az menekültek megsegítésére küldött eus pénzek elmutyizására.
A kerítés szart sem ér. De valakiknek igen nagy hasznot hozott, hoz...
Másrészt. Orbán jártathatja a száját ész nélkül, mert követhetetlen ami itt folyik.
eszegfu
@Mézike: Tényleg azt gondoltam, hogy csak én gondolom igy... de jó, hogy nem vagyok egyedül ezzel!
mate03
@eszegfu:! Árulja már el végre valaki,hogy Viktor miért hivatkozik EU törvények betartására,mikor ez az egyetlen törvény amit próbál betartani!?Csak nem az EU pénzek miatt?Vagy tévednék!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.