A Jobbik elnöke szerint Magyarországot humanitárius katasztrófa fenyegeti az illegális bevándorlás miatt, és ennek elhárításához a határ hermetikus lezárására van szükség.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kamazuka
Azzal tisztában vagyok hogy a Fidesznek lövése,de még halovány szösszenete sincsen mit lehetne lenne érdemes tenni.Az kétségtelen hogy a sötétedés a jobbiknál is nem napszakfüggő állapot.
Gyerekek,gyerekek,ti a suliban nem egy padban űltetek?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
glorianna
Szerintem pedig Vona hermetikus elszigetelésére a közélettől. 1:1
justhpeter
@glorianna: Meg az egész jobbik elszigetelése.
kkalman
@glorianna: @justhpeter: Az elszigetelésből a Fidesz-KDNP-t nem lenne helyes kihagyni.
rugacs
Hogy a Fideszt okoljátok, miszerint "szösszenete sincsen" mit kellene tennie, az egy dolog, de itt arról van szó, hogy ahány ország az Unióban, az mind mást mond, mást szeretne, holott van egy általuk közösen megfogalmazott törvényi előírás, amelyet momentán kizárólag Magyarország tart be! Függetlenül attól, hogy ez az országnak mekkora kárt okoz. Nos ennyit az Unios előírásokról! Ma már elhangzott a tévében, hogy a migráns probléma kipukkaszthatja az Uniót. Amit egyébként már tavaly ősszel megjósoltam, pedig hol volt akkor még migráns áradat...
A véget az jelentheti, hogy a 28 ország 28 fele akar menni. Nincs egység, nincs közös érdek, nincs közös egyszemélyes vezető.
Ámen
rugacs
Egyébként nagyon tetszenek ezek az ellenzéki vélemények, főleg mert még egy nyamvadt választási közös programot sem sikerült anno összehozniuk...!! :-) Bezzeg most az Uniós válságot egy csapásra mind megoldaná, bááááár, hogy hogyan az még titok, hiszen egyelőre még mindig csak a kormány kritizálása folyik... Az egyetlen kormányé, aki tesz valamit a probléma ellen, még ha a többi csak kapkod össze vissza fejetlenül...
glorianna
@rugacs: "momentán kizárólag Magyarország tart be!" - tévedés, az olaszoknál, görögöknél, spanyoloknál ugyanez van, csak éppen kormányzati szabotázs nélkül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.