Magyar fociultrák egy éjszaka alatt jobban összeokádták Budapestet, mint a menekültek egész idáig. Több rendőrautót szélvédőjét betörték, kerekét kiszúrták, székkel ütötték. Menekültek az emberek a szórakozóhelyekről.

Csütörtökről péntekre virradó éjjel Budapest belvárosából, a Deák tér és az Erzsébet tér környékéről az MTI helyszíni tudósítója azt jelentette, hogy a környéket a rendőrség lezárta. A helyszínen hatalmas volt a rendőri jelenlét. A huligánok számos rendőrautót megrongáltak. Több jármű szélvédőjét betörték, kereküket kiszúrták.

Az MTI értesülése szerint több személyt előállítottak a környéken, valamint a Liszt Ferenc téren. A rendőrség későbbre ígért tájékoztatást.

Korábban több médium is arról írt, hogy a péntek esti magyar-román Európa-bajnoki labdarúgó-mérkőzésre "hangoló" magyar ultrák nekiestek a meccsre érkezett vendégszurkolóknak.

Törtek-zúztak a fociultrák éjjel Budapesten

Az MTI úgy tudja, hogy nemcsak a belvárosban, hanem a Városligetben is volt összecsapás a két tábor között. Médiaértesülés szerint a Városliget felöl a belváros felé tartó ultrák már a Madách tér környékén összecsaptak rendőrökkel is.

Az index.hu helyszíni forrásra hivatkozva megemlíti, hogy a rendőröket megtámadó "feketeruhás kopaszok" közül egyet biztosan elfogtak, míg többeket az Astoria környékén kaptak el.

A vs.hu arról írt, hogy a környéken több hangos durranás is hallatszott, egyelőre nem tudni, hogy ezeket mi okozta.

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Mi a fene, már huligánok lettek akik addig szabadságharcosnak voltak beállítva? Hiába na a fejlődés nem áll meg. Na majd nézem a közszolgálati csatornákat, hogy kimerítő és hiteles tájékoztatást kapjak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
@Szeparepa: Vikike már tízszeresen túlszárnyalta Gyurcsányt a hazudozásban.
papa.49
@Szeparepa: szaborina1 megadta a választ, a hazugovicsot NEM LEHET TÚL SZÁRNYALNI)))))))))
Lepényleső
Két legyet egy csapásra; lakosságcsere - a menekültek helyére az agresszÍv honfitársainkat. Ott kiélhetnék hajlamaikat,s nem maradna adósuk sem. (A fáma szerint minden embernek meg van a párja. Igaz,hogy azzal szembeszállni,bátorság is kell,ha van,ha nincs. Egyéb esetben marad a jól bevált módszer; a védteleneket üsd ahol éred. A politikai vezetéstől sem látnak egyebet,és ugyanúgy érinthetetlenek.)
világlátó
@Zsoel: Hidd el, nem keresem a vita lehetőségét veled, mert értékelem a gondolataidat. Én sem választanám sem egyiket, sem másikat.A fociultrák kifejezés sem helyes, - szerintem - mert ezeknek csak azért adta a 2006-os megbízó a foci ultra nevet, hogy leplezze az "alkalmi " csürhét a Tv.székház előtt.Igaz, a rendőrségi videók képsorain szinte mind ott van randalírozás közben az űllői úti, vagy az újpesti, vagy a kőbányai stadionok előtt.Ők nem szurkolni akarnak valamely csapatnak, hanem kiprovokálni a balhét, a verekedést, a vandalizmust. Primitív, hitvány banda, a verekedés, a rombolás és a közben ordított ócska rigmusok tartják őket együtt.Ők az amerikai " pokol angyalai " magyar pusztai változata motorok nélkül.De miután elmarasztalástól nem kell tartaniok, a számuk gyarapodik, ügyvivőik vállalnak " egyéb " megbízásokat is, jó pénzért. Talán közülük kerültek ki azok a " rendezők " akik a fidesz frakcióigazgató, polgármester a menekültekről tartott szabadtéri sajtótájékoztatóján óvták a rendet, pofonütve a kis öregasszonyt, nehogy garázdálkodásra vetemedjen. Ők voltak aTv.székház ostrománál, ők voltak a körúton is októberben, ők voltak a román - magyar meccs előtt és alatt,ők lesznek a menekült táborok környékén is, ha nem védjük meg tőlük azokat, ők lesznek a civil tüntetések ellentüntetői, ők tartják félelemben azokat akik kimennének az utcára tüntetni az igazságtalanság, a méltánytalanság, az emberi - és szabadságjogok védelme érdekében.Csak egy telefon és máris indulhat a show műsor.Amit a rendőrség nem tehet meg, majd ők jó pénzért megteszik. A megrendelő is megkapja a mocskos pénzét.
A legfőbb megrendelő is megkapja méltó jutalmát a pokol fenekén.
Szeparepa
@szaboria1: @papa.49: De csak azért szárnyalta túl viktátorka fletókát, mert több ideje és lehetősége volt péppé hazudni a pofánkat... ha fletó lenne azóta is, szerintem nem lenne sokkal lemaradva... nemde?
mate03
@human!:Osztom a véleményed,a stadionokkal köszönte meg ennek a csürhének! De a beléptető rendszer miatt,visszanyalt a fagyi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.