Magyar fociultrák egy éjszaka alatt jobban összeokádták Budapestet, mint a menekültek egész idáig. Több rendőrautót szélvédőjét betörték, kerekét kiszúrták, székkel ütötték. Menekültek az emberek a szórakozóhelyekről.

Csütörtökről péntekre virradó éjjel Budapest belvárosából, a Deák tér és az Erzsébet tér környékéről az MTI helyszíni tudósítója azt jelentette, hogy a környéket a rendőrség lezárta. A helyszínen hatalmas volt a rendőri jelenlét. A huligánok számos rendőrautót megrongáltak. Több jármű szélvédőjét betörték, kereküket kiszúrták.

Az MTI értesülése szerint több személyt előállítottak a környéken, valamint a Liszt Ferenc téren. A rendőrség későbbre ígért tájékoztatást.

Korábban több médium is arról írt, hogy a péntek esti magyar-román Európa-bajnoki labdarúgó-mérkőzésre "hangoló" magyar ultrák nekiestek a meccsre érkezett vendégszurkolóknak.

Törtek-zúztak a fociultrák éjjel Budapesten

Az MTI úgy tudja, hogy nemcsak a belvárosban, hanem a Városligetben is volt összecsapás a két tábor között. Médiaértesülés szerint a Városliget felöl a belváros felé tartó ultrák már a Madách tér környékén összecsaptak rendőrökkel is.

Az index.hu helyszíni forrásra hivatkozva megemlíti, hogy a rendőröket megtámadó "feketeruhás kopaszok" közül egyet biztosan elfogtak, míg többeket az Astoria környékén kaptak el.

A vs.hu arról írt, hogy a környéken több hangos durranás is hallatszott, egyelőre nem tudni, hogy ezeket mi okozta.

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Mi a fene, már huligánok lettek akik addig szabadságharcosnak voltak beállítva? Hiába na a fejlődés nem áll meg. Na majd nézem a közszolgálati csatornákat, hogy kimerítő és hiteles tájékoztatást kapjak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
-a rendőrautó előtt térdelő kopasznak nem ártana a tarkójába egy ólom !
De a többi is megérdemelné !
nezelodo
Mi a fene, már huligánok lettek akik addig szabadságharcosnak voltak beállítva? Hiába na a fejlődés nem áll meg. Na majd nézem a közszolgálati csatornákat, hogy kimerítő és hiteles tájékoztatást kapjak.
Dr plágium
Megmutatták hogyan viselkedik egy civilizált nép :(
A sportszerűséget ezek nem ismerik?
nyanya001
Orbán kölkei, akik 2006-ba is gyújtogattak, rendőröket köpködtek, rugdostak !Mocskos stricik !
pbalage
Orbán területi képviselői népszerűsítik a futballt.
Mivel a Baross téri arabok nem annyira járatosak a játék szabályaiban,
ezért vajon később nekik is megpróbálják majd elmagyarázni pl. a 11-es rúgást?
glorianna
Ez volna az európai kultúra, amit OV megvéd? :O
nyanya001
Nem elég a rendőrök leterhelése a menekültekkel még ezek az Orbán
szarházi pribékjei is csinálják a feszültséget !
eugen4402
Áááácsi! A mai meccset le kell fújni, mert annyi rendőrünk már nincs, hogy ott is fenn tudnánk tartani a viszonylagos rendet. Már a szakközepesek is bevetésre mennek a kerítést őrizni, az általános iskolákból mégse lehet szolgálatba vezényelni a gyerekeket. Ráadásul a Gripeneket is elküldtük a Baktikumba, pedig ők otthonosan mozognak a Groupama-stadion légterében.
lópicigáspár
Gratulálok! Remélem ezek után csak a román szurkolókat engedik be a meccsre! Megérdemelné a nagy focinemzet!!
nezelodo
@eugen4402: Még szerencse, hogy a vadászrepülőink a stadionban nem próbáltak leszállni, mert még a repülőtéren is nehézségeik adódnak az ilyen manőverek közben.
Jozefina
Ezeket már most zárkába kellene tenni!!! Valamennyit!!! És aki nem teszi azt is!!!
eugen4402
@nezelodo: Nagy igazságod vagyon, manapság a vadászgép fogyóeszköz...
human
Most megmutattuk a menekülteknek, mit ért Orbán az alatt, hogy tisztelniük kell kultúránkat.
Focibuzi Orbán ezeknek építi a tízmilliárdos stadionokat. Persze ki kellett őket fizetni 2006-ért.
Gonoszgólya
@nyanya001: "... nem ártana a tarkójába egy ólom !"
Egy? Kevés. Túlélheti. Ha mégis egy, akkor már egy őzsörétes patron. Az tuti.
Gonoszgólya
@nezelodo: "Mi a fene, már huligánok lettek akik addig szabadságharcosnak voltak beállítva? "
Ha gecorbánnak kellenek, akkor szabadságharcosok. Ha útban vannak, akkor huligánok.
Egyébként csak selejt, darálni való génhulladékok.
Gonoszgólya
@Jozefina: "Ezeket már most zárkába kellene tenni!!"
Nem zárkába. Komposztba.
papa.49
Remélem összefogták őket a zsaruk, és az utolsó fillérig kifizettetik az okozott kárt, a háborodott bandával))))))))
Kamcsatka
Hogy van arabul, hogy több tiszteletet a mogyoróknak?
human
@papa.49: Meztelenre kellene levetkőztetni mindet, mint azt az aktivista nőt aki az uszító plakátot tépte le. Ezeknek a gyűröttnyakúaknak a megalázás a legnagyobb büntetés. Orbánnak is ez lenne a legnagyobb büntetés, ő is vérbeli drukker fajta.
human
@human: Elnézést a normális drukkerektől, lehet ultrát kellett volna írnom.
quo vadis
Talán ezen és hasonszőrű honfitársainkat le kellene cserélni a menekültekre. Lehet, hogy a balhét nem is a menekültek csinálják, hanem az ellenük felbérelt hordák. Ha azok a szerencsétlenek látnának valamely kiutat ebből az országból, talán még ilyen cirkuszt csinálnának. De a kilátástalanság, az érezhető gyűlölet miatt nem csoda, ha "hőbörögnek". Amióta ebbe a csodaországba betették a lábukat, még talán senki nem mondott nekik semmi értelmeset. Az egyetlen amit tett a kormány, hogy gyűlölet hadjáratot indított ellenük, és megkereste a 2006-ban is alkalmazott parasztokat. Na nem elsősorban a menekültek, hanem inkább a saját polgárainak megfélemlítésére.
wagabund
"Törtek-zúztak a fociultrák éjjel Budapesten"

van rutinjuk, mint tudjuk...
1magyar
Ez Orbán vétke, hogy a focit ennyire támogatja. Valóban a menekültek ennél még most normálisabban viselkednek.
Aki Én
És vajon miért tették ezt? A nemzeti beteg szerint ezeknek építjük közpénz milliárdokból a stadionokat. Ő mondta nem én (06:50-től):

www.youtube.com/watch?v=MVcnF4Ag8cM
varirmag
Ezekkel a barmokkal kell a következő években Budapestet takaríttatni !!!
A kutyagumi és a romkocsma vendékeinek hányadékának pucolása való nekik.
Hellcat
Ilyen példamutató embereknek aztán megéri stadion építeni...idióta fidesz
vonotok
Drága magyar szűkölő társak ! Könyörgöm ma este mutassuk meg, hogy mi EURÓPAI nép vagyunk. Szurkoljatok, de ne legyen rendbontás. Gondoljatok a következményekre!!!
JAJMÁR
Na, ez a kultúra az, ami tőlem teljesen idegen, és elfogadhatatlan. Ezzel nem tudok együtt élni. Láttam az izomagyúakat a menekülteknél is, ott provokáltak.
Nagyon hasonló, és úgy tűnik, hogy ez a banda volt a 2006-os zavargás hőse is. Vajon a törvényt rájuk vonatkozólag is megszigorítják hirtelen?
nezelodo
@vonotok: Szerintem nem az itt fórumozók törnek-zúznak (tak) a fővárosban, tehát rossz helyre címezted az amúgy tiszteletreméltó kérésedet. Ráadásul a jelenlevők többsége nem jutalmazott a hatalom által.
vukkocska
120-140 fős tömegből sikerült 17-et előállítani. Csak azt nem tudom, hol volt a rendőrség, amikor ezek randalíroztak? A különféle szimpatizánsi tüntetéseken, ahol soha nincs rendbontás, ezresével vannak rendőrök. Jól vizsgáztak a rendőrök. A békésen tüntető embereket vegzálják jelenlétükkel, ahol meg meg kellene szüntetni a rendbontást, sehol nincsenek. Jó kezekben van az ország.
varirmag
Hol vannak a rendőreink ??? Örzik a bevándorlókat !
human
@vukkocska: Ahogy Hendét meglepetésként érte augusztus 20 úgy a rendőröket is, hogy meccs után végigszántják az utcákat az ultrák.
Dr plágium
@nezelodo: Ezt ugye csak viccnek szántad? Már a hiteles tájékoztatást... :)
vonotok
Ha nektek úgy jó, üssétek, vágjátok egymást ,de a STADIONON KÍVÜL.. Inkább szóljon hagosan hogy +"ria-ria Hungária " De ne büntessen a UEFA.
Dr plágium
@nyanya001: nyugi, majd ráfogják a menekültekre :(
nezelodo
@Dr plágium: Miért Te sem veszed komolyan? Ejnye-bejnye...
Dr plágium
@nezelodo: A ferdítéseket nem szeressem :) és a féligazságokat sem.
eszegfu
@Dr plágium: 6:38 Dehogynem! Hallották már ezt a szót (mármint a sportszerüséget), csak fogalmuk sincs a jelentéséről!
quake
A menekültek többen vannak mint fociultrák.
A menekülteknek sokkal, de sokkal több veszteni valójuk van, mint a 2006-ban a várost szétverő, és most is csak törni-zúzni tudó hadiállapotot teremtő fociultráknak.
Ezerszer... nem, milliószor inkább a menekültek, mint a Q fociultrák!!!

Fociultrák, b@sszátok meg az anyátok (félidő közben), aztán haljatok meg!
Veletek is csak többen vagyunk, ti g*cik!
quake
A menekültek csak élni szeretnének, ezek a g*ci fociultrák meg élhetetlenek!
Pálinkafőző Rézüst
Majd a szaniszló szerű lény elmagyarázza, hogy ezek agyurcsánymonnyonlefletó által lefizetett bevándorlók voltak, fociultra álruhákba bújtatva...!!! Szerintem meg csóri bevándorlók láthattak néhány percet vmelyik magyar "bajnoki" "meccsből", és akarnak mindenáron elhúzni innen...A kis gecmarek meg nem engedi ki őket, bennük látja a meccsenkénti átlagos 150-es nézői létszámot feltornázni...De ez már a migránsoknál is kiverte a biztosítékot. Nem csoda. Marad tehát a lefizetett csőcselékhad...
eszegfu
@Aki Én: 9:09 Azzal még csak-csak egyetértek, hogy O.V. szerint nem a focistáknak épitik a stadionokat, de már azzal nem, hogy az embereknek! Hát ezeknek a randalirozóknak miért kell ilyen drága "ajándék", mert ugye rajtuk kivül szinte senki sem mer, vagy nem akar kimenni a meccsre... pontosan miattuk! Szerintem még az is olcsóbb lett volna, ha mindenki kapna akár 2 csocsót is...törjék össze azt. Mit vétettek nekik a kukák... tán kaptak tőlük pofont, aztán igy visszaadhatták?! Nem állhatok messze az igazságtól, ha ugy gondolom: ez a csoport szinte azonos összetételben évek óta jelen van, ahol valami "rendbontás" történik... ennyi idő alatt lehetett volna valamit kezdeni velük a "szerveknek"... nem?
Zsoel
Jó lenne ezt a primitív csőcseléket semmilyen összefüggésbe nem hozni a labdarúgással. Ezek nem szurkolók, semmi közük a focihoz, a meccsek csak az apropót szolgáltatják, hogy tudják, mikor jött el az egységesen ismert időpont, amikor ismét összegyűlhetnek egy kis alapos garázdálkodásra.
"Magyar fociultrák egy éjszaka alatt jobban összeokádták Budapestet, mint a menekültek egész idáig." Lehet, de azért én, ha lehet inkább - se a "menekülteket", se a "fociultrákat" nem választanám. :)
eszegfu
@Zsoel: 13:00 Pedig kénytelen vagy mindkettővel "együttélni"... mert ugye ez nem egy "szabadon választott gyakorlat"!
eugen4402
@Zsoel: Megelőztél a felismeréssel: ezeknek semmi közük a labdarúgáshoz. Az eszement gátlástalan tomboláshoz meccsekre sincs szükségük, stadionokra meg végképp kár költeni. A meglévő pályák lelátóin is elveszik az a pár száz, pár ezer néző aki tényleg a foci miatt megy a helyszínre. Úgy tudom, az angolok meccs előtti napon a hangadókat előállították a kerületi rendőrőrsökön rendkívüli adategyeztetésre, és az egyeztetések mindig a meccs után értek véget...
papa.49
@Szeparepa: Semmi csupán a hazugovics kiadta, hogy csinálják a ,,fesztivált,, ugyanúgy mint 2006. ban, )))))))))
lajospapa
Mondja már meg valaki nekik, hogy merre van a TV székház! ha elfelejtették...
Toby
Ezek a szorgalmas, leendő közmunkások, igazán megtalálhatták volna a Lendvay utcai kígyófészket is ! Vagy a saját fészekbe nem ürítenek ?
vonotok
@nezelodo: Igazad lehet. De lehet,hogy néhány kőmenteló fia, barátja már ott lesz a mérkőzésen, hátha eljut hozzájuk a kiáltásom. Azért hajrá Magyarok!!!
mekkelek
És ezek is az orbáni magyar kultúra szerves részei ami ugye megvédendô/tisztelendô...
Szeparepa
@papa.49: Melyik a kettő főhazug közül, a gyurcsótány vagy a viktátor?
nezelodo
@quake: Jaj, hogy mondhatsz ilyent! Egy jobbikos észkombájn tisztességes magyar Nemzethy adófizetőnek titulálta őket az egyik csatornán. Alighanem sokan kiérjük magunknak az egy lapon való említést.
szaboria1
@Szeparepa: Vikike már tízszeresen túlszárnyalta Gyurcsányt a hazudozásban.
papa.49
@Szeparepa: szaborina1 megadta a választ, a hazugovicsot NEM LEHET TÚL SZÁRNYALNI)))))))))
Lepényleső
Két legyet egy csapásra; lakosságcsere - a menekültek helyére az agresszÍv honfitársainkat. Ott kiélhetnék hajlamaikat,s nem maradna adósuk sem. (A fáma szerint minden embernek meg van a párja. Igaz,hogy azzal szembeszállni,bátorság is kell,ha van,ha nincs. Egyéb esetben marad a jól bevált módszer; a védteleneket üsd ahol éred. A politikai vezetéstől sem látnak egyebet,és ugyanúgy érinthetetlenek.)
világlátó
@Zsoel: Hidd el, nem keresem a vita lehetőségét veled, mert értékelem a gondolataidat. Én sem választanám sem egyiket, sem másikat.A fociultrák kifejezés sem helyes, - szerintem - mert ezeknek csak azért adta a 2006-os megbízó a foci ultra nevet, hogy leplezze az "alkalmi " csürhét a Tv.székház előtt.Igaz, a rendőrségi videók képsorain szinte mind ott van randalírozás közben az űllői úti, vagy az újpesti, vagy a kőbányai stadionok előtt.Ők nem szurkolni akarnak valamely csapatnak, hanem kiprovokálni a balhét, a verekedést, a vandalizmust. Primitív, hitvány banda, a verekedés, a rombolás és a közben ordított ócska rigmusok tartják őket együtt.Ők az amerikai " pokol angyalai " magyar pusztai változata motorok nélkül.De miután elmarasztalástól nem kell tartaniok, a számuk gyarapodik, ügyvivőik vállalnak " egyéb " megbízásokat is, jó pénzért. Talán közülük kerültek ki azok a " rendezők " akik a fidesz frakcióigazgató, polgármester a menekültekről tartott szabadtéri sajtótájékoztatóján óvták a rendet, pofonütve a kis öregasszonyt, nehogy garázdálkodásra vetemedjen. Ők voltak aTv.székház ostrománál, ők voltak a körúton is októberben, ők voltak a román - magyar meccs előtt és alatt,ők lesznek a menekült táborok környékén is, ha nem védjük meg tőlük azokat, ők lesznek a civil tüntetések ellentüntetői, ők tartják félelemben azokat akik kimennének az utcára tüntetni az igazságtalanság, a méltánytalanság, az emberi - és szabadságjogok védelme érdekében.Csak egy telefon és máris indulhat a show műsor.Amit a rendőrség nem tehet meg, majd ők jó pénzért megteszik. A megrendelő is megkapja a mocskos pénzét.
A legfőbb megrendelő is megkapja méltó jutalmát a pokol fenekén.
Szeparepa
@szaboria1: @papa.49: De csak azért szárnyalta túl viktátorka fletókát, mert több ideje és lehetősége volt péppé hazudni a pofánkat... ha fletó lenne azóta is, szerintem nem lenne sokkal lemaradva... nemde?
mate03
@human!:Osztom a véleményed,a stadionokkal köszönte meg ennek a csürhének! De a beléptető rendszer miatt,visszanyalt a fagyi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.