Afganisztánból nyolc hónapos terhesként indult el a nő családjával. A Nyugatiból rohammentő vitte a kórházba szülni.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Orbán Viktor reformjai -embertelenül -müködnek!
Reggel szülünk-délután kötelező már tánorozni-50-60 km-rel arrébb!!!-ez már törvényesített fideSS deportálás.
Mézike
@bakegya: Az anyát és a babát nem. Ők továbbra is a kórházban vannak.
Az apa bátyja várja őket Németországban. Az lenne emberséges, ha az egész családot az anya felépülése után oda engednék menni, illetve oda vinnék.
bakegya
@Mézike: A bevándórlási törvényt módosította kb egy hete a sintér csapat-bűncselekmény ha záros határidőn belül nem éri el a migráns a befogadó állomást.KITOLONCOLÁS AZ ANYA ÉS A BABA SORSA-ÉS NINCS HELYE FELLEBBEZÉSNEK-a klrelem benyújtására sincs lehetősége.Ez brutál amit itt generálnak.
Mézike
@bakegya: Onnan olvasd még egyszer hogy az lenne az emberséges...
aztán kiabálj velem. Jó?
bakegya
@Mézike: ezt a cikket is pénzért írják és jóval többet is hazudnak csúsztatnak egyenesen az EMBERISÉG KÉPESFELÉBE és mindenek előtt un. "érdekében".
Magam részéről, elégedj meg annyival és ez a végső konklúzió nálam a témában, T.személyeddel szemben is-AMIÓTA CSAKKK AZ ESZEMET TUDOM MINDÍG IS A FÁJDALOMMAL TELI SZEMEKBŐL OLVASTAM -KB.MINDEN NYELVI AKADÁLY MENTESEN-megnyugtatlak nem én leszek az aki 75 decibell fölött szét feszíteni képes lenne a ...stb.-na szevasz-nem kiabálok többet(VELED)b.személyeddel sem, PONT.
Mézike
@bakegya: Ja...
De ne kiabálj. Olvasni tudok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.