Csütörtök éjszaka hackertámadás érte a Jobbik-közeli N1TV szervereit. Az eset összefüggésben állhat azzal, hogy korábban ennél a médiánál dolgozott a Röszkénél menekülteket megrugdosó operatőrnő, akiért 20.000 euró vérdíjat ajánlott fel valaki emailben. A szerkesztőség feljelentés tesz.

Az N1TV a Facebook-oldalán azt közölte, a támadás törökországi IP-címről történt és egy "tunéziai iszlamista hackercsoport, a Fallaga Team vállalta magára". A hackerek törölték az oldal teljes tartalmát, archívumát és az N1TV levelezését is.

"Mint ahogyan azt már korábban egyértelműsítettük: egykori kolléganőnk tettét szerkesztőségünk is elítéli, munkaviszonyát pedig a videó nyilvánosságra kerülését követően azonnali hatállyal megszüntettük. Mindezek ellenére az eset óta több tucat életveszélyes fenyegetést kaptunk, volt operatőrünk fejére vérdíjat tűztek ki, minket pedig szerkesztőségünk felrobbantásával és családjaink kiirtásával is megfenyegettek" – írta még a tévé közleményében.

A fenyegetések és a támadás miatt a szerkesztőség feljelentést tesz.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@micfild: Várható volt. Ez a hülye nő fel se mérte, hogy az aljassága micsoda következménnyel is járhat.

De nyugi. Amennyi milliárdot beleölt már ez a kormány a TEK-be, az úgy fel van turbózva, hogy pikk-pakk elhárítja ezt a fenyegetést. Vagy nem?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toby
"A szerkesztőség feljelentés tesz." Keveslik a 20,000 Eurót ?

@Aki Én: - az legaláb ennyire, mint amit a mocsok szuka tett ! Most foshat rendesen a búvóhelyén, ezek a fenyegtőzők sem Oxfordban végezhettek, illemtan szakon !
micfild
@Aki Én: na.. ettől féltem.. már rögtön azután, hogy a ribancról megjelentek a hirek.
micfild
@Toby: de mégis értenek valamihez.. ha fel tudták törni a rendszert.
nem műveletlenek és tudatlanok mint ahogy az überokos magyarok terjesztik róluk
Aki Én
@Toby: 15:07 Ez akkor is nagyon ijesztő.
Attól tartok nagyon lemennek az ingatlanárak a szerkesztőség szomszédságában.
nemkati
@micfild: Várható volt. Ez a hülye nő fel se mérte, hogy az aljassága micsoda következménnyel is járhat.

De nyugi. Amennyi milliárdot beleölt már ez a kormány a TEK-be, az úgy fel van turbózva, hogy pikk-pakk elhárítja ezt a fenyegetést. Vagy nem?
Yoda69
Az ilyen budos ribancok miatt fognak a terroristak Magyarorszagra jonni, es artatlanok tucatjait megolni. Szerintem ki kellene adni a luvnyat a muszlimoknak, vagy az ISIS-nek. Ott aztan rugkapalhat kedvere.
lampa laz
Ilyen és hasonló idióta barom, ideértve drága jó politikusainkat is, igen nagy veszélynek tették ki az országot. Amit itt műveltek a menekültekkel azt az egész világ szemmel kísérte.
Hát csubakka, azt hiszem ezekkel nehéz lesz szabadság harcolni.
pbalage
Orbán a Habony (nembuzi) tanácsára úgy beleállt ebbe a bukott menekültkérdésbe, mint a cövek.
Viszont most már csak egy ásóbökés kell, hogy örökre el lehessen távolítani a pénzeszsák közeléből.
De én azt mondom még várjunk. Ha bukni kell, akkor az legyen szuperlátványos, mert ezt az ügyet nem fogja megnyerni, az hétszentség.
lampa laz
@Yoda69: nálad van a megoldás kulcsa, ki kell adni még mielőtt eljönnek érte.
Toby
@Aki Én: Őszintén, ki a kutya farkát érdekli, ha egy nyilas kanális szomszédságában lemennek a telekárak ? A cula sem emiatt bújkál...tudja ő jól, hogy ezek az emberkék nem puszta vásári mutatványosok !

@micfild: - nem a hozzáértésükre tettem az oxfordi megjegyzést, hanem a mentalitásukra, a brutál cselekményeikre, a leszámolósokra !
amaramaistanna
@pbalage: Ezt én is kiírhatom a gépemre,ez nem bizonyíték... Arról nem is beszélve,hogy az IS nem állna boszút,hisz ezek az emberek elólük is menekülnek,hanem valószínűleg befogadnák a soraikba LP-ét...
Yoda69
@lampa laz: Ha az azeri baltast kiadtak, akkor a roszkei gyerek-rugdalot siman kiadhatjak zokszo nelkul.
micfild
@Toby: én meg nem rád értettem, hanem azokra akik azt terjesztik, hogy ezek az emberek- legyenek akár menekültek vagy gazdasági bevándorlók, vagy terroristák--irástudatlanok és törzsi közösségben élnek.
Ami ugye netto marhaság.
sünike
Az igazság az, hogy eddig is sok ilyet tettek, a tetteikért nem vállalták a felelősséget, mert senki nem kérte rajtuk számon. Ideje már, hogy leckét kapjanak, az újnyilas nemzedék is addig ilyen bátor, míg körmükre nem néznek. Most a szélsőjobbosok gyűlölködnek, ajvékolnak, arra nem is gondolnak, hogy szem elé kerültek, az iszlamista szervezetek nem csak a FB-ot nézik, hanem bizony a többi portált is, ahol gyűlölködnek. Lenyomozni a hozzászólókat nem nagy dolog, fordult a kocka, a félelemkeltők fognak rettegni...
human
@amaramaistanna: Én sem értem, hogy egyesek miért az ISIS bosszúját vizionálják. Az logikai bukfenc lenne.
human
Orbán azt hiszi, hogy pávatáncolás közben, amit itthon mond és tesz az a határainkon belül marad. A kőkorban él ez az ember. Hogy hogy jön ide Orbán? Az operatőrhöz hasonlók a kormány támogatásának vélik a az uszító kamukonzultációt, plakátkampányt. Itt az eredménye. Ezek után mit mond majd Orbán? Én teremtek nektek ellenséget, hogy megvédjelek tőlük titeket, amiért ti odaadtok majd nekem mindent.
Aki Én
@Toby: Nem hiszem, hogy hiányoznak a Charlie hebdo féle támadások.
sünike
@human: Amilyen egyszerű oknál fogva eddig az iszlámot tartották megváltónak, most meg utálkoznak az iszlám vallásúak ellen. Amiért 2010ig komcsiztak az oroszok miatt mindenkit, most tavarísi. Lassan követni sem bírom :)
human
@sünike: A jobbik és a fidesz szavazók abban egyformák, hogy egy vezért követnek. Ha az azt mondja, hogy a föld lapos, akkor az lapos. Arra izgulnak, ha parancsolnak nekik. Biztos így egyszerűbb az életük, mert nem nekik kell dönteni.
wagabund
ha nem tűnne fel senkinek, akkor szólok...iszlamista hekkerek törték föl, és törölték mindent...
ezek valamit tudnak ám...nem ártana résen lenni...

na..na... nem azon a résen! ne nyald a szád! te kis malac!.. :-)
pbalage
@amaramaistanna: ha csak úgy nem...
A bizalom mindenesetre elveszett. (nálam úgy 2011 körül)
Toby
@Aki Én: Pedig azt érdemelnék azok, akik nem tanultak a történelemből és nemzeti hiszti keretében újra építik a nyilashordát !
tevje02
Készül a szükségállapot, rendesen. És ha az a török IP cím nem is volt olyan messze. Csak kell a balhé. Egyre jobban. A Metró hány embert szállít egy nap összesen? És akkor a TEK, Kormányőrség, a Rendőrség, a különböző segélyszervezetek, őrző-védő kft-k, nem tudnak megbirkózni, napi 5-6.000 emberrel? (Traffipaxos autót azért ma is láttam.) Ennyire készületlenek vagyunk? Egy buszra felfér ötven ember, de lehetne 10 vasúti szerelvény is naponta. Legrosszabb esetben ponyvás kamionok. És amíg a határra ér, addig mindenkiről le lehet venni az adatokat, regisztrálni lehet, és ha kell, elkülöníteni, többi mehet. Ezt Budapest-Miskolc között 2 kalauz megoldja, Röszke és Hegyeshalom között 20 rendőr, meg 10 "szakember". Vagy talán inkább az a baj, hogy nem is akarunk regisztrálni. Akkor viszont meg kellene gyorsan rendelni a gázszerelőtől egy 200 km hosszú, 5 méter magas falat, betonból. "Mert aki kardot ránt, az kard által fog elveszni".
nezelodo
Tegnap említettem egy hozzászólásban hogy a hölgy nemzetközi érdeklődésre számíthat, különösen az iszlám követőitől. Le se sz...k, vélekedett valaki. Hát tévedett. Messzebb hallatszik ennek a nőnek látszó lénynek a tette, mint sok ezer jótétemény.
hetöndöe
Milyen érdekes,hogy ugyanazok a jobboldali hozzászólók,akik most pálcát törnek az egész Muszlim világ felett,a januári Charlie Hebdo merénylet kapcsán az okos buksijukat simogatták,mert lehetett egy kicsit zsidózni,rohadtnyugatozni,liberálisozni.
Hányadék banda.
okina48
A tényeknél kellene maradni!Esetleg megnézni a gáncsolásos videót más szögből felvéve!Akkor most essünk neki a rendőrnek,aki kegyetlen,resszista módon merészelte kissé megbillenteni drága barátunkat!?
Amúgy szent illegális bevándorló apucikánk egyáltalán miért rohangál,mikor épp regisztrálni kellene magát? Vagy éppen oda szalad? Nem értem én ezt,de biztos elmagyarázza itt valaki!DD
Jelzőnek a komcsirasszistát kérném,ha lehet! DDD
okina48
@pbalage: 15'26 Ajjaj!Nálad már nagy a baj!
okina48
@Aki Én: 15'15 Ha ezt iróniának szántad,akkor briliáns,de ha nem akkor kétségbeejtően siralmas!(-:
vonotok
@okina48: Egyszer a büdös életben éld át mind azt amit ezek a szerencsétlenek végig éltek. Az otthonuk lerombolásitól, a családtagjak lemészárlásán keresztül, a megtett sok száz kilométeren keresztül. Vajon akkor így írnál???
okina48
@Aki Én: 12'20 A telekárak alakulásán elmélkedte.
okina48
@vonotok: Te átélted?Mert akkor részvétem!A jókívánságaidat köszönöm!
Épp azért túráztatom a számát,hogy ne is kelljen átélnem amit olyan jószívvel kívánsz nekem!Tényleg ömlik belőled az emberberáti szeretet!
Én még ennek ellenére sem kívánom neked,hogy átéld azokat a szörnyűségeket,amit ezek a jóemberek hoznak ránk!
Aki Én
@okina48: 14:52
12:20-kor te írtál. Na mindegy, inkább rád bízom, hogy eldöntsd.
okina48
@Aki Én: Tegnap 15:15! A végén csak összejött! DDD
Lepényleső
Elgondolkodtató az arányosság mértéke,a kiterjesztése pedig egyenesen a középkort idézi.
Ne adja Isten,hogy a kisujjunk igénylésével a karunk már el is veszett. Riasztóbb,mint maga
a tett,ami sajnálatosan megesett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok